belki ilginizi çeker
  1. · aşk ı memnu
  2. · elizabeth
  3. · mithat kara vs adnan ziyagil
  4. · unutulmayan dizi replikleri
  5. · bi siktir git dedirten başlıklar
  6. · parayla saadet olmaz
  7. · kişinin uyuduğunu anladığı an
  8. · behlül ile sawyer arasındaki benzerlikler
  9. · özgüvensiz asosyal genç yetiştiren ebeveynler
  10. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  2. · prison brake
  3. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  4. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · annelerin yakışıklı anlayışı
  7. · ezel
  8. · anneanne lafları
  9. · 2007 cumhurbaşkanlığı seçimleri

adnan ziyagil  

1. (defanstaki son adam, 20.04.2009 10:35)
  2. nihal: baba neyin var? tatilde izledim seni, sadece gözgöze gelince güldü yüzün...
    adnan: ("sevişemiyorum yavrum. bihter vermiyor" bakışı) sana öyle gelmiş yorgunum sadece...
    nihal: bır bır bır boğazı çok özlemişim boğazı seyredeceğim... (hayır boğazdan beş dakika uzaklaştın iyi ki)
    adnan: iyi geceler...
    nihal: iyi geceler

---

arsen hanım: görmüyor gibi bakıyorsun
    adnan: hııı evet
    arsen: iş mi
    adnan: ("hayır abla ya ne işi ya, bihter elletmiyor bile. bu da bünye sonuçta centilmenlik falan yalan abla" bakışı) evet...
    arsen: anladım...
    adnan: ("neyi anladın anasını satayım ya... ooooff of" bakışı)...
    (lets not kill the karma, 24.09.2009 21:45 ~ 22:59)
  3. yazık lan bu adama; çok üzülüyorum. ne sevişebiliyor,ne gerçeklerin farkında. herkes oyun çeviriyor arkasından. halbuki bi'gün çıkarıp masaya vursa, 'dağılın lan!' dese piiiuuuuu biri kalıyor mu orada acaba? yaşlı teyzeler gibi oldum vallahi bu dizi yüzünden. bir gün görürsem ednan beyi gidip diyeceğim 'uzak dur amca o karıdan' dicem.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 24.09.2009 21:57)
  4. şu saatten sonra bu adamın önünde yere kaşıkçı elmasını düşürsem eğilim almam şerefsizm.
    (bkz: göt korkusu)
    (fenerşist, 24.09.2009 22:02)
  5. istese tüm sosyete kokoşlarını peşinden koşturabilecekken; kendi karısıyla bırak sevişmeyi, öpüşemeyen adam.*
    (chericheri, 24.09.2009 22:06)
  6. bugünkü bölümde sıkça duş sahneleriyle ekranlara gelmiştir. neden acaba diye düşünmeden edemiyor insan?

ayrıca beşir ile arabada konuşurken şu tepkiyi vermeme neden olmuştur kendileri:
    (bkz: amca bir sus be)
    (blind clown, 24.09.2009 22:08)
  7. halit ziya uşaklıgil in kendi adı ve soyadından türettiği biriymiş. öyle diyorlar. adnan da bi akrabasıymış.*
    (odaman nehapak, 24.09.2009 22:11 ~ 25.09.2009 05:28)
  8. tayttan bozma daracık kırmızı jean giyerse bihter'e arabada 5 evde 15 kayabilitesi çokça yüksek olan oldboy. ha benim ednanıma.
    (sofist tepen sokrates, 24.09.2009 22:30)
  9. kapılardan geçen kafasını eğmemesini istediğim boynuzlu. belki çarpar da boynuzlarının varlığını idrak eder.
    (mar adentro, 24.09.2009 22:40)
  10. bihter'e yılın ayarını veren dizi karakteri.

"bu akşamki bahanen de içki mi?"

peki buna bihter'in verdiği cevap ne?

"beni hep aşağılıyorsun, ezikliyorsun!!!"

asdasdas.

yazık lan adama. valla çok üzülüyorum bu adama. dağ gibi adam lan. elizabeth lan.
    (kopush, 24.09.2009 22:51 ~ 22:56)
  11. gelen kazıklıyor, giden kazıklıyor.
    (bkz: nihat)
    (bkz: bihter)
    (bkz: behlül)
    (sevda filiz, 24.09.2009 22:54)
  12. boynuzları ortadoğu ve balkanlardan görülebilecek şahsiyet. ednan bey!!!
    (büyücümerlininsağkolu, 25.09.2009 00:25)
  13. (demonic, 25.09.2009 03:39 ~ 03:40)
  14. karısına çakamayıp, bahçede atölyede tahtalara çakan dizi karakteri.

not: biliyorum biraz kaba oldu ama benim değil annemün sözü*
    (notokord, 01.10.2009 20:25 ~ 21:36)
  15. ne bilim abi ya

sen bi evin içinde eski türk kabilesi ortamı yarat. herkesi koru, iş ver, yemek ver... sonra deniz kenarlarında bi şarapçı bulup aşkın gizemini öğrenecek çocuk edasıyla yüreyecek adam ol. vay be arkadaş. kızının düdüklendiğini öğrenince bu kadar oluyorsa, aslında koynundaki karısının bile düdüklendiğini öğrenince ne yapacak en çok onu merak ettim ben.
    kötü lan bu adamın hali. zaten taaa kurtlar vadisi zamanında çakır öldükten sonra polat'ın bu adamla bi konuşması vardı. çakır'ın ölümü yüzünden polat buna ayar çekiyordu. işte o zamandan beri elindeki ipleri tamamen kaybetmişti.

ne bilim abi ya
    (eazy, 06.11.2009 00:43)
  16. 05.11.2009 tarihinde yayınlanan bölümde behlül ile ofisinde yaptığı konuşma esnasında bir godfather tipi sezdiğim umutsuz vaka. ne kadar ağır abi modundaydı orada öyle? kaç bölüm geçti hiç o kadar oturaklı görmemiştim ednan beyi. enteresansınız ziyagil bey.
    (twiggy ramirez, 06.11.2009 00:46)
  17. boynuzu parlatmak için yurtdışından özel kimyasallar getirttiği rivayet edilir.
    (paleface, 06.11.2009 00:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil