lise 1'e giderken matematik dersimize giren varlık. ota boka kızıp şamarı yerleştiren bu adam, sınıfın bazı piçlerince dilbazlar'da yakalanmıştır. bu olay sayesinde 9-c sınıfı en fırlama hareketlerinde bile tokat yemeden tam bir dönem geçirmişti. büyük öğrenci dayanışması sayesinde okuldaki tüm öğrenciler olayı öğrenmiş olsa da, diğer öğretmenler ve yönetim bir şey farketmedi.
- abi filmin en heyecanlı yerinde çakmağını yakarak önünü görmeye çalışan adamın biri geldi, bi baktım ahmet hoca. fare gören kadın gibi afalladık, ikimiz de korktuk birbirimizden.
itü'deki en çömez zamanımda aldığım en eğlenceli derslerden birini veren hoca.. kendisiyle itü nün en güzel manzaralı fakültesinden* aldığım türkçe dersinde inönü stadı'na bakıp bakıp futbol muhabbetti etmişliğimiz vardır..
bu dönem tur102 adlı dersi veren eğlenceli hoca.tıpkı bütün zevkli dersler gibi vize ve finalde afallatan sorular sormaktadır - her türlü saçma salak bilgiler ezberleyip girmekten iyidir o ayrı - .iki haftadır sağlık problemleri nedeniyle ders işlenmeyeceğine dair duyuru yapılmaktadır fakültede*.ayrıca bugün kalp krizi geçirdiğine dair bir bilgi aldım ne kadar doğru bilemeyeceğimdir.geçmiş olsundur..
çarşamba günü (02.05.2007) tarihinde dersine raporlu olduğu halde gelmiş eğlenceli türkçe hocası.kalp krizi geçirdiğini farketmeden hastaneye giderek kalbinin ağrıdığını söylemiş ve ardından kalp krizi geçirdiğini öğrenmiştir - kendi söylediğine göre-.3 hafta ardından görüldüğünde hayalet görmüş edasıyla bir ilgiyle karşılanmış fantastik anlar yaşatmıştır sınıfta.