öyle deme farkedilmemek kötü şeymiş. sınıfa yeni gelmiş embesil embesil sağa sola bakarken hani biri çıkar da "çekil lan şurdan amele dolanıp duruyon, sen de kimsin. siktir geldiğin yere git aq." der ya hani. hani biri seni farketmiştir ya o dur ya önemli olan hani. hani işte öyle bir şey hani..
hani bir yağmur yağar ya bazen, hani gök gürler ya arkasından, hani şimşekler çakar ya peşinden, hani yıldızlar yanıp sönerken, hani bir telaş duyar ya birden, hani ssız bir yoldan geçerken, hani bir korku duyar da insan... işte öyle bir şey; işte öyle bir şey
sadece bkz verilmiş yazılara pek artı oy vermek istemezdim emmaa @4041524 ile beni bu aptal iş günümde * güldürmüş yazar, bir de 90lı yazarların antipatisini kazanacak bence *
kendisini fishville sözlüğü'ne moderatör olarak alacaklardır en kısa sürede, o da olmadı zynga oyunu türkçeleştirmek için kendisinden yardım isteyecektir. olacak bunlar, bekleyin de görün.
sanırım sanal ortamda ingilizce-türkçe sözlük bulunduğundan haberdar değildir. belki de, bu sözlüğü "bildiğin sözlük" zannetmektedir. o da bir olasılık tabi.
kendisinden bi ricam var. ben hala however ile although nası kullanılıyor bi türlü öğrenemedim. bi zahmet öğretse ya, he bi de that's why sebep cümlesinde mi kullanılıyodu yoksa sonuç cümlesinde mi bi de bunu istiyorum..
ingilizce- türkçe, türkçe- ingilizce sözlük gözüyle baktığım, kendine ait cümlelerini, düşüncelerini merak ettiğim şahıs. umarım bir gün uzun uzun yazar da ben de keyifle okuyup "lan sözlük değilmiş ki bu" diyebilirim.