belki ilginizi çeker
  1. · adriana lima aynı ben
  2. · sözlük başlıklarının ingilizce karşılıkları
  3. · k for şahin k
  4. · itü sözlük
gündem
  1. · kar yağarken hissedilen duygular
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · giyotine yolladılar gitmedim
  4. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  5. · the twilight saga new moon
  6. · öğretmenler günü
  7. · okan bayülgen
  8. · melih gökçek istanbul a belediye başkanı olacak
  9. · kızların yapılan espriyi anlayamaması

adriana lima yı beğenmeyen erkek  

sayfa  / 3
  1. gizli eşcinsel olarak değerlendirilmesi muhtemel olan er kişidir.
    (bil101e, 24.01.2009 23:55)
  2. pipisi liğma liğma doğranası erkektir.
    (tenceredekietlibamya, 24.01.2009 23:57)
  3. odasında bülent ersoy posteri asılıdır bunun.
    (obi two kenobies, 24.01.2009 23:57)
  4. beğenip beğenmemenin kendisine herhangi bir getirisi olmayacağını bilen erkektir.
    (asso, 24.01.2009 23:58)
  5. (dr requiemforadream, 25.01.2009 00:23)
  6. (bkz: gay)
    (tavernaci, 25.01.2009 00:27)
  7. (bkz: kör)
    (tavernaci, 25.01.2009 00:27)
  8. bazen travestiye benzetiyorum bu adrianayı. ilk genç kızlık halleri öyle miydi ama. alabildiğine latindi. ümit dolu şekerpareydi. adriana eski adriana değil birader. o naifliği kalmamış. geçen gördüm götü başı oynuyor. dişlekliği belirginleşmiş. koca kafalı bir şey olmuş. piçin teki ile halvete hazırlanıyormuş. ey adam seni hiç kıskanmıyorum. zaten adam da değilsin açık ve net. şerefsizin tekisin oğlum. görülmedik iç organı kalmamış bu hatunceğiz 3 milyar erkegin en az yarısının rüyalarına girdi zamanında. düzüp geçtiler bilumum bölgelerinden. sana özel bir bikri kalmışsa al götür onu da. nedir yani kardeşim. adriana ah adriana allah belanı vermesin... kedi ciğer uzanmakla ilgisi yok. hayır olmamalı. belki vardır ama inkar etmemek için hiç bir sebep göremiyorum.
    (a post for lee, 25.01.2009 00:27 ~ 00:28)
  9. forum ortamında ismini tanıdığım bir şahıstır. cinsiyet olarak evet erkektir, ama bir ara hollanda'ya gitmekten bahsediyordu.

sonuç olarak 2 şey çıkabilir;
    1-) fiziki olarak erkek olup sevmeyen olabilir.
    2-) nşa hiçbir erkek tanımadım sevmeyen.
    (hashus1099, 25.01.2009 00:53)
  10. biliyorum ki şimdi bir çok kişi noluyor yahu diyecek, olur mu öyle şey diyecek ama önce bir adriana lima'nın makyajsız fotoğraflarına bakmalarını tavsiye ederim. malum bilirsiniz insanlar sabah uyandığında normal hallerinden biraz daha çirkin olurlar. eh adriana lima' nın da makyajsız hali konulunca işin içine, sabah kalkıp da yanında adriana lima' nın o halini gören erkektir.
    (bana bir nick bulun, 25.01.2009 00:55)
  11. kendini özel kılmaya çalışan erkek olabilir pekala.

ulan bu hatunu zaten herkes beğeniyor. götün yiyorsa beğen bugünkü banu alkan'ı, ne biliyim bir şenay düdek'i. işte o zaman diyebiliriz ki "sen olmuşsun evlat".
    (godum godum godaman, 25.01.2009 00:57)
  12. alessandro ambrosionun erkek arkadaşıdır.
    (wildboy, 25.01.2009 01:04)
  13. ciğer, uzanmak, kedi, mundar dörtlüsü arasında gidip gelen erkektir.
    (kido, 25.01.2009 01:07)
  14. liv tyler'ı, monica bellucci'i, angelina jolie'i, laetitia casta'ı, nicole kidman'ı, kate moss'u, jennifer aniston'ı, heidi klum'u, sophie marceau'u, jennifer connelly'i, catherine zeta jones'u, scarlett johansson'ı beğenmekten, adriana lima'ı beğenmeye fırsat bulamamış erkek.
    (calm of desolation, 25.01.2009 01:08 ~ 01:16)
  15. aşık erkektir, başka bir açıklaması olamaz.
    (mıstık, 25.01.2009 01:14)
  16. bu "erkek" sevgili adriana lima yı beğenmediği gibi aynı zamanda da onu;

jennifer aniston, nicole kidman, catherine zeta jones, jennifer connelly, heidi klum ve kate moss ile karşılaştırarak acilen akıl, göz ve nizam nakline ihtiyaç duyduğunu gösteriyor.
    yeaah haydi yeni bir turkishmusic org tarzı bi tartışmaya yol açalım. hit me!..
    (redrumurder, 25.01.2009 01:20 ~ 01:21)
  17. adriana lima yı beğendiğini her yere yazmak zorunda hisseden erkek kadar tuhaf bir adamdır. bir tanesi toplumun beğendiği kaliteli kadını takdir edebilme yeteneğini gösterip toplumda ait hissetmek istemektedir öbürü de farklı olduğunu göstermek istemektedir. lan olm, tamam, çok güzel karı, lan yüz yirmi beş giri girildi o insansa biz neyiz, o şuysa türk kızları hereledir filan diye, bi o kadar da sıradan karı olm, benim sevgilim daha iyi mesela, farklı tatlardan anlarım ben toplumun beğenisine şeyetmem adamı çıktı. ne ispatlanıcak onu şeyedemiyorum ki, hayır, buradan şey olsa, kız düşüyorsa bu yolla, söyleyin yani, ona göre şeyediim ben de, çünkü kız şeyediliyosa taktik mübahtır babuş bişey diyemem o zaman. varsa baştan söyle yani olm, spoiler diye yaz.
    güzel karı evet, güğümler kimsede yok.
    (darksideofthemoon, 25.01.2009 01:30 ~ 01:49)
  18. (o6kara, 25.01.2009 01:35)
  19. (nepenthes, 25.01.2009 01:42 ~ 01:43)
  20. sadece biyolojik olarak erkektir.
    (anil, 25.01.2009 01:58)
  21. (bkz: ntcik)
    yani ben efendim. adriana lima'yı beğenmiyorum. üstelik pipim falan da var. saçlar açılmış, sakal makal. baya erkeğim yani.

onun için şimdi bütün bu hakaretleri şahsıma algılıyorum. kişisel olmadıklarını biliyorum, ama başlık bal gibi benden bahsediyor, beni gay olmakla suçluyor, erkekliğimi sorguluyor vs. yalnız benim soracağım bi şey var:
    -siz mi karar veriyonuz lan kimin kimi beğeneceğine?

beğenidir, zevktir, takımdır, bunlar kişisel. herkesin bildiği bir şey bu. ısrarla söylemek istemiyorum, sonra "geç bunları hacı, herkes biliyo bunu" diyonuz. belli ki siz pek bilmiyorsunuz!
    ama şimdi hepinizin girilerine baksam eminim yarınızın farklı ırklara, fikirlere, zevklere saygılı olmak gerektiğiyle ilgili bir sürü yazısını bulurum.

adriana lima siyasi parti falan değil, fikir akımı değil, ideoloji değil, felsefe değil. kadın lan! kadın! zevk meselesi yani. sizin göz zevkiniz başkasıyla uyuşmuyo diye böyle laflar etmeye hakkınız var mı?

ben de şimdi aynı şeyleri söyleyebilirim rahatlıkla. tim duncan'ı sevmeyene mal, ali larter'a aşık olmayana sap, del piero kötü top oynuyo diyene ömer üründül, rhcp dinlemeyene de hande yener hayranı diye yaftayı basarım. çok zor değil, cidden yaparım.
    doğru mu peki bu? bakın hoş olur mu demiyorum, doğru mu?

"onları bi tek sen beğeniyon. adriana lima'ya alem heyran" diyebilirsiniz.
    o zaman ben de şöyle derim. "o zaman akp de türkiye'deki en doğru partidir. çünkü halkın %47'si onları seçmiş." hadi bakalım.

gidin bi kendinizi sorgulayın.
    (ntcik, 25.01.2009 12:50 ~ 22:21)
  22. kendi içinde çelişen bir tanımlamadır. adriana lima, beğenmemek ve erkek. bu üçü bir arada olmaz hiç. ancak adriana lima'nın beğenmediği erkekler varsa olur.
    (mina harker, 25.01.2009 12:58)
  23. olabilir gönül kimi severse güzel odur. gönül bu ota da konar b..da değil mi yani. ben de beğenmiyorun kızcağızı ''ben muhteşemim çok güzelim havalarında gözlerini belerte belerte bir bakışı var ki insanda ne istek ne arzu kalıyor bence tabiki
    (isilisilisil, 25.01.2009 13:37)
  24. (mandalinaya parmağımı soktum parmağım şişti, 25.01.2009 14:00)
  25. erkeklerin yüz karasıdır. tez zamanda kellesi uçurula...
    (hayatı karı kız futbol muhabbetinden ibaret erkek, 25.01.2009 14:07)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil