(bkz:
ntcik)
yani ben efendim. adriana lima'yı beğenmiyorum. üstelik pipim falan da var. saçlar açılmış, sakal makal. baya erkeğim yani.
onun için şimdi bütün bu hakaretleri şahsıma algılıyorum. kişisel olmadıklarını biliyorum, ama başlık bal gibi benden bahsediyor, beni gay olmakla suçluyor, erkekliğimi sorguluyor vs. yalnız benim soracağım bi şey var:
-siz mi karar veriyonuz lan kimin kimi beğeneceğine?
beğenidir, zevktir, takımdır, bunlar kişisel. herkesin bildiği bir şey bu. ısrarla söylemek istemiyorum, sonra "geç bunları hacı, herkes biliyo bunu" diyonuz. belli ki siz pek bilmiyorsunuz!
ama şimdi hepinizin girilerine baksam eminim yarınızın farklı ırklara, fikirlere, zevklere saygılı olmak gerektiğiyle ilgili bir sürü yazısını bulurum.
adriana lima siyasi parti falan değil, fikir akımı değil, ideoloji değil, felsefe değil. kadın lan! kadın! zevk meselesi yani. sizin göz zevkiniz başkasıyla uyuşmuyo diye böyle laflar etmeye hakkınız var mı?
ben de şimdi aynı şeyleri söyleyebilirim rahatlıkla. tim duncan'ı sevmeyene mal, ali larter'a aşık olmayana sap, del piero kötü top oynuyo diyene ömer üründül, rhcp dinlemeyene de hande yener hayranı diye yaftayı basarım. çok zor değil, cidden yaparım.
doğru mu peki bu? bakın hoş olur mu demiyorum, doğru mu?
"onları bi tek sen beğeniyon. adriana lima'ya alem heyran" diyebilirsiniz.
o zaman ben de şöyle derim. "o zaman akp de türkiye'deki en doğru partidir. çünkü halkın %47'si onları seçmiş." hadi bakalım.
gidin bi kendinizi sorgulayın.