görseller
afro saç 

belki ilginizi çeker
  1. · cornrow
  2. · bedri baykam
  3. · gary dourdan
  4. · carlos valderrama
  5. · derya köroğlu
  6. · bonus saç
  7. · bob ross
  8. · jimi hendrix
  9. · her kıvırcık ve uzun saçlıya bonus kafa demek
  10. · afro
gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · demokratik sol halk partisi
  4. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · yasaklanması gereken şeyler
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · optik
  9. · 29 eylül 2007 galatasaray beşiktaş maçı

afro saç  

1. ülkemizde bir reklamdan dolayı bonus saç olarak anılan saç tipi. ben wallace, jimi hendrix, gary dourdan, bob ross ve ülkemizde derya köroğlu, bedri baykam gibi ünlüler bu saçın temsilcileridir.

(bkz: http://www.sports-gallery.com/...)
    (thedewil, 07.04.2007 19:53 ~ 19:53)
  2. nbain chicago bullstakımında forma giyet ben wallaceın saçları da afro saça örnektir. ben wallace saçlarıyla show yapar adeta. kendi evlerinde afro saçı, deplasmanda ise cornrow saç stilini kullanır
    (caddebostan, 19.04.2007 18:49)
  3. (colony of birchmen, 13.05.2007 02:27)
  4. benim de sahip olduğum, çok eğlenceli ancak bir o kadar da insanı delirten saç şekli.

ülkemizde ne yazık ki insancıkların bu saç modeline sahip kişileri "aa bonus ehehe", "alsak alsak bedava ne alsak bedavaya mahuahe" şeklinde (çok afedersiniz) daşhak oğlanına çevirme denemelerini sık sık görmekteyiz(ben şahsen yaşıyorum hatta), en güzeli hiç karşılık vermeden yoluna devam etmekmiş, ben bunu öğrendim. buradan yurdum insanına seslenmek istiyorum bi de, artık daha yaratıcı şeylerle gelin arkadaşlar rica ediyorum. anlıyorum "bonus" ama yani, sokakta insanların %90ı aynı şeyi söyleyince sıkıyo be. farklı şeyler söyleyin. ne biliyim, topkafa olur, mikrofon olur, süs ağacı olur, kuş yuvası olur..

itü sözlüğün afro saç danışmanı olmak istiyorum, lütfen bu ricamı kırmayın. merak edilen herşey için bana ulaşabilirsiniz efenim. saygılar..
    (evilmaddox, 29.07.2007 21:20)
  5. ibrahim tatlısesin genç iken saçları böyleymiş.filmlerde görüyoruz atademirel de söylüyo zaten.
    (zogo, 29.07.2007 23:18 ~ 23:21)
  6. aklıma ilk angela davis i getirir
    buyrun bir felix beltran çalışması

(bkz: http://img.search.com/...)
    (payduşka, 29.07.2007 23:27)
  7. erkeklerde çok şirin duran saç modelidir.

(bkz: yirim yirim)
    (amphibian, 29.07.2007 23:37)
  8. sahibine çok hoş bir hava katan, ama bir o kadar da bakım gerektirdiği izlenimine kapıldığım saç stili. öyle tahmin ediyorum ki, sly stone'un da saçları bu saç stiline güzel bir örnek teşkil etmektedir;

http://i.realone.com/...
    (led zeppelin, 29.07.2007 23:39)
  9. malcolm x, angela davis gibi isimlerin öncülük ettiğinin söylenebileceği, zenci amerikalıların beyazlara benzememek istememelerini öne çıkartmak amacıyla 1970'lerin başından itibaren yayılan saç stilidir. bir duruştur, estetik kaygısı sıfırdır. conk'a tepkidir. zenciler arasında birlik amaçlıdır.
    (malina, 24.08.2007 00:52)
  10. sahip olduğunuz takdirde "-abi o saçları kaç yılda uzattın? -bende uzatsam öyle olur mu? -garanti perma yaptırıyor ipne!(oha)" şeklinde tepkilerle karşılaşabileceğiniz saç tipi. en kötüsü de "-orjinal mi abi onlar" denilip saçınızın çekilmesidir. acıyor lan saç o da nihayetinde.
    (sharred, 07.02.2009 04:31)
  11. başta ümitlendiren ama sonrasında insanı yıkan saç modeli.bazen kızların bonuslar için ''ay çok şirin şuna bak''

,''ne tatlı yirim'' dediklerine şahit olmuştum.işte o zaman karar verdim bonus olmaya.bonus olucaktım kızlar

çok tatlı bulucaklardı,dikkat çekicektim,ilgi toplucaktım...

ve oldu da.heyecanlıydım bir o kadar da gururluydum.çünkü dikkat çekiyordum.kızların çok tatlı dediklerini de

duydum yüzlerce.ama tatlıydı sadece.sonra kısa saçlı yakışıklı sevgili yaptılar bi çoğu.onun için heveslenenler varsa

aman diyim.yaşadım bütün bunları.gecelerce soğuk betonlar üstünde ağladım.geri dönüşü yok bıraktıktan sonra kestiremezsiniz

bırakmayın!
    (mocococo, 10.06.2009 14:35)
  12. (mustafa tr, 24.08.2009 02:12)
  13. (bkz: rindane)
    (pişkinti, 24.08.2009 02:56)
  14. yapıldığı takdirde insanların benzetme konusunda ciddi sıkıntı yaşadığı saç. zira bu sözleri 'aynı bob marley olmuşsun lan' cümlesine maruz kaldıktan sonra yazıyorum.
    (kaç yazar, 14.11.2009 09:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil