adil ışık   

adana çık aradan

1. türkiyede faaliyetteki bir hazır giyim firmasıdır
    (gozuyku, 11.11.2005 19:40)
  2. cnn türk haber spikeri bayanları giydiren giyim markası. güzel de giydiriyolar hani.
    (ufkabakan81, 18.11.2005 12:01)
  3. bütün kadınları kokoş yapacaz gibi bi mantıkla hareket ediyor olmalılar ki bugüne kadar bir tane bile güzel kıyafetini görmedim.
    hele bir de kotları var ki korkunç. allı pullu böyle şıngır şıngır.
    (famenoth, 18.11.2005 12:07)
  4. televizyonda sabah programlarına katılan kızların ya da gelin-kaynana programlarına katılanların tercihi olan, fena halde ucuz görüntülü, sentetik kumaştan yapılan bol boncuklu, açık saçık, pencereli giysileri üreten firma.
    (kurabiye, 18.11.2005 12:14)
  5. http://www.adilisik.com
    (famenoth, 18.11.2005 13:42)
  6. istenirse çok güzel şeyler de bulunabilecek giyim markasıdır..sadece güllü budaklı,boncuklu,süslü şeyler yoktur.spor giyim de mevcuttur..
    (absinthe, 31.01.2006 01:29)
  7. en ufak giysinin üzerinde bile payet,taş,sim,boncuk,incik cıncık,tül olan abartılı renkler ve modeller kullanan mağaza.mor dantelli üstünde kafam kadar taşlar olan kabarık bir etek görmüştüm zamandında.
    (phantasma gory, 31.01.2006 02:11)
  8. babamın takip ettiği kadarıyla başta osmanbeyde dandik bi firmayken bi anda kaliteli kumaşlar kullanmaya ve şube açmaya başlayarak adını duyuran, sonra msg hesabı adl olup, pantalonların arka ceplerine ilk bakışta anarşi sembolü sanılabilcek bi a harfi işleyip markalaşan, piyasada güven oturtunca kaliteyi yine dibe çeken markadır.
    ürünlerinin incik boncuk işlemeleri tarz meselesidir ve alıcısı için modelleri hiç de fena değildir ancak kullandıkları kumaşlar sentetik olduğu için özellikle abiyeleriyle ucuz görünmek kaçınılmazdır. pantalon ve etek kalıpları bi dönem fena olmasa da modelist mi değiştirmişler nedir artık rezalettir. aşırı düşük belli kesimleri oturtamazlar, orta yükseklikte belli kesimler ağırlıktadır onları da şekilli kesemezler. bi geceliğine bluz büstiyer ıvır zıvır alınabilir. boncuk işlemeleri pat pat dökülür. bi dönem piyasaya gerçekten iyi ürün sürmesine karşın tarih itibariyle seçilmeyesice firmadır.
    (etipuf, 31.01.2006 02:52)
  9. (bkz: arif ışık)
    (ephendy, 31.01.2006 03:00)
  10. türkiye'nin hızla gelişen en büyük tekstil firmalarından. başta rusya olmak üzere, diğer ülkelerde de markalar yarışında ön safhada ilerlemekte. vizyonu olan bir ceo ya sahip firma
    (freyjaa, 02.04.2007 00:28)
  11. web sitesi ismi açısından yazık olmuş marka

http://www.adilisik.com/
    (kopartzo, 30.11.2007 13:10)
  12. şık ve kaliteli giysiler bulmanın da mümkün olduğu markadır. neticede şıklığı markada değil, kişinin oluşturacağı kombinasyonda aramak lazım.
    (blue danube, 30.11.2007 13:26)
  13. öyle markalarla pek alakası olmayan biri olarak bunu ilk duyduğum zamanlarda aklıma yaşlı beyaz saçlı bir amca gelmişti, kendine ait küçük atölyesinde konfeksiyon tipi kıyafet dikiyo falan.. tabi sonra halt ettiğimi anladım, bildiğin mağazalar zinciriymiş e belki de ben "adil ışık"ın ilk halini tahayyül etmişimdir.*
    (marlasinger, 10.01.2008 18:51 ~ 18:53)
  14. pantolonlarını (özellikle jeanlerini) sevmediğim fakat bluzları,kazakları,mini ceket ve paltoları gayet hoş kesimlere sahip olan alış-verişe çıkıldığında bakmadan geçilmeyen giyim markası.
    (bkz: tebrik ediyorum)
    (magnetic resonance, 24.07.2008 22:18 ~ 22:18)
  15. acilen web sitesi adresini değiştirmelerini önerdiğim marka. iki taraflı bir ilişki teklif ediyorum kendilerine.

koştum hemen türkçe alan ismini satın aldım. kurumsallaşma anlamında rezil olmasınlar maksat.
    www.adilışık.com isimli adres bende şu an.

mikrofon ne tarafta bilmiyorum ama "kelepirden satarım bak, aleme maskara olmayın!"
    (ahmet karaca, 28.07.2008 23:29)