görseller
adnanadnan

belki ilginizi çeker
  1. · adnan hoca
  2. · ednan bey
  3. · nickaltı sevişemeyen sözlük yazarları
  4. · 14 mayıs 2009 depeche mode istanbul konseri
  5. · depeche mode özel
  6. · 23 haziran 2009 placebo istanbul konseri
  7. · karın seni aldatıyor bir dost
  8. · adnan kahveci
  9. · kaşıkçı elması
  10. · nick i geçen başlık açılınca sempatikleşen yazar
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · kurban bayramı vahşeti
  3. · aşk ı memnu
  4. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  5. · alex hagi den daha iyidir
  6. · geniş aile
  7. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  8. · 04 04 04 gs bjk
  9. · tommy ve gina

adnan  

sayfa  / 2
  1. cennet bahçesi anlamına gelen bir erkek ismi
    (bkz: adnan hoca)
    (lethe, 09.12.2004 15:09)
  2. cennette ölümsüzlüğe kavuşan kimse,anlamında da olan erkek ismi.
    (jack daniels, 27.11.2007 19:53)
  3. ünlü komşunuzun olmasını sağlayacak bir erkek ismi.
    (bkz: adnan hoca)
    (joeninmemeucu, 01.10.2008 16:57)
  4. (bkz: nadnan)
    (z3yn3p, 13.03.2009 22:18)
  5. deli adnanı aklıma getiren isim... aslında o bizden bile akıllıdır ama kimse fark etmez...
    ayrıca ortaköyde ve kızılcıklıda peşime takılan grimsi tonlardaki köpeklere verdiğim ad... değerimi anladıklarını bildiğim köpecikler, hem onlara en çok bu isim yakışıyor.
    ha bir de prens adnan var o da taksimde uçanevin altında çalışıo... (bkz: serbest çağrışım)
    (abdüş şuküfe, 27.03.2009 01:35)
  6. (bkz: little 15)
    (slethron, 19.04.2009 01:27)
  7. (bkz: pürüz)
    (iao, 19.04.2009 14:43)
  8. lan nası dememişiz pürüzdü bilmemneydi derken..
    altıncı nesil yazardır. hoşgelmiş.*
    (slethron, 05.05.2009 23:08)
  9. aç lan bu. yazık, kaç saat yemek bekledi.
    bi dedepeche mode dinliyo sabahtan akşama kadar, konsere gidecek ya. dedim o kadar sen anlamazsın, ver biletleri bana. pis teklifler sundu bana biletleri almam için. *
    (rocknrolla, 05.05.2009 23:11)
  10. (bkz: ednan bey)
    (jadore, 05.05.2009 23:13)
  11. yarım yarım yaran yazar arkadaşım.

(bkz: @3429864)
    (kido, 09.05.2009 00:07)
  12. depeche mode konserine bilet kazandıktan sonra kendisini depeche mode'a adayan, sabah akşam dinleyen fakat konserin iptal olması nedeniyle hüsrana uğrayan yazar arkadaşım.
    (kido, 14.05.2009 00:29)
  13. ismiyle son zamanlarda dikkatimi çekmiş yazar.

kendisi hakkında ilginç düşüncelerim var.mesela;

*bilgisayarının ekranında adriana lima fotoğrafı olduğuna yüzde yüz eminim.hatta bir klasör ve içerisinde adriana'nın ayrı ayrı çekimleri (örn:adriana'm - çekim99 şeklinde) bulunduğunu düşünüyorum.

*odasında kesinlikle adriana posteri vardır. *

*cep telefonunun ekranında da adriana olduğunu düşünmekteyim.fakat bu kendisinin sevgilisinin olup/olmama durumuna göre değişir. (hangi kız sevgilisinin telefonunun ekranında adriana'yı ister ki?)

*birgün evlenip kız çocuk sahibi olduğunda kızına vereceği isim adriana'dır.

*sevgilisini (varsa tabi) telefonunu adriana diye kaydetmiş olabilir.(bunuda hiçbir kız istemez ama yapar mı yapar)

şimdilik bu kadar.üşendim,sonra devam ederim.

(bkz: @3429864) sözlüğü baştan sona da yarmıştır.

sevgiler, saygılar..
    (gözyasi sisesi, 25.05.2009 19:38 ~ 16.08.2009 20:04)
  14. (bkz: nickaltı sevişemeyen sözlük yazarları)
    (bkz: nickaltı takışmalar)
    (galaktika halk fırkası, 26.05.2009 22:03 ~ 22:03)
  15. kesinlikle ileriki günlerde satacağım yazar.
    (rocknrolla, 31.05.2009 23:22 ~ 23:28)
  16. başlık giri ve nick uyumu fenomenine @3429864 girisiyle damgasını vuran, yazılarını beğendiğim ilginç adam. laf aramızda, adriana lima harbiden güzel kadın...
    (bir şeyler olacak yarın, 14.06.2009 00:57)
  17. bana ferhat güzel'in kırk yılın başı bi işe yaradığını düşündürten eğlenceli yazar. begüüm begüüm huu olmasaydı nası tanışırdık kara kara düşünmekteyim şu an sözlük. ama kendisi sanırsam benden nefret ediyo zira ben ne zaman istanbula gelicem desem bi sinirleri geriliyo agresifleşiyo falan. lan koca istanbul işim gücüm yok senle mi karşılaşıcam? nası bi korku nası bi öfke bu*
    son olarak yüksek müsadenle bi kaç güne istanbula gelicem sana sormaya fırsatım olmadı ama ben evden çıkmam söz iş görüşmelerine bile gitmicem yeterki sen rahatça gez*

edit: olm tavlada da hiç artistlenme ben o okulda hukuk namına bi bok öğrenenemesem tavla oynamayı öğrendim be...gerçi vizeydi finaldi derken yeşil sahalardan uzak kaldık ama iddialıyım işte.
    (şirret olmayan görümce, 14.06.2009 20:33 ~ 20:38)
  18. final zamanlarında kendisiyle değil daha çok vicdanıyla muhattap olmak zorunda kaldığımız yazar...
    (sanırım artık bitti de kurtulduk o geyikten...)
    (ilişik yaşam formu, 14.06.2009 20:37)
  19. her duyduğumda adnan kahveciyi ve kaşıkcı elmasını hatırladığım isim.

ne alaka bilemiyorum ama böyle.

(bkz: adnan kahveci)

(bkz: kaşıkçı elması)
    (jetonlutelefon, 14.06.2009 20:40 ~ 20:40)
  20. (bkz: 14 mayıs 2009 depeche mode istanbul konseri)
    (bkz: pürüz)
    (bkz: little 15)
    (bkz: depeche mode özel)
    (masses, 16.06.2009 00:17)
  21. bu adama söylenecek tek cümle var;

- karın seni aldatıyor bir dost

(bkz: aşk ı memnu)
    (guenhwyvar, 18.06.2009 21:32)
  22. bugün tarafımdan ifadesi alınmış zat. nası yendim olm seni tavlada? nası verdim tavlayı koltuğunun altına hee??
    itiraf et bi an heycanlandın di mi?
    (şirret olmayan görümce, 27.06.2009 00:01)
  23. yazılımların stabil hale gelmesi için nadasa bırakılması gerektiğini düşünen yazar: (bkz: @3652671)

alpha, beta test, rc gibi süreçler aslında yokmuş meğer. windows 7 rc'm de stabil çalışıyordu, nadasa bırakıp beklemeyi düşünüyorum. 1 sene sonra rtm olunca kullanırım. teşekkürler adnan.
    (thedewil, 01.07.2009 12:22)
  24. yakın zamanda kendisinden popular social networking dersleri almayı kafama koyduğum yazar.
    bi facebook wall olsun bi yonja vip üyeliği olsun bu konularda enfes deneyimleri olduğunu düşünmekteyim.istiyorum ki ben de nick altı girileriyle bu oluşumlardaki comment kutucukları arasındaki 7 farkı bulabileyim.sonra ver elini facebook ver elini twitter gene ver elini hi5 falan da fişman.hatta bütün yorum yazabileceğim sitelere gireyim ve vurayım yorumu vurayım yorumu diye de bi tık ötede projelerim yok değil.sonuç olarak ; bana bunları düşündürttüğü için teşekkürü bir borç bildiğim yazardır efendim kendileri.
    (balefulwhisper, 02.07.2009 03:42)
  25. biyerlerde tanıştığım hoşsohbet arı.

nickine gelince, adı adnan olmayan biri için alınabilecek en güzel nicklerden biri. ama ad adnansa, kılıç kuşananın. yatmak lazım sanırım, böyle espri üzerine. ki adnan da bu espriden sonra benimle olan arkadaşlığını devam ettirirse harbi delikanlı adammış diyeceğim, hem adı adnan da değil, süper.

hüzün dolu ekleme: adnan'mış .mk, işte yaratıcılıkta son nokta, muhteşemsin adnan, o değil bi de yalan söylemiş bana zerre utanmadan, adım ufuk diyo, olm senin gibi adama ufuk diye isim verirler mi lan hiç. hayır, ben nası yedım onu çözemedim hala. bi daha ben de başka bi yere üye olursam nick olarak kamil'i seçicem, adın ne diyenlere de ufuk diyeceğim. böyle türkçe çok sakat lan, bi konuşma diliyle paralel gidip "seçicem" dedim, sonra da ağzına sıçmayalım diye "diyeceğim" dedim, seçicem o kadar absürd durmuyo da diicem çok kısaltılmış olacaktı, sözlükte rastlamadım daha, hal buyken de tutarsız bi durum ortaya çıkıyor. ki bu da normal bence böyle bi yazarın nickaltında. yahu kime ne söyleyem, kime ne diyem...
    (yaşlı çocuk, 05.07.2009 03:38 ~ 03:56)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil