belki ilginizi çeker
  1. · aglayankekler
  2. · itü sözlük bağımlısı
  3. · sporla üreme
  4. · itülü olmayan sözlük yazarları
  5. · tabu diyalogları
  6. · çok çirkin birine bile çok güzelsin diyen insan
  7. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · sözlükteki keyfi yönetim
  9. · allen iverson

aglayankekler  

1. emo olduklarını düşündüğüm keklerdir. cupcakeleriyle banyo gotiği pozları veren emolar gözümün önüne geliyor. eğer emo değilseler özür diliyorum kendinlerinden zira bir yazara emo demek hakaret etmek gibi birşey olsa gerek...

(bkz: g mi ğ mi sorunsalı)
    (starforsaken, 12.02.2009 00:38 ~ 00:40)
  2. artık sesleri kulağa zırıltı gibi gelmeye başlayan kekler.
    (bkz: zırlayan kekler)
    (yazarım çok can yakarım, 12.02.2009 00:41)
  3. faşist keklerdir.(kesin demiyorum,olabilir diyerek kolpaya yatıyorum) mitosis bölünerek çoğalmaktadırlar. tek üstün ırk yaratmaya çalışıyor olabilirler. yakında sözlüğü bile ele geçirebilirler. herkesi ağlayankek yapmak hedefleri. (bkz: komplo teoriler) ayrıca hepimiz kekiz,hepimiz ağlıyoruz.
    (kutsal palamut, 12.02.2009 00:44)
  4. artık daha fazla türemeyecek olan keklerdir. her biri güzide insanlardır*. her biri farklı bölümlerde hatta farklı üniversitelerde hatta kimi zaman farklı şehirdelerdir. "arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim" kısmen doğru olabilir ancak unutulmamalıdır ki her birinin ayrı birer yaşamı, ayrı düşünceleri ve ayrı kişilikleri vardır. bir grup halinde gözükseler de bir bütün halinde hareket etmemektedirler. eğer insanlar illa da bir önyargı veya tepkiyle yaklaşmak istiyorlarsa bunları göz önüne alarak yaklaşmaları rica olunur. kendilerine ayar verilmeden önce de nicklerinden ziyade yazdıklarına bakılmasını beklemektedirler. işin bokunu biraz çıkarttıklarının bu ağlayankekler de farkındadır. artık türemeyecek, giriler okuyacak, giriler girecek ve hayatlarına devam edeceklerdir.

not: hiçbiri emo değildir. emo olmamışlardır. üstüne bir de emo sevmemektedirler*

sevgiler.
    (aglayankekin kankası, 12.02.2009 00:48 ~ 04:17)
  5. onlar ağladıkça benim de üzüldüğüm keklerdir. neden ağladıkları hususunda bi fikrim olmamakla beraber, "kek çeşidi ismidir herhal" diye kendimi teskin ettiğim bir hededir aynı zamanda.
    (wykka, 12.02.2009 00:58 ~ 00:59)
  6. aralarından birisinin (sanırım...) iyi bir yazar olduğu kek familyası. bir tanesini (ya da ikisi... belki üçtür...) baya tutuyorum bu yazarlardan birini ama hangisi emin değilim... üçünün de iyi yazdığını sanmıyorum. ama bir tanesini artılıyorum gördükçe... (kafadan seri artılamıyorum lan! adamı hasta etme! öyle okuyorum beğeniyorum sonra artıya giderken bi bakıyorum kekin biri... ağlıyor.) hangisi vallahi bilmiyorum. ağlayan kek kim aslında onu da bilmiyorum.

beni kim oldukları da hiç ilgilendirmiyor zaten. entrylere göre oyumu veriyorum. aynı kişi beğendiğim bir şey söylese artısını beğenmediğim bir şey söylese eksisini veririm. kim olduğuna bakmam.

amk zaten bakmadığım için kim olduğuna şimdi bilmiyorum hangisi nedir? kimdir? (kimsiniz lan siz!)

isterlerse emo olsunlar ama adam olsunlar adam...!

birisi iyi bunların ama... du bakalım... dikkat edeceğim bundan sonra.

belki de iki tanesidir.

ama üçü birden olamaz...

olur mu ki?

cık...
    (beyazleblebi, 12.02.2009 01:03)
  7. ergenekonla bağlantıları olduğunu düşündüğüm grup. solistleri de ağlayankek idir efem. gitsinler araştırsınlar masasının üstünü falan. kesin sözlük içine silah milah gömdüler bunlar. harita falan yapmış olabilirler de. en son dördüncü dalga ağlayan kek varyasyonu çıktı. bakalım kaçıncı dalgaya kadar sürecek bu. ayrıca kek ağlar mı be?! hem ben ağlayan kekte yemedim,hiç görmedim ki öyle bişeyi. her gördüğümde aklıma ağlayan palyaço geliyor. neyse gözüm üzerinizde...
    (kutsal palamut, 12.02.2009 19:18)
  8. zırlayanbörek diye karşı bi grup açılsa ne guzel olur yahu..
    (hencecalik, 12.02.2009 19:45)
  9. onlar emo kesinlike değildir o başta kim emo yazmışsa o yazarı kınıyorum... salak mıdır nedir...

hepsi kendi halinde kendine has yazı stili olan yazarlardır. tek problemleri karıştırılcak olmaları ayırt etmek zor olucak baya, çünkü ortalık karıştı dün savaş alanı gibiydi, yine salağın biri çıktı kendini bilmez densiz görgüsüz (ben) toparlamaya çalıştı. fakat ne işe yaradı bilinmez...
    (starforsaken, 12.02.2009 19:55)
  10. yeter artık aglayankekler aglamasın, biri bu kıyıma son versin, bitsin bu ayıp.

(bkz: ne dedim ben çaatt)
    (bkz: yeter bacım aglama sen de)
    (brain damage, 20.03.2009 00:50)
  11. (bkz: @3342068) ne istiyorsunuz bizden? akıllı uslu giri giriyoruz biz. biz de seri eksi oy veren ibnenin ağlarına düşüyoruz. bizim de favori seçilen eserlerimiz var. biz de sizden biriyiz. olmaz ama artık.
    (bkz: yeter lan)
    (bkz: şaka şaka)
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 14.04.2009 23:30)
  12. artık ağlamamalarını dilediğim yazarlardır.ağladıkça çoğalıyorlar,durduramıyoruz.
    (dooma dooma doom, 14.04.2009 23:35)
  13. zirvede * mekana geldiklerinde (hepsi değil bir kısmı gelmişti) kekler geldi kekler geldi diye merakla izlenen, gördüklerimin hepsi de gayet güler yüzlü olan keklerdir kendileri.
    (neva, 14.04.2009 23:38)
  14. (poltergeist, 21.04.2009 00:05)
  15. yakında yine zirve yapmayı planlıyorlarmış. öyle bir duyum aldım.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 09.11.2009 01:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil