belki ilginizi çeker
  1. · berkecan
  2. · mancınık
  3. · sezen aksu
  4. · güzelim
  5. · ah be güzelim
gündem
  1. · babaların garip huyları
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · aşk
  6. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  7. · mutluluk veren küçük şeyler
  8. · yavuz bingöl
  9. · once upon a time in america

ah be güzelim  

sayfa  / 2
  1. söz-müzik sezen aksuya ait.. hülya avşar 1999 yılında hayat böyle albümünde söylemiştir.

analar tahtını yaparmış bahtını değil
    aklını başına topla git, hem sev hem sevil
    kaç yangından çıktım ben elimde değil
    çek git bu sevdadan beni hayatından sil

çok canım çekiyor seni, şeytan diyor ki al
    yaralı ceylan gibiyim korkuyorum yar
    istemeden yakarım canını, ah ne lüzum var
    çek git, kendinin kadrini kıymetini bil

ah be güzelim ah ben seni üzerim ah
    sadece gezerim ah yarınım dünüm yok benim
    hancı değilim ah yolcu değilim ah
    borcunu ödedim ah bundan böyle bu düzenim

git kendine iyi birisini bul
    kul köle olsun kız ya da dul
    bende hayır yok vefa yok
    derdim ne aşk ne para pul
    (sezenehir, 11.07.2007 20:03)
  2. sözleri alttaki gibi olan grup vitamin şarkısı. kiziroğlu mustafa-güllüoğlu baklava-taciroğlu peynir kısmı yarar da geçer.

ah be canım be
    nasıl edelim söyle canım be
    belindeki kemer olmayayım
    saçındaki toka olmayayım

giy beni güzelim
    tak beni güzelim
    sonra da kaldırıp
    at beni güzelim

ah be güzelim
    ah be güzelim

gurbette yorgun düştüm güzelim
    hasret tüketti bittim güzelim

ağan kim güzelim
    paşan kim güzelim
    hanım kim güzelim
    güzel kim güzelim

kiziroğlu mustafa
    güllü oğlu baklava
    taciroğlu peynir
    falan ve filan

ah be güzelim
    ah be güzelim

ah be güzelim
    ah be güzelim

çok seviyorum hayvan gibi
    hisleniyorum öküz gibi
    dolanıyorum koyun gibi
    çok istiyorum tavşan gibi

ah be güzelim
    ah be güzelim
    ah be güzelim
    ah be güzelim

ah be güzelim ah be canım be
    ah be canım be ah be güzelim
    nasıl olücek söyle canım be
    ah be güzelim

ah be güzelim şeker ezelim
    ah be güzelim bekar gezelim

ah be güzelim kahpe güzelim
    yap da içelim kahve güzelim

güzelim bizim şeklimiz farklı biliyon mu?
    (koskoca devletin adı osman lan, 12.04.2009 12:29 ~ 12:29)
  3. hale caneroğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği, yakında atv'de gösterime girecek olan bir güzel ve dahibozması programdır. senaryo klasiktir. yine bir gurup embesil ama güzel kızlarımızı toparlayıp saçma sapan cevap vermelerini sağlayarak hadi gülelime bağlayacak izdivaç programlarından sadece formatıyla ayrılan yarışma... ülkecek doymuyoruz çünkü bunlara biz...
    (ilişik yaşam formu, 17.06.2009 20:40 ~ 01.08.2009 23:25)
  4. bünyesinde; "giyotin nedir?" sorusuna "bayramlarda ikram edilen bir çeşit şekerdir." cevabını veren bir kızı barındıran yeni yarışma programı.. güldürdüler beni sağ olsunlar.*
    (casper, 18.06.2009 23:36)
  5. kadını aşağılayan, erkeklere eğlence malzemesi yapan yüzeysel bir program.aynı soruların çoğunu erkekler de bilmiyor; fakat kızlar konuyu uzattıkları için salak durumuna düşüyorlar. sanki o programdaki berkecanlar çok bilgili ama onlara gülünmüyor da kızlara gülünüyor. işin traji komik yanı yarışmacıların çoğunun hobileri arasında kitap okumanın da olmasıdır. benim algımda mı sorun var, yoksa onların kitap okuma anlayışları mı farklı? işte dilimize pelesenk olmuş boş zamanlarımızda kitap okuruz*
    not:sözüm meclisten dışarı
    (mar adentro, 22.06.2009 23:42)
  6. ama abicim bu kızlardan biri otopsi sorusunda "sen otopsi yapabilir miydin? düşünsene bi ölü var kesiceksin biçiceksin..." vs diyen ekürisine "ay hayıaaaar be canlısına yapamam ki ölüsüne yapayım" dedi lan!!!
    (bkz: ohaların ohasındayım)
    tanım: yarış-ma!
    (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 22.06.2009 23:45)
  7. insanların bu kadar gerizekalı olabileceğine inanmak istemediğim için bu bayanlara para verildiğini düşündüğüm program.
    giyotin bayramlarda dağıtılan yararlı bir şekermiş.
    ya git.
    bu kadar şey olamazsın.bir de bazıları üniversite bitirmiş.
    teşekkürleaarr sizi seviyorum bebişiimm dedi ya.tam zevzek.
    yok abi inşallah bu kadar zevzek olmaları para karşılığınadır.
    izliyorum,gülüyorum ama içim acıyor.
    (neonoktabirfan, 23.06.2009 00:16)
  8. ekrana soruyu "kariyerde yaparım çocukta" şeklinde yazan bir ekibe sahip olarak, aslında kendilerinin de o kızlardan pek bir farklarının olmadığını göstermiş olan program.
    (portagallı ördeg, 23.06.2009 01:44)
  9. eğitici, öğretici, fırından yeni çıkmış tazecik bir programdır...
    külbastı'nın tatlı olduğunu hatta yıllar önce yediğini savunan bir kız vardı, mevlana'yı halife yaptılar hatta cumhuriyet döneminde yaşayan halife dediler, ayrıca uzunköprü'yü japon mühendisler yapmış bilginize...
    eğer oyuncuysanız gerçekten oscar ödülüne layık insanlarsanız... yok bu gerçek halinizse size diyecek bir şey kalmadı...
    (nickimden aşağı ankara, 23.06.2009 01:54)
  10. bir medyadellenmesinde daha beraberiz sayın seyirciler.

ekranların yeni amsalak programı "ah be güzelim" iç stüdyoda bulunan ve kendilerine sorulan antin kuntin sorulara yine en az sorular kadar antin kuntin cevaplar vermek üzere yönlendirilmiş iki adet vajina sahibi ve dışarıda bu -kuvvetle muhtemel yazılı- cevaplara ve cevapların salaklığına gülen penislerden ibaret bir program.

çıkış noktası kadınlar salaktır ve erkekler bu salaklıktan çok eğlenürler ehühehheeooo olan, sıradan bir üçüncü sınıf zekanın en lakayıt kahve muhabbetinde üretebileceği bu fikre kim bilir ne kadar bütçe ayrılmıştır a dostlar.

programı başından sonuna izleyebilen bir derviş var mı ?
    hayır bu dangalaklığı nereye bağladılar onu soracağım.
    (mahmur beste, 23.06.2009 09:04)
  11. rezil bir program. freak show tadı yakalamaya çalışmışlar sanırım. ayrıca çoğu soruya yanlış cevap veren kızların ortak özellikleri matematikte kötü olmaları, en son recep ivedik 2 yi izlemeleri.
    (robadan, 24.06.2009 23:42)
  12. güzel ve dahi tarzı boktan bir program. beynini küçültüp fazla kalanı memelerine dolduran kızların, kendilerini rezil ettikleri programdır.
    (aydeliselman, 24.06.2009 23:44)
  13. genel de erkeklerin yalanları ortaya çıktığında tam sıvışırken; sıvışırken de karşı tarafı suçlayayım şeklinde bir bilinçle kurduğu cümle.
    "ah be güzelim" ... anladığın gibi değil işte
    "ah be güzelim" ... o bildiğin gibi değil işte
    "ah be güzelim" ... bir dinlesen böyle olmayacak
    ...
    (equilibriumm, 24.06.2009 23:47)
  14. kadınların zekası üzerinden eğlence programı üreten zihniyet kadar geri zekalı, hatta zekasız programdır. bunu düşünmeyi becerip de reyting kazanmaya çalışan beyinlerin fermuarlarının üzerinden öpüyorum.
    (zahidem gurbanımov, 24.06.2009 23:56)
  15. kadınlar ne kadar salak, erkekler ne kadar piç, e hadi o zaman gülelim eğlenelim programı.
    ehe oho. çok komiksiniz.
    idiotlar.
    (böcek, 24.06.2009 23:57)
  16. dün akşam kazara tv de rastladığım bu kadarı da olmaz diye, uzun saçlarımı yolduğum program. kızlar tam bir salak! aman evlerden uzak!! büyük ihtimalle formata uygun salağı oynamış olacaklarını düşünüp yüreğime azıcık su serptim.kadınların bu kadar aşağılanmayı suratlarında ebleh bir gülümsemeyle mümkün olduğunca dekolte ile kapatmaya kalkmaları içimi kaldırdı! pardon açtı.. ve daha fazla "hokkalı ,şebekli" programı izleyemedim.
    (nettle, 25.06.2009 09:22)
  17. tamamen medyanın oyunlarını barındıran bir yarışma. ulan bana da o kadar para verseler kafama vileda paspasını geçirip "giyotin bir meyvedir" bile derim. gülsünler arkadaşım, son gülen iyi güler.
    (estravanza, 11.07.2009 13:49)
  18. ne zaman hayatımda şaçma bir şeyler olsa yakın bir arkadaşımın öğüt vermeden önce ki girizgah cümlesi. bunu duyduğum an saklanacak yer ararım çünkü bilirim girişi yapmıştır devamı da gelecektir.
    (amphitrite22, 11.07.2009 13:56)
  19. program; ama sadece dinleyerek bile delirtebilir.
    "sen hiç kara kutu gördün mü?" dedi birisi; elim ayağıma dolaştı.
    (üzümlü draje, 11.07.2009 23:45 ~ 16.10.2009 09:25)
  20. programdan başka herşeye benziyor.
    (dextare, 11.07.2009 23:53)
  21. antropoz için yarı insan yarı robot androitlerin en sık yakalandıkları hastalıktır dedi biri bu yarışmada. ya lütfen biri bana bu insanların para karşılığı rol yaptıklarını söylesin yoksa depresyona gircem. bu gerizekalılar bile türkiye'de bir şekilde para kazanıyorlar kılık kıyafetlerinden konuşmalarından anlaşıldığı kadarıyla ve para kazanmak bu kadar kolay olmamalı. daha doğrusu ciddi anlamda bilgi birikimi olan doğru dürüst insanlar işsizken ordaki aptal sarışının işletmeci olması bana çok koydu. hatun boğaz köprüsü için 1737 m yüksekliktedir dedi ya. ve her ne kadar bu zamana kadar hale caneroğlu nu seviyor olsam da ondan da tiksindim. bir insan hemcinsinin gerizekalılığından bu kadar keyif alıp kendi türünü rezil ederek para kazanmamalı bence. gözümde ordakilerden pek de bir farkı kalmayacak bu yarışma adı altındaki saçmalığı sunmaya devam ederse.
    (kola sigara patates kızartmasi, 12.07.2009 16:12)
  22. kızların daha akıllı olduğu programdır. acı bir şekilde sorulan sorulardan biraz zor olanlarını ne kızlar ne erkekler bilebilmektedir. kızların zaten orada duruş amaçları belli; en azından gösteri malzemesi olup; bilmediklerini belli ederek yorum yapıyorlar. maalesef delikanlılarımız ortalama zor soruları grup halinde olmalarına karşın bilemeyip; biliyor numarası yapıyor. kızlara sıra gelinceyse ''kızım hangi okulda okudun sen haha!'' tarzı yorumlar yapıp; zeytinyağı misali üste çıkıyorlar.

kadınları aşağılama amacı güden bu program, ülkemizin erkeklerinin durumunun daha vahim olduğunu göstermişir kanımca. ne de olsa en büyük cehalet; cehaletinin farkında olmamaktır.
    (göğem, 13.07.2009 15:18 ~ 15:20)
  23. her hafta dönüşümlü olarak o sorular erkeklere sorulsa kızlardan daha vasat bir performans sergileyeceklerini düşündüğüm program.

en basiti geçen hafta doğru yanlış bölümünde soru: türkiye avrupa birliği üyesidir. doğru mu yanlış mı?

bu soru karşısında kendini akıllı sanan, kafası jöle fıçısına düşmüş ve kızlarla dalga geçen yurdum erkeği kalakalmıştır. türkiyenin ab'ye giremediğinden bile bihaberdir.

komikler vesselam!
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 13.07.2009 15:55)
  24. atv denen iğrenç kanalın iğrenç ötesi bir formata sahip yarışması (!). kızları yerin dibine sokalım, erkekleri yüce alimler gibi gösterelim de ratingimiz tavan yapsın tarzı inanılmaz gereksiz bir şey.. kesinlikle kurmaca olduğunu düşünüyorum yoksa aklı başında hiçbir türk evladı ''boğaz köprüsü denizden 25.000 metre yüksektedir..'' demez..

anlamadığım; kızlar üç beş kuruş para için oralarını buralarını açıp, aptal aptal sorulara aptal aptal cevaplar vermeleri salık verilen böylesine içi boş bir yerde ne ararlar? vallahi billahi çok yazık.. türk televizyonculuğunun nerelere gittiğinin hazin bir göstergesi.. dalga geçtiklerini falan sanıyorlar heralde türk insanıyla!

o kızlara da var bir çift lafım: yapmayın kızım, etmeyin.. zaten halihazırda ne yazık ki her daim ikinci planda tutulduğunuz bir ülkede böyle aptallıklar yaparak kendinizi rezil, rüsva etmeyin! böyle gerizekalılara prim vermeyin!
    (kowalski, 15.07.2009 05:03 ~ 05:22)
  25. bazı kızların, "sorular bu kadar kolay olamaz" psikolojisi ile yanlış yaptığını gözlemledim. mesela çilingir nedir sorusuna, bir kız doğru cevabı verdi ancak öteki sorunun bu kadar basit olamayacağını düşündü ve acaba yanıltma mı var, acaba çilingir başka bir şeyin adı olduğu için mi ona öyle deniyor diye düşünürken yanlış cevap verdiler.
    yarışma uyduruk ve saçma o açık da, hale'nin ne işi var sunucu olarak onu bir çözemedim.
    (regulus, 15.07.2009 05:07)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil