gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · aşk ı memnu
  3. · her yerinden öpüyorum rüştü
  4. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · uludağ sözlük
  7. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  8. · anlıyorum seni hayatım
  9. · ygysgbçk

adaya gidip de mangal yapmamak  

1. bilinçsizce bir davranış örneğidir genellikle şehirdısından gelip adaları ilk defa gormeye gelenlerin tercihidir şiddetle kınanır
    (ancestor, 09.05.2008 00:11)
  2. adanaya gidip de mangal yapmamaya çok benzer. aman dikkat.
    (kesmeseker, 09.05.2008 00:14)
  3. (skyward, 09.05.2008 00:30)
  4. yanına 3 şey alan birinin mangalı unutması sonucu olur. gerizekyaalı. (küçükken doğrusu bu zannediyodum. 18 yaşında filan doğrusunun geri zekalı olduğunu öğrendim.)
    (busburak, 09.05.2008 00:34 ~ 00:46)
  5. tuncay şanlı emre emre belözoğlu'na veryansın ettiği akşamların birinde söylemiştir bunu. "ah be emre ada'ya gidip de mangal yapmamak olur mu?" diye sitem etmiş sonra tugay'lara gidip kanat kızartmışlar, mcdonalds'dan aldıkları barbekü sosu eşliğinde...

sonracığıma kıbrıs harekatı esnasında türk askerleri de yapmamıştır mangal. savaşın ortasında "olm biraz da sen yelle, yoruldum" diyemezler ya. ayıptır. savaş emek ister, fedakarlık ister...

ha bir de tanıdığım bir blacksmith (ooo yeeee) var. o da bunu yapıyor, demiri soğutmak için suya ihtiyaç duymasından kelli...

adaya gidelim. pirzola alalım. adaya gidip pirzola alıp napalım? hapur hapur hapur hapur yiyelim...

(bkz: hapur)
    (malpolitikası, 09.05.2008 00:45 ~ 00:48)
  6. (bkz: lost)
    (gustaveflourens, 09.05.2008 00:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil