belki ilginizi çeker
  1. · kule site
  2. · konya d n r
gündem
  1. · beşiktaş
  2. · öğretmenler günü
  3. · yeşim salkım
  4. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  5. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  6. · google wave
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · ne var alt tarafı adam öldürdük
  9. · smallville

adese  

1. mercek.
    (selenge, 28.01.2005 12:04)
  2. tamamını hatırlayamasamda son üç harfi - erbakanla selamete erecek- manasını taşımaktadır.
    edit: tam açılımı aklıma gelmiş bulunmakta:' adil düzen erbakanla selamete erecek' dir
    (telvin, 28.01.2005 15:32 ~ 21:02)
  3. konyalılar tarafından a harfi uzatılıp e harfi inceltilerek söylenmektedir ki tüm uğraşılarıma rağmen bu telaffuz şeklini yazıya dökemedim.
    (yıldızlar da isterim, 12.04.2007 10:28)
  4. konya'daki yerel market zincirlerinden biridir.akdeniz bölgesinde de bazı kent merkezlerinde şubeler açmaya başlamıştır bir süredir.
    ayrıca her ön yargıya maruz kalmış,ve kalacak konya'da ybsg isimli telaffuz-diksiyon okulu ve alliterasyon türetme okulları açılacağı haberini de almış bulunmaktayız bu vesile ile.

(bkz: ybsg)
    (marooned, 12.04.2007 11:48 ~ 16:43)
  5. cuma vakti ışıkları kapanıyor, dükkan öyle başıboş kalıyor. ilk sefer anlam veremedim. korku filmi gibiydi yemin ediyorum. az önce cıvıl cıvıl olan ortamda tek hareket yok. etraf kararmış. noluyoruz anasını satayım. meğer topluca namaza gidiyorlarmış. dayılar süpermarket açacakken çığır açmış. tebrik ediyorum.
    (spyder, 28.08.2007 20:37)
  6. konyada sinema salonu bulunan ender alışveriş merkezi, konyanın ne zaman bir tanıtım filmi çekilecek olsa muhakkak bir kaç kare görüntü alınacak yer.
    (birkaç iyi adam, 29.08.2007 18:43)
  7. ankara'da büyük süpermarketlere sahip zincir. bim tarzı bir açılımı vardır ki şudur; adil düzene erbakan sayesinde erişeceğiz. sallama biraz ama napalım, milletin ağzı torba değil!
    (topal penguen, 25.04.2008 22:57 ~ 22:58)
  8. diğer illeri bilmem ama mersin'deki en tırt alışveriş merkezi. üst katın deniz tarafından manzarası güzel ama, yemek yenir.
    (bewitched, 10.09.2009 15:24)
  9. (bkz: adana demir spor)
    (bkz: ads)
    (sesil, 10.09.2009 15:25 ~ 15:25)
  10. bi zamanlar mersin'in en lüks alışveriş merkeziydi. tabii o zamanlar forum'un yerinde portakal bahçeleri vardı. dutluk değil evet, portakal bahçesi. mersinliler dutluk demez. neden desin ki. her yer portakal bahçesiydi dutluk değil. neyse, bi zamanlar lüks idi şimdi ne zaman batacak diye bekliyoruz. hala da batmıyor inat. yemek katı kültürü ile ilk defa orada tanıştı mersinliler ayrıca. öyle de ayrı bi önemi vardır. öneme bak. neyse, önceden adı beğendik idi ayrıca. ama biz beğenemedik. beğenmeyince adese oldu. neyse. beğendikten önce de portakal bahçeleri vardı o zamanlar yerinde. ondan önce de deniz vardı sonra sular çekildi.
    (anime, 10.09.2009 16:31)
  11. ankaradaki şubelerinin birinden aldığım mp3 çaları iade etmek için gittiğimde çalışanlarından biri ile tarihi bir diyalog gerçekleştirdiğim alışveriş merkezidir kendisi.diyalog aynen söyle:

+ : aman yarabbi
    - : çalışan

+ : iyi günler ürün iadesi için gelmiştim.
    - : buyrun sorun neydi?
    + : mp3 çalar almıştım fakat kutusunda ve etiketinde yazanın tersine 1 gb değil 512 mb hafızası var.
    - : nasıl anladınız?
    + : mp3'ü açtım.
    (aman yarabbi, 18.11.2009 19:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil