belki ilginizi çeker
  1. · geri dönüşü olmayan yol
  2. · var mısın yok musun
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  6. · zongul ducks
  7. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  8. · sağıyla solunu karıştırmak
  9. · suçıktı

ahmet çakar la zor karar  

sayfa  / 2
  1. ahmet çakar'ın hakkında çok iddialı söylemlerde bulunduğu program. kişi kafayı kullanırsa 5yüz bilmem kaç bin tl ödül alıp da gidebilirmiş, yani aslında türkiyenin en büyük ödüllü yarışmasıymış ama öyle kesin bir ödül sistemi yokmuş, ahmet çakar ve yarışmacı (bu arada her program sadece bir yarışmacı olacakmış) program esnasında kendileri belirleyecekmiş biraz da formatı.

yani normal bi yarışma işte, gerisi laga luga, ahmet çakar ın laga lugalarını dinlemekten zevk alanlar güzelce seyredip eğlenebilirler, şahsen ben denk getirirsem izlemeyi planlıyorum, adam bi değişik, bi komik aq
    (yaşlı çocuk, 09.01.2009 18:04)
  2. (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 09.01.2009 18:05 ~ 18:05)
  3. (moonman08, 16.01.2009 16:50)
  4. (calligrapher, 16.01.2009 16:53)
  5. bir beyanı: gerizekalı deyip sonrada ben gerizekalı değil zeka geriliği demek istemiştim diyen adam.
    (red hot pepers, 16.01.2009 17:19)
  6. git gide düşen ahlaki ve insani ülke ortalamamıza daha da sağlam bir ivme kazandıracağına inandığım program.tam adamı.tam kanalı.
    (gebesh, 16.01.2009 17:59)
  7. (bkz: @2208627)

beterin beteri var.
    (deniz büyücüsü, 22.01.2009 00:22)
  8. soru : ayı inlerinin girişleri hangi yöne bakar?
    seçenekler : kuzey, güney, doğu, batı.

ahmet çakar herkesin fikrini alır. yarışmacı adaylarından amcamın birinin görüşleri : bence batı hocam. ben olsam öyle yapardım güneşin batışını da izlerdim. kırmızı kırmızı.(!?!?!?)

ahmet çakar : ayı niye güneşin batışını izlesin ki?

evet izliyorum şu an.
    (tark, 22.01.2009 23:06 ~ 23:43)
  9. saat 23.40

kız: hocam bu saatten sonra peşin çalışırım artık..

nasıl yani ya?!
    (x yapan y, 22.01.2009 23:41)
  10. bu programı ifade etmek için kullanılacak en doğru kelime "sıkıcı" olsa gerek. ahmet çakar'ın malzemesi tükenmekte gibi.
    (mistir loba loba, 22.01.2009 23:55)
  11. var mısın yok musun ile ahmet çakar'la şansa bak kırması bir program.biraz da papaz kaçtı havası var.yanlız aşırı sıkıcı, pek izlenesi değil.

o değilde kartlar masanın ortasına gelince çıkan jiyuuuuuuuuvvvvvvvvvvvv efektine bittim ben.
    (powerslave, 23.01.2009 00:06 ~ 00:07)
  12. o adamın suratına baktığınız andan sonrasını düşünün. o dakikadan sonra yiyeceğiniz bir akşam yemeğiyle ilgili kararı bile zor verirsiniz! yani kısacası cidden zor bu adamın önünde karar vermek.
    (kaleciyle karşı karşıya, 23.01.2009 00:08)
  13. diyalog gibi program ismi.

- ahmet çakar la.
    - zor karar.
    (barfly, 27.01.2009 05:48)
  14. hava kararması olayına bittiğim yarışmadır , ne amaçla kararır çözebilmiş değilim fakat periyodik aralıklarla karardığı kesin.

kızımız - hocam 5'e birdaha bakabilir miyiz?
    ahmet çakar - ............ (eliyle havayı gösterir ve hava kararır)

bir nevi stüdyonun tanrısı kesiyor ahmet amcamız.

(bkz: ahmet karar la zor çakar)
    (game39, 29.01.2009 01:04)
  15. çok aptal bir reklama sahip olan ve reklamı ile aynı özellikte olduğunu düşündüğüm yarışma programı. yemekteyizden iyidir ama genede.
    (gargusuzabdal, 29.01.2009 03:09)
  16. olmamış dedirten yarışma. ahmet çakar la şansa bak bundan çok daha heyacan verici ve eğlenceliydi. bu yarışmanın 'burcu' ismindeki güzel yarışmacı dışında hiçbir dişe dokunur yanı bulunmamaktadır. sanırım birkaç program sonra tedavülden kalkar.
    (fil abbasi, 29.01.2009 03:10 ~ 03:17)
  17. az önce "4 tane erkek çocuk sahibi kişinin 5. çocuğunun kız olma olasığını nedir?" sorusuna "yüzde 20(yirmi)" cevabının alınmış olduğu yarışmadır.
    (üç kilo reçellik vişne, 10.02.2009 00:08)
  18. "işin içinde bir zor karar durumu varsa bu kesinlikle yarışmaya katılmaya cesaret etme durumudur" desem yalan olmaz.
    (nuri, 10.02.2009 00:20)
  19. şöyle bir diyalog geçer;
    soru 10. cumhurbaşkanımız kimdir?
    adam gayet kararlı; - süleyman demirel efendim
    ahmet hoca bayan yarışmacıya döner;
    bayan - ahmet necdet sezer olmalı bence
    adam- yok ben kararımdan eminim; süleyman demirel...
    ahmet çakar emin misiniz bakın 7. cumhurbaşkanı kenan evren diyo bayan
    adam( düşünür taşınır) - benim hep tespitlerim doğru çıkıyo; ahmet necdet sezer demek istiyorum
    ahmet çakar pis pis bakar- bugün çok doğru tespitler yapıyorsunuz?!
    (anti tartar, 11.02.2009 22:56)
  20. cevap hakkı bayan yarışmacıdadır..

soru : " 'ince memed' kimin eseridir?"
    a) yaşar kemal
    b) reşat nuri güntekin
    c) hüseyin rahmi gürpınar
    d) ömer seyfettin

soruyu görünce bayan yarışmacı düşünmeden cevabı verdi : ömer seyfettin... bayan, "benim lisede edebiyatım çok iyiydi." der ve cahit sıtkı tarancı'nın otuz beş yaşşiirini de okur...

ama cevap; emin olduğu ömer seyfettin değil, yaşar kemal'dir..
    (anti tartar, 11.02.2009 23:59)
  21. yarışmacı seçerken zeka testi yapıyorlar heralde.
    soru: ayda 10 kg gelen bir maddenin yarısı dünyada kaç kg gelir?
    soru diğer yarışmacıya sorulsa da hanım kızımız düşünmeye başlar:
    -bir ayda 30 gün var, o zaman cevap 30.
    üstüne diğer yarışmacı yanlış cevap verince ben 30 demiştim diyor. şaka mısınız lan siz?
    ama hakkını vermek lazım, bronz bir madalya çeşididirden sonra duyduğum en ilginç önermeydi.
    (talisman, 12.02.2009 12:34 ~ 12:34)
  22. görüldüğü üzre yarışmaya katılacak insanların dengesiz olmasına özen gösterilen program.
    (beelzebub, 17.02.2009 01:07)
  23. geçen haftaki yarışmada odtu uluslar ilişkiler bölümünü bitirdikten sonra abd'de işletme alanında yüksek lisans yaptığını iddia eden bir hatun yarıştı. iddia diyorum, zira diplomasını görmedik. ilkokul mezunu rakibini zar zor eleyerek finale kaldı. finalde tek soru soruluyor, isterse çekilip 14 bin lira alıyor, isterse soruyu doğru cevaplayıp 140 bin tl alabiliyor. soru geliyor, bir final sorusuna göre bence gayet güzel bir soru: sultan ahmet camisinin mimarı kimdir? odtü mezunu ve abd'de yüksek lisanslı hatun şıklardaki mimar sinan üzerinde yoğunlaşıyor ve sonuçta şöyle bir yorumda bulunarak 14 bin tl karşılığında yarışmadan çekiliyor. " eğer mimar sinan doğru cevap olsaydı çok basit bir soru olurdu, bu soru da final sorusu yapılmazdı." olabilir, odtü mezunu ve abd'de yüksek lisanslı hatun sultan ahmet camisinin mimarını bilmeyebilir ama bu caminin mimarının mimar sinan olmadığını bilmelidir. ahmet çakar kızdığından olsa gerek hatunun üzerine gitti. "sultan ahmet'e gittin mi" sorusuna "hayır" cevabı aldıktan sonra "sen nereleri gezdin dolaştın, bir saysana" dedi. odtü mezunu ve abd'de yüksek lisanslı hatun bir sürü yer saydı, öyle ki abd'de gezmedik yer bırakmamış. istanbul'da da gezmiş, etiler, boğaz, kız kulesi falan filan. ama sultan ahmet'e gitmemiş, merak da etmemiş. "ne gereği var eski camileri, yapıları gezmenin, geçmiş geçmişte kalmıştır, ben şimdiye ve geleceğe bakarım" diyerek beni ve tüm izleyicileri dumura uğratmıştır, ahmet çakar'ı ise dinden imandan çıkardı. son sorusunu sordu odtü mezunu ve abd'de yüksek lisanslı hatun kişisine: " peki, mimar sinan'ın en önemli eseri hangisidir?" biraz düşünen odtü mezunu ve abd'de yüksek lisanslı hatunumuz "ayasofya" dedi. evet, aynen öyle dedi. mimar sinan'ın en önemli eseri ayasofya'ymış.
    (galliani, 27.02.2009 12:21)
  24. (okudum anladım olaya girelim, 27.02.2009 12:29)
  25. düpedüz duygu sömürüsünün yapıldığı yarışma programı. müzikler, ahmet çakar, hep hazır. hatta bana kalırsa yarışmacılarda hazır. yapay bir arkadaşlık duygusu vs. bu günlerde yarışma programlarında görmeye alışık olduğumuz ne varsa mevcut burada. ziyadesiyle çirkin.
    (elladan tinuviel, 28.02.2009 23:50)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil