belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · boylumlama
  2. · ugg düşmanı ezik kızlar
  3. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  4. · thierry henry
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  7. · aklidengegorecelibikavramdir
  8. · oscar cordoba
  9. · dreamgirls

aha şuraya yazıyorum yazdıydı dersin  

1. harika bir nick i olan nesildaşım yazar. hoş gelmiş, sefa gelmiş.

(bkz: senin nick in yeter)
    (ekraba, 14.09.2007 04:23)
  2. yazdığı her entry'nin altına nickiyle imza atan yazar
    (cumaya gittim gelicem, 19.11.2007 01:46)
  3. adına akrostüşler yazdığım insan. kimi yerde hayvan olarak karşıma çıkıyor ama yine de onun için de birlikte karar vermiştik. akrostişi uzun olacağından uzun zaman dilimine yayıyorum ama buraya akrostiş gelecek. ayrıca 4. nesil yazarmışta haberimiz anca oluyor. gizlenmeyi iyi biliyor ama eninde sonunda yakalanır.
    (bi sor neden yazıyorum, 26.12.2008 02:10)
  4. günde 20saat uyuma kapasitesine sahip bi insandır kendisi. mesaj atarız "lan olm süper parti var hadi kop gel günahlarla" deriz. adam sabaha mesaj atar hadi gidelim diye. adam dediysek de, bağyan yani. beeeyle de uykuyu seven biridir yağğni. anlamadığım bi başka şey de, bütün dersleri 100 bu şahsın. hayır sürekli uyuyor. biz kalkıyoruz o uyuyor, 3ay geçti adam hala jetlag (bak hala adam diyo ya!!).

bebişim kendine gel!! bak şimdi aricam, gene uyuyor olucak.

haa belirtmeden de geçemiiciim, komik de biri allah için. özellikle tereyağını daha henüz yemiş de gelmiş kezban tripleri kopatır adamı.
    (delicaponcadı, 15.11.2009 21:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil