isyana sebebiyet vermemek için bir kaç şey yapmak lazım, şahsen ben birilerinden feyzalıp yaptım şöyle;
önce bunlar aklı başında olan adamlardı, sonra benim bunları köle yapmam gerek dedim ve hemen bir cami -mosque- kurdum, bastım din adamını onlarca, gidin bunları uyutun dedim. her köylünün başına gidip hepsine yalandan allah korkusu salık verdirdim, bir süre sonra hepsi korkak insanlar oldular, tek tek emeklerini çaldım,
gemicikler aldım, market'te paranın amına koydum.
onlar çalışıyor ben sömürüyordum, benim de dinine bağlı biri olduğumu düşünüp ses çıkartmadılar, analarını siktim farkettirmeden, göremediler, dindar adam vesselam deyip çalıştılar, en ağır işlerde çalıştırdım. ne kadar üstlerine gittiysem o kadar bana bağlandılar -
stockholm sendromu-
sonra biraz daha bağlılık, tam bağlılık istedim, sussunlar istedim, onları satın almak istedim verdim kömürü verdim yardımı sesleri kesildi. bu arada konuşmayı da ihmal etmedim, diğer ülkeler benimle anlaşıp ülkenin ebesine atlarken verdim konuşmayı " sevsinler sizi! bu güçle mi bizi yeneceksiniz sevgili frederick barbados!!!111 " dedim, inandılar, adam sandılar, ama bir bir ebelerini siktim.
sonra ses çıkartanlar vardı tek tük, yalandan operasyon düzenledim, kazı yaptırdım, şimdi diğer ülkelerle anlaşıp kurduğumuz oyunu oynuyoruz, umuyorum ki seslerini keseceğim. müslümanım ben sömürürüm.
anlayanlara selam ederim.
sevgilerle alex.