görseller
advil 

belki ilginizi çeker
  1. · majezik
gündem
  1. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  2. · mutluluk veren küçük şeyler
  3. · the twilight saga new moon
  4. · giyotine yolladılar gitmedim
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · okan bayülgen
  8. · alihan vs ajdar
  9. · sözlükteki uçurtma merakı

advil  

1. görünümü şeker mi şeker ağrı kesici ilaç. boncuk gibi bir şey. biraz da matrix'te morpheus'un neo'ya teklif ettiği haplardan mavi olana benziyor. ilacı ağzıma atarken bende bir zevk hissi yarattı.

ilacın yan etkilerinden en önemlisi olarak mide kanaması gözüküyor. aç karnına çok fazla alınırsa mide kanaması geçirmenizin büyük olasılık olduğunu doktordan öğrendim. etkili olduğu söyleniyor fakat az önce ilk olarak kullandığımdan ve daha etkisini hissedemediğimden bir şey söyleyemeyeceğim.
    (gurugafa, 07.01.2008 21:33 ~ 08.01.2008 00:26)
  2. baş ağrısı, eklem ağrıları--ağrı kesen bileklik satar gibi oldu-- gibi türevlerini 10 dakika içinde yok eden, kuvvetli ağrı kesici..hayatımda hiç bir ilacı içerken triplere gireceğimi düşünmezdim, yanımda neo falan varmış gibi böyle, neyse şöle hapa bakarsanız anlarsınız ne dediğimi;

(görsel: advil/80209)

ilaç ilaçtır sözünden yola çıkarak ama siz gene de doktorunuza başvurun ya da bir bilene öyle kullanın..allah muhafaza ilaç bu, tribe gelmez.
    (enfazlaellikarakterolabilir, 16.05.2009 23:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil