belki ilginizi çeker
  1. · neverlander
  2. · her şey mükemmeldi ama 4 puan veriyorum
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · boylumlama
  3. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  4. · giyotine yolladılar gitmedim
  5. · dünyanın en seksi şarkısı
  6. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  7. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · galatasaray tv
  9. · guenhwyvar

adana zirve mükemmeldi ama puanım 3 zirvesi  

1. orjinal adı zirve mükemmeldi,yazarlar süperdi,puanım üç adana zirvesi olmasına rağmen 50 karakter sınırına takılmış zirvedir.24.01.2009 cumartesi günü saat:18.00 da trip cafe de gerçekleşecektir.katılmak için:
    http://zirvetor.itusozluk.net/...
    sayfasından ben de demek yeterlidir.şimdiden iyi eğlencelerdir.

edit:mekanımız efendi olarak değiştirilmiştir.
    (fonden, 21.01.2009 22:29 ~ 22.01.2009 19:06)
  2. eşsiz mekan ve sunum seçimiyle ağızlarda dağılan bir tat.adana zirve mükemmeldi ama puanım 3 zirvesi...(bu kısım karizmatik ses tonuylaydı)

en yeni adana zirvesi.üniversitelerde final haftalarının bitmesiyle memlekete dönmeden bir uğrayayım diyebileceğiniz cinsten.çevre illerdende katılımları beklediğimiz nesiller arası hoşsohbet bir akşam olacak.
    (portakalı soydum başucuma koydum, 21.01.2009 23:32)
  3. eğlenceli geçeceğine inandığım bir zirve.

- zirve'ye gel hanımmmmm...
    (fittirifiti, 22.01.2009 13:01)
  4. yemekteyiz selbi'nin katılmak için çabaladığı zirveymiş. kendisi bir şekilde bana ulaştı ve diaze abi ben çaylağım daha, paso giri girmeye kasıyorum ama beni yazar yapmıyorlar, yazar yapsalar soluğu bu zirvede alacağım, bana yardım et dedi.

yolla girilerini bir bakayım, belki yardımım dokunur dedim, 32 giri yolladı 31'i kendisi ile biri yemekteyiz programıyla ilgili.

sevgili moderasyon bunun nicki: 01adanavermempuanmadama'dır bunu yazar falan yapmayın. kazara bu zirveye gider mider katılan gençlik de heba olur korkum o.

teşekkürler.
    (diazepam, 22.01.2009 13:06 ~ 13:11)
  5. an itibari ile iştirak ettiğim zirve.

an itibari ile çok eğlenceli geçen zirve.
    (fittirifiti, 24.01.2009 20:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil