belki ilginizi çeker
  1. · firefox
  2. · adblock
  3. · facebook taki penis büyütme ilacı reklamları
  4. · banner
  5. · internet explorer 8
  6. · olmazsa olmaz firefox eklentileri
  7. · facebook
  8. · görseller
  9. · sözlükteki fanta reklamı
  10. · adana çık aradan
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  3. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · aşk
  6. · yasaklanması gereken şeyler
  7. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  8. · örnekleme
  9. · kadıköy korsanları

adblock plus  

1. yararlı bir firefox eklentisi. gezdiğiniz internet sayfalarındaki reklamlar göstermiyor. hoş oluyor haliyle.

teknik kısmını pek bilmiyorum, ama gördüğünüz sayfadaki, sayfa dışı bağlantılara ait bannerları göstermiyor. bu bannerları indirmediğiniz için, zaman kazandırdığını da söylemişler.
    (bkz: https://addons.mozilla.org/...)
    (ornitrin, 19.04.2007 03:54 ~ 04:01)
  2. adana'nın çıkmamak üzere araya girmesi karşısında deliren firefox kullanıcıları için yararlı olabilecek eklenti.
    (thecrimson, 01.12.2007 21:53 ~ 21:54)
  3. element hiding helper eklentisi sayesinde web siteleri ve forum sitelerindeki gereksiz her türden nesneyi kaldırarak çılgın atan program oluvermiştir. mesela çok sık girdiğiniz bir site veya forum var ve bu site üzerindeki reklamları, gereksiz resim dosyalarını ve kısacası yazılar dışında her seferinde sunucudan çekilmesine ihtiyaç olmayan her nesneyi kaldırdınız ama her seferinde gözünüze sokulan text reklamları, ara beni boya beni yazıları ve bunun gibi her türden yazı formatında gereksiz bilgiyi bu element hiding helper sayesinde işaretleyip kaldırabiliyorsunuz.

not: süper süper
    (iddqd, 12.01.2008 23:27)
  4. süzgeç aboneliklerinden sadece "list fr" olanı seçerseniz sözlükteki reklamlardan kurtulabilirsiniz.
    (jugador, 11.01.2009 04:15)
  5. adblocktan daha yakışıklıdır. akraba da değiller. adblockla kapışsalar adblock plus döver.
    sözlük kızlarını öper..
    (kalkhas, 30.05.2009 14:49)
  6. firefox kullanmamın tek sebebi olan eklenti. açık kaynağın ne işe yaradığının göstergesi. ıe de 4 reklam ve 3 flash animasyon gördüğüm bir sitede, sayesinde hiçbir reklam görmemekle memnuniyet duyduğum yegane eklentidir kendileri.
    (omfarka, 02.07.2009 22:05)
  7. arada sırada zorunluluktan başka bir browser kullandığınızda sitelerdeki reklamları görünce şaşırmanıza sebep oluyor. benzer bir örnek; mesela bizim buralarda seyyar sebze meyve satıcıları dolaşmıyor ve evden uzakta "patatis suvan" bağırışlarını duyunca nasıl şaşırıyorsam aynını yapıyor adblock plus. "oha bu sitede ne çok reklam varmış mk" diyorum çoğu zaman.

gözünü sevdiğimin eklentisi ne güzel şey yahu.
    (sycrone one, 02.07.2009 22:15)
  8. şundan bir tane de televizyon için yapsalar da sanal reklam kirliliğinden kurtulsak dedirten.
    (ian of trafford, 09.09.2009 23:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil