aklımdan türlü türlü düşünce geçiyor, sırasını, hızını ben bile takip edemiyorum bazen. o düşüncelerin ucunda, kıyısında, ama mutlaka bir tarafında, nedense sen varsın hep.
bazen yumuşak kalpliliğim tutuyor "bir adım at" diyorum kendime. bir delilik yap, başkalarını senin için ne düşüneceğini hiç de umursamadan, kendi kendine gurur yapmadan, sadece ne istiyorsan onu yap!
her nerede mutluysam, o anı seninle paylaşmak isteği duyuyorum. kendimle mutlu olduğum o an, hemen başlıyorum seninle ilgili planlar yapmaya... bir gün diyorum; şimdiden belli olmayan o, bir gün; çağırsam seni mesela, her neredeysen, atlayıp gelsen... mutlu olduğum o yere, o anı paylaşsak, çoğaltsak... ya da ben seni götürsem, mutlu olduğum yere... kısacası barışsak artık!!
seninle barışmak isteyişim, kırgınlıklarımı tamir etmek isteyişimden kaynaklanıyor. onlar tamir olmadan, kendimle barışamayacakmışım gibi geliyor.
onlar, ancak seninle paylaşılacak güzel anlar ve anılar ile tamir edilebilir. kendi kendine kapanmıyor yaralar. ilaç gerek, ilgi gerek...
açtığın yaraları kapatabilmek için yine sana ihtiyacım var. çünkü seninle açıldılar. seni affetmeye ihtiyacım var, ancak affedebilirsem, kurtulacağım senden ve kaldığım yerden yoluma devam edebileceğim yeniden!
cevaplara ihtiyacım var. dürüst olmana ihtiyacım var. sevmiyorum seni...
sadece sana ihtiyacım var...
ihtiyacın olduğu yerde, sevgi değildir hissedilen... sevgi; nedensiz, sebepsiz, ve de beklentisiz, çünküsüz amasızdır biliyor muydun?
o yüzden sevmiyorum seni, çünkü ihtiyacım var sana... beni iyileştirmene, tazelemene... açtığın yaraları sen kapatabilirsin ancak.
sarhoşum, üstelik de deliyim, rahatım bunları söylerken. gayet bencilim, bu yaşananlardan sonra bencil olmaya fazlasıyla hakkım var. sevemem artık seni... bunca umursamazlığın, densizliğin ve en önemlisi yokluğundan sonra... yokluğun affettirmiyor seni bana. zaman; iyileştirmiyor beni. çünkü geçen zaman, yokluğun ile aynı.
bencilce, dürüstçe, erkekçe diyorum sana;
"sana ihtiyacım var"
gelir misin?
tek seferlik değil ama! zamandan çalınmış, hayatlarımızın içine gizlenmiş, sayısız bir kaç çok gün için, olur musun yanımda? ben iyileşene kadar, varlığınla ihtiyacımı giderir misin?
sarhoşum dedim ya, çok da kendimleyim. içiyorum, düşünüyorum, gülüyor, eğleniyorum kendimle! paylaşır mısın benimle?
(shiba, 09.11.2007 20:28 ~ 21:39)