adeks   

adana çık aradan

1. beşiktaşta işleri iyi gidince başka şubelerde açan, son açılan büyük şubesinde itünün web kaydı günlerinde yer bulmanın oldukça zor olduğu, gittiğinizde her köşesinde kayıtzedeleri görebileceğiniz internet cafe
    (ascella, 29.06.2004 11:32)

2. 100 bilgisayar kapasitesi ile beşiktaşta yer edinmiş net cafe.
    (axel fox, 15.07.2004 10:42)
  3. türkiye'nin en büyük internet cafesi olduğunu iddia eden 2 şubeli dev internet cafe.
    (grynn, 24.08.2004 19:36)
  4. nickimi adult içeriği olduğu için kabul etmeyen pencereyi kapatan bilgisayarlara sahip internet gaave. sizsiniz lan ass!
    (assassin, 27.11.2005 14:41 ~ 14:45)
  5. gecenin bir köründe girip, sabaha kadar kendinizi içeri kitletebileceğiniz bir mekandır, bu açıdan hoştur, sabaha kadar oyun yeridir: en asil duyguların, öz gamer insanların mekanıdır.
    (azureel, 14.09.2006 20:12)
  6. adamlar vakt-i zamanında 15 bilgisayar ile caddenin tam karşı taraftaki kel kıytırık yerde internet cafe hayatına atılmışlardı yanlış hatırlamıyorsam..sonra ne oldu ne bitti, 5-6 sene önce, patlama yarattılar bir anda..şimdiki durumlarını herhalde hayatında bir kez bile olsa beşiktaş civarında geçenler farkedebiliyorlar..pek entresan ama bir o kadar başarılı bir kariyeri var bu adeks'in internet cafe sektöründe..tebrik ediyorum kendilerini..
    (zeus, 13.11.2006 09:29)
  7. eğer kişi kendisini tutamazsa eğitim hayatının içine edebilecek bir mekan. zira okula ilk başladığımda* derslerden sıkıldığımız her an kendimizi bu mekana atardık. sonraları baktık adamlara bir pc parası kadar para kazandırdık ders çalışmaya karar verdik. yol üstüne de cafe açılmaz ki kardeşim.

allahtan warcraft falan oynamıyorum. ama battlefield rulez!
    (sycrone one, 04.04.2007 19:17 ~ 19:18)
  8. (bkz: counter strike bomba kurmak yasak zirvesi)
    (sycrone one, 08.04.2007 21:51)
  9. kerem ve sinan adlı iki şahane insanın kurmuş olduğu,fifa 99 multi player olayını benim yalvarmalarım sonunda deneyen,ilk mail adresimi kaan kural'ın yardımıyla oranın bilgisayarlarından aldığım,okuduğum dönem boyunca ikinci evim olan,şu an ilk yeri sinan'a,ikinci şubesi kerem'e ait olan,beşiktaş ta bulunan öncü internet cafe.
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 29.06.2007 06:35)
  10. 7/24 açık internet kafe. ama hala 2 milyonun hesabını yapıyo ibneler. ispiklicem, bastıracam şerefsizleri. içerde esrar, eroin içiyolar diyecem.
    (leheey, 02.07.2007 23:08)
  11. en son dün uğradığım bu güzelim internet cafe'ye ve her zaman olduğu gibi içeride 40-50 dk. bekledim. ne zaman içeri girsem lise üniformalı bir öğrenci sürüsü görüyorum. içimden "lan öss'niz var gidin ders çalışın" diyorum ama nafile. çünkü dışımdan bağırsam en az 70 ergenlik çağı kişisi üstüme çullanacak. neyse. istanbul'da zor bulunabilecek bir oyun kapasitesine sahiptir, ayrıca diğer internet cafelere nazaran daha pahalıdır. bilgisayar konusunda ise kesinlikle en iyi değiller, kadıköy'de daha iyi teknolojilere sahip internet cafelere girmişliğim oldu.

küçük not: giderken yanınıza bir flash disk falan alın. ağ üzerindeki müzik arşivinden güzel şeyler çıkabiliyor. ne ararsanız var demiyorum ama ilginç şeyler çıkıyor işte.
    (noscho, 01.03.2008 14:38 ~ 19.06.2008 12:41)
  12. içinde şöyle çalışanlar barındıran yerdi bi kaç ay önce:

ghujka: şimdi ben f.e.a.r. oynamak istiyorum tıklıyorum tıklıyorum olmuyor.
    çalışan: hmm -click click alpha omega tango click- şimdi yükleniyor siz bu arada otuzbir falan çekebilirsiniz.
    ghujka: /+%'(+%' *

ya ben çok yanlış anladım, ki yapmam, ya da garip.
    (ghujka, 02.08.2008 18:40)