|
|
- mazhar alanson'un son dönem şaheserlerinden.. kısacık ama yoğun sözler, kendini ifade edemeyen ama seven amcanın "napsam da anlatsam sana, ben bile kendimi bi yere koyamıyorum bak gör ama seviyorom seni" deyişi..çekilsem sahillere hayaller mi kursam?..
- ne kadar bir mazhar alanson şarkısı olsa da son dönemlerdeki mfö konserlerinin vazgeçilmezlerinden olan şarkı
zor olsa da galiba dönüyorum sana
gel dersen hemen
çağırmazsan geçerken
yerle gök arası bir yerde
sen beni tanımazsın
severim de söyleyeyim
sen beni uzak sanırsın
bilirim söz dinlemem
ah bu ben kendimi nerelere koşsam
saklansam bir yerlerde gizlice ağlasam
ah bu ben kendimi nerelerde bulsam
çekilsem sahillere hayaller mi kursam
- "sen beni tanımazsın, severim de söylemem" kısmı var ya hani.. kötüdür, haindir, yalancıdır o bölüm..mfö konserinde size sarılıp kulağınıza bu sözleri söyleyen sevgiliye inanasınız gelir..sonra anlarsınız çok geç olduğunu
- klibinde,ünlü yönetmen mustafa altıoklar'ın sevgilisi olan(hala sevgililer mi bilmiyorum) selin demiratar'ın oynadığı mazhar alanson şarkısı.
- beni bana anlatan bir şarkıdır, özel ötesidir, altmışıma gelsem de dinleyeceğimdir.
- mazhar alanson'un albümdeki en güzel, en iç burkan şarkısı. sözleri acıtır. ağlatır bazen.
"sen beni tanımazsın, severim de söylemem
sen beni uzak sanırsın, bilirim söz dinlemem"
- yer yer in my place'i andıran mükkemel bir şarkıdır
- gurbetteyken dinlenmemesi gereken şarkı... şayet cok fazla dinlenildiği vakit, kalıcı depresyon etkisi yaratıyor..
tecrübeyle sabittir.
|