görseller
add nin google ın kapatılmasını talep etmesiadd nin google ın kapatılmasını talep etmesi

belki ilginizi çeker
  1. · eğleniyor muyuz gençler
  2. · ismini google da bulamamak
  3. · atatürkçü düşünce derneği
  4. · 12 eylül 2017 google a erişimin engellenmesi
gündem
  1. · babaların garip huyları
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · aşk
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · prison brake
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  8. · sağlı sollu ilerleyip boşlukları doldurmak
  9. · hayta

add nin google ın kapatılmasını talep etmesi  

sayfa  / 3
  1. add olarak da bilenen atatürkçü düşünce derneği, yeni bir "açılım"la google arama motorunu "kapatım" yoluna gitti. nasıl bir mantık ürünü olduğuna akıl sır erdirmek mümkün değil!

buyrun bu da haberi:

http://www.milliyet.com.tr/...
    (feklavye, 12.04.2009 11:06 ~ 13:13)
  2. youtube'a kardeş geliyor. bu ülke kendini daha ne kadar alçaltabilir ki?

(görsel: add nin google ın kapatılmasını talep etmesi/74994)

bahsi geçen site: http://sites.google.com/...
    (neutrox, 12.04.2009 11:09)
  3. amacına ulaşmamasını umduğum taleptir. yoksa nerden bulacak abdurrahman yalçınkaya gibi ultra-kemalist arkadaş akp'yi kapatmak için o kadar bilgiyi. ya da kapatalım tüm interneti sonra iranı kötüleyelim özgürlükleri kısıtlıyor diye.
    (pinkuin, 12.04.2009 11:10)
  4. (herif beni mi çağırdı, 12.04.2009 11:16)
  5. (bkz: @3333067)
    (koskoca devletin adı osman lan, 12.04.2009 11:17)
  6. sanırım ilk talep değildir.

neredeyse bir sene veya biraz daha fazla zaman önce, webrazzi nin sahibi arda kutsal google ın kapatılmasına yönelik girişimlerle ilgili bir haber yapmıştı.

birileri google ı da kapattırmak için harekete geçmiş filan... bundan yakınıyorlardı.

ben hem youtube'un hem de darwinci dayının sitesinin kapatılmasına karşıyım. ben, sansüre karşıyım. ama iş bu noktaya geldikten sonra, ben de "google kapatılsın" diyorum. o da kapatılsın.

youtube un kullanıcı sayısı azımsanamaz ama google ı hemen hemen herkes kullanıyor. işte google kapanırsa, belki birileri bu sansürün ne olduğunu anlamaya başlar. en sansüre karşı ses biraz daha yükselir.

bakın, youtube epeydir kapalı. seçimlerden iki gün önce, başbakan erdoğan ntv deki canlı yaynda "halledeceğiz" demişti. ne kadar zaman geçti, ve ne kadar daha geçecek? 2 sene sonra açılsa ne olur açılmasa ne olur.

kapansın google. kim tarafından kapattırıldığının pek bir önemli yok. kriz gibi bir şey, dibi görmeden yükselişe geçemeyeceğiz anlaşılan. kapatılsın, dibi görelim.

biliyorum, yine yabancı basın ve bloglarda hakkımızda bir sürü abartılmış haberler yapılacaktır. gençlere geyik konusu olacağız. ve bazı türk arkadaşlar da orada gidip "biz de kapatılmasına karşıyız bla bla..." gibi yorumlar yazıp türkiye'nin anlattıkları kadar sansürcü, hatta irancı veya çinci devlet olmadığını yazacaklar.

sonuç olarak; ben de çok karşıyım sitelerin kapatılmasına. ama görünen o ki hiçbir gelişme olmamaktadır. demekki henüz olumsuz etkisi çok şiddetli değil, e hadi o zaman google ve benzer büyük siteleri de kapatılım. hatta msn trafikleri engellensin. belki birileri farkeder.
    (mustafa, 12.04.2009 11:21 ~ 11:28)
  7. (dicus carica, 12.04.2009 11:21)
  8. siteye girdiğimde hak verdiğim olaydır!

belki google arama motorunu kapatmak çözüm değil ama en azından o sitede o yazıları yazanlar bulunsun ve cezalandırılsın. bu kesinlikle gerekli.

millet kafayı yemiş yahu! lütfen bu siteyi bir kişi açmış ve yazılarıda sadece o kişi yazmış olsun yoksa ülkemde böyle düşünen gerizekalılar olduğunu bilmek beni üzüyor!
    (aseton, 12.04.2009 11:24)
  9. bu talebi dile getirenin internet bilgisinden ve günümüz teknolojilerinden haberi yok sanırsam. google bir arama motorudur. arama kısmına orospçu çocuğu ananı siktiğimin ibnesi yazarsan çeşitli isimlere de rastalayabilirsin bu çok normal. ama bunlardan rahatsız olursan içinde bu cümlelerin geçtiği siteyi kapattırırsın bunları buldurtanı değil. sen evinde çaydanlık kırıldı diye evini değiştiriyor musun? hayır değil mi o zaman içeriğinde böyle bir site var diye bir server'ı kapattıramazsın, zaten bir tarafınız yemez. sizin gibilerin ben daha aydınlık düşünür olduğunu sanırdım ama ne demişler okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır diye. ben lafımı söyledim yarası olan üstüne alınır.
    (guenhwyvar, 12.04.2009 11:26)
  10. düpedüz manyaklık lan bu.

sitede yapılanı tasvip ediyor falan değiliz de, google'ın uzantısı olan ve isteyene kendi sayfasını açma şansı veren google sites'tan alınan bir hesapta yapılan bu şey google'ın tüm sitelerini kapatma hakkını nasıl veriyor anlayamıyorum. aslında suç biraz da google'da, abicim her hizmetinizi subdomain'le mi sunmak zorundasınız? böyle olunca adamlar direktman ana domain'e gidiyor işte.

bu arada bir siteye gıcık olduysanız ulaşılmasını engellemenizin ne kadar kolay olduğu da ortaya çıkmış oldu. savunun adiler, tırsın alçaklar, üçbuçuk atın korkaklar. ben geliyorum.
    (sycrone one, 12.04.2009 11:27)
  11. 5 bilgisayarın 4ünün anasayfası olan bi siteden bahsediyorsunuz lan.. ben kapatacam size iki tane o olacak..

kesin çözüm için
    (bkz: internetin kapatılması)
    valla bak.. fazla olum bize internet.. kaldıramıyoruz hiç bişeyi.. kapatın kurtulalım..
    (adnan, 12.04.2009 11:29 ~ 11:31)
  12. siteye girdiğimde hak vermediğim olaydır. kesin çözüm talep ediyorum. interneti kökten kapatmalılar. böyle çağ dışı insanların fink attığı bir sanal aleme girmekten imtina ederim.

(bkz: kemalist kişilik bozukluğu)
    (yojimbo, 12.04.2009 11:31 ~ 11:32)
  13. aslında benim de aklımdan geçmedi değil.

geçen gün acil olarak dönem ödevini vermem gerekti, google’a yazdım ödevimin konusunu:

“atatürkçü düşünce derneği nedir, ne iş yapar, ne için öyledir, kuruluş tarihi, başkanları, reklamları, düşünce tarzları, nedenleri, nedensizlikleri, amaçları, kuruluş sebebi.”

evet, tam olarak buydu. ama google, buna yanıt veremedi. ben de bastım küfrü. “kapansın mına kodumun motoru, benim işime yaramadıktan sonra…” dedim.

beklediğim haber buydu, teşekkürler add. hea, ödevden sıfır aldım bu arada. rahat olun.
    (god, 12.04.2009 11:38 ~ 11:50)
  14. yahu dünyanın en boş işleriyle uğraşmakta bir numarayız sanırım.dangalağın teki çıkmış bir tane site yapmış biz de hemen muhatap alıp geriliyor veya hemen yasaklama yoluna gidiyoruz. siteyi bir açtım ama neler yazdığı belli olduğu için araştırmadan kapadım. kuş beyinlinin teki işte.
    buradan sonraki lafım o siteyi kuran'a

ulan mal adam senin dinini yaşamana ne engel bu ülkede.senin gibi yobazlar çoğalsın diye gırla cami var bu ülkede.ama senin gibi sığırları eğitecek okul maalesef yoksa okul olsada öğretmen kadrosu yok o da olsa bilinçlisini bulmak zor. o çok eleştirdiğin atamızın sayesinde bu ülkede oy kullanıyorsun fikirlerini açıkca dile getirebiliyorsun. sanıyormusun sen 8. osmanın buna izin vericeğini.kelleni götünemi sokardı,kazığımı yoksa bizzat kendimi infaz ederdi bilemicem.

demem o ki, bre zındık beyinli işe yaramaz pezevenk adam sen nasıl müslümansın.müslümanlık değilmidir hoşgörü dini olan,müslümanlık değilmidir ilim dini olan. ya sen ne yapıyorsun muhteşem islam beyinsizi;
    iftira desen var, irtica desen var , ilim desen zaten yok ama ilim konusunda üzerine gitmicem beynin yok, e peki bunun neresi insanlık ha.??

birde burada seni kala aldık cevap yazdık diye götün kalkmasın çok kızdım ondan yazıyorum.

ve ayrıca ;

yasaklar hiçbir zaman çözüm olamaz. bir nebze engelleyebilirsiniz ama kalıcı bir çözüm üretemezsiniz.
    (lucifer morningstar, 12.04.2009 11:42 ~ 19.04.2009 15:31)
  15. (silversilver, 12.04.2009 11:51)
  16. google ın kapatılması için son derece atatürkçü bir başvuruda bulunmuşlar. ben mecazı falan boşverip şehrin muhtelif bölgelerinde sert bir yerlere, hatta şehrin muhtelih bölgelerindeki atatürk heykellerine kafalarını şiddetli bir biçimde vurmalarını istiyorum. anladığım kadarıyla frontal loba giden damarlarda bir tıkanıklık söz konusu. yerinde bir sarsıntıyla çözülmesini umuyorum. şu durumda bilnç denilen ve insanı insan yapan en büyük özellikten mahrum durumdalar. bunun tıbbi bir nedeni olsun istiyorum.

bir de insanlara, ya da derneklere falan salak demek yine yasadışı olsun ama bir insan ya da dernek salaklık yaptığında onlara salak demek serbest bırakılsın. bu belirleme için bir komisyon kurulsun. çünkü dünya bu haliyle oldukça adaletsiz. insanların ve derneklerin beni çileden çıkarmaya hakları var ama ben onlar hakkında rahat rahat konuşamıyorum. atatürk şu halimi görse doğuştan gelen atatürkçü bir düşünce yapısına sahip olduğu için benim adıma çok üzülürdü. hatta bunun için bile add ye dava açabilirim. bana kalkıp 27 yıl sonunda atatürk yaşasaydılı, atatürk görseydili cümle kurdurttular.

atatürkçü düşünce derneği atatürkçü düşünceye zarar veriyor diyerek derneğin kapatılması için dava açmak gibi tatlı hulyalara bile dalabilirim şu anda. o derece kendimden geçmiş durumdayım.
    (ahmak ı hayal, 12.04.2009 12:16 ~ 12:19)
  17. beyinsiz millet dedirtiriz kendimize yahu! site kötü içerik barındırıyorsa "site" kapatılır. arama motorunun ne alakası var konu ile. anlatabildim mi add?
    (şorşak kirpi, 12.04.2009 12:19)
  18. google tümüyle değil de, sadece ilgili hizmeti veren uzatsı kapatılmalıdır. ama bu mide bulandırıcı küfre karşı google tümüyle de kapatılsa haktır yani.
    (balan kudursun freud, 12.04.2009 12:34 ~ 17:46)
  19. akıl kârı değildir. bu nedenledir ki hayatta "olmaz öyle şey, google lan bu, boru mu?" demem, doğru mudur yanlış mıdır tartışmasına girmem. önlemimi alırım. youtube un yalama olmasından zerre etkilenmeyen biri olarak, işbu talep kabul görürse ondan da etkilenmeyeceğimi burdan yetkililere bildirmek isterim.
    text dosyam şimdiden hazır. kafanız çok bozulduğu taktirde tüm siteleri kapatabilirsiniz. ama önce talep edin ki önlemizi alalım, sakata gelmeyelim.
    teşekkür ederim.
    (tayyizemane, 12.04.2009 12:42)
  20. bu ülkede havada durdum şahitlerim var deyip karada yüzen insanlar,
    çikita muz diye şarkı söyleyen makine mühendisleri
    ananı da al git diyen başbakan ve daha bir sürüsü var..

ne sabri ne ajdar ne tayyip bunların hepsini anlarım.. aklı başında değil hiç birinin der geçerim.. siz atatürkçü düşünce derneği üyeleri olarak gözümde aklıselim insanlardınız.. mantıklı düşünen insanlar olmalıydınız.. yazık.. keşke bu teklifi rte yapsaydı hem yeni bi açılım yapmış olurdu hem ona yakışırdı.. yadırgamazdık..
    (adnan, 12.04.2009 12:46 ~ 12:54)
  21. (bkz: @3333255)
    (galliani, 12.04.2009 12:48)
  22. samanyolu "atatürk'e hakaret videoları içeriyor diye youtube'yi yasaklatarak türkiye'yi sansürcü ülke konumuna sokan yasakçı zihniyet yine iş başında." şeklinde duyurdu haberi. insan bir noktadan sonra kızamıyor da. açın youtube'nin mahkeme kararıyla kapatılması başlığını. google'ı da kapatın tam olsun diye taşak geçmiştik. şaka yapmıştık lan. manyak mısınız olm siz?
    (elladan tinuviel, 12.04.2009 12:52)
  23. oha diyorum. ilgili sayfa yoğun bandwith den bu günlük göçmüş heralde. içinde yazılanları okuyamadım ama tahmin edebiliyorum. mesele şu ki google sites google'ın bir projesi ve google.com ile bir alakası yok. okuduğum haberde aynen şu cümleler yazıyordu. "kemalizmin karın ağrısı yazılarak ulaşılabilen sites.google.com/site/kemalizminkarinagrisi sitesindeki ana başlıklarda, türkiye’nin kurucusu atatürk’e kişilik hakları dahil, her alanda hakaret edildiği kaydedildi.
    söz konusu yayınların kimler tarafından siteye konulduğunun tespit edilemediği belirtilen dilekçede, “ancak sayfanın sonuna sitenin google tarafından desteklendiği yazılmıştır."

lan olm harbi manyak mısınız siz ya. google'ın kendi yaptığı bir projenin altında heralde google tarafından destekleniyor yazacak. itü sözlük'ün reklamlarının altında da google tarafından destekleniyor yazıyor (maddi destek). itü'yü de kapatın o zaman.

burada mevzuyu kapamamış add yetkililerine sesleniyorum. google sites senin benim gibi insanların yaptığı, google'la alakası olmayan sayfalardır. temelde onlar web sitesi bile değiller. sadece belli bir proje üzerinde birden fazla kişinin farklı farklı yerlerde aynı anda çalışabilmesi için tasarlanmış übersonic bir şeydir.
    (elladan tinuviel, 12.04.2009 13:05)
  24. add nin artık ideolojisinden çok uzakta olduğunun göstergesi.
    (geldersengelirim, 12.04.2009 13:11)
  25. atatürkçü düşünce derneği nin derhal adını değiştirmesi gerektiğinin göstergesidir. homo sapiensce düşünce derneği gibi bir isim koymalı kendisine. mağara adamları!! atatürkçü olduğunu iddia etmezler mi birde! tezata bak..
    (kremberiz, 12.04.2009 13:24)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil