enfes bir kektir. çikolatalı, kremşantili insanı yerken ucuran zevk verici kektir. üzerindeki çikolata sosu ve kremasından dolayı pasta desek yalan olmaz. tombiş bünyelerin tüketmemesi gereken kektir.
ayrıca itü sözlük yazarlarından birinin nickidir. hoşgelmiştir.
anlatmaya kelimeler yetmez ama deneyeceğim. kedi gibi sevimli, anne kadar sıcak, oyuncaklar kadar küçük; bazen deli, bazen melankoli, bazen sırdaş, her zaman dost. işte öyle biri...
kankasını, komşusunu kapıp gelmiş yazardır. hoşgelmişlerdir. yakında eniştesi,dayısı,halası ve süt kardeşi de çıkarsa şaşırmam. ama özenmedim değil he.. düşünsenize, "kutsal palamutun kuzeni aziz torik"... gelsin biri alsın bu nicki be.
nesildaştır ve belli ki sözlüğe kankası ve komşusuyla gelip kapak atma niyetindedir.. ağlayan gözlerine kıyılmasın bu kek artık ağlamasın dileklerimi sunup hoşgeldin demekten kendimi alamamaktayım.. beni de ağlatacaksın şimdi..
ağlayan keklerin lideri,elebaşısı,solisti. yakında "ben şıhım" derse,elini eteğini öptürürken çekilmiş gizli video kayıtlarını ve sopayla vurarak fıtığı, balık pulu ile basuru tedavi ettiğini görürseniz sakın şaşırmayın.
hoşgelmiş altıncı nesil çete lideri
bazen ağzını burnunu dağıtasım gelse de çok tatlı kıyamıyorum vurmaya. minnacık suratı vardır, minnacık suratta 2 tane de radar vardır*
(bkz: şaka şaka)
(bkz: aşıkım)
keklerin liderliğini yapar.
kulaklarıyla burnuyla normal isanların yapamadığı şeyleri yapar.
eciş bücüş suratıyla ince sesiyle çocuksu hareketleriyle sürekli akan burnuyla keklerin cimcimesidir.
tabu, sessiz sinema gibi oyunların vazgeçilmezidir.
(bkz: ağlar)
(bkz: kektir)
yanlışlıkla zirve açan ve silemeyen kekimiz. kendisine fazla kurcalama bozarsın dememe rağmen beni dinlememiş ve bozmuştur.
(bkz: iyi halt yedin)
(bkz: kim ödeyecek onun parasını)
psikanalitik bir çözümleme yaparsak;
bu şekilde nick seçen eğerki hatun kişiyse, keklendiğinden dolayı ağlamaktadır. ve bu gurühun hepsi kız ise onlar da keklenen arkadaşlarına ağlamaktadırlar.
erkekse kekleyemedğinden dolayı ağlamaktadır.
er kekler ağlamaz aslında ama ağladığı da olabiliyormuş.kendisi bir oluşumun lideri konumunda anladığım kadarıyla.tedirgin oluyorum.nesildaş oluşumuzdan belki yırtabilirim.
ilk gördüğümde;"kek dediğin ağlamaz,kek dediğin tatlı olur" dediğim,sonra da öğrendim ki 6.nesil yazarmış şaşırdım kek den yazar mı olur dedim..ama baktım ki pek de şokella olurmuş ehehe
nickini düşünmeden yazılanları okuduğumda son günlerde sık ağladığını sanıp üzüldüğüm sevecen bir yazar. nick lan o, normalde ağladığıyla alakalı değil, ha normalde de ağlayabilir ama şu an konumuz o değil. ama ağlamasın inşallah.