bannerdan kurtulma yolu olduğu sanılır, ancak her seferinde pörtler bu bannerlar, yani bir anlık kandırma tuşudur
çoğunun bağlantısı da alakasız
(bkz. kaybolan banner istiyoruz)
geçmiş zaman olur ki telefon bağlantıları dijital değildir, hatlar karışır. işte o zamanlardan kalma efsaneleşmiş bir laf. yeşilçam filmlerinin de favori repliklerinden.
ipe s.ke gelmez bir esprinin yeniden hayat bulmuş hali, savaş karakaş'la fulya mı funda mı ne ondan. canlı telefon bağlantısı.
tekrardan kimin aklına geldiyse sevgiyle çınlatıyorum kulaklarını, nostaljik tramvay, annelerimizin başörtüsü. google'dan gelen milyon dolarları elinin tersi ile iten genç türk girişimci mottosu. erke iskender dönergeci hatta.
yan tarafta göre göre beynime kazınmış olan, okulda bol bol kullandığım, keyifli bir söz öbeği.
ben onu ''konya çık aradan'' olarak değiştiririm bazen.
çaylak bir yazar olarak ilk gördüğümde 'bu ne lan' dediğim , ne olduğunu deneme yanılma yoluyla değilde araştırarak öğrendiğim, benim araştırmacı bir kişiliğe sahip olduğumun farkına varmamı sağlayan, öğrendiğim adıyla banner önleme bağlantısı.
görünce koptuğum link. eskiden bayaa dönerdi bu geyik ortalıkta ama nerden geldiğini bilmezdim. eski günleri hatırlattı bana. itu sozluk iyi ki varsin. (bkz: sözlüğe yalaklanma teknikleri)
adana'nın asla aradan çıkmamasıyla sonuçlanan eyleme verilen isim. laftan anlamaz, terbiye görmemiş buton çeşidi. kardeşim bi adama laf bir kere söylenir. "çık lan aradan" diyorum, yine çıkıyo yüzsüz. "indir lan elini" diyaloglarına kadar gidebilir durum.
bu arada azeri dilinde linklere de sıkça rastlanan bölümdür. google adsense mantığını anlamakta zorlanıyorum.
"adana çık aradan" seni allah'a havale ediyorum.
işin esprisini bi türlü anlayamadıgım olay. hayır yani aramızda şehirler mi fink atıyor da adana yı dışlıyoruz! nedir ,ne anlatmak ister, adana nun suçu günahı ne de bu garibim dışlanır bir türlü anlayamadım gitti.
güzide ilimiz bir başka başlığa geçildiğinde tekrar araya girdiğinden dolayı, oraya neden konduğu anlaşılamayan şirin buton. veya link. bişey. butona da benzemiyor, yazı şeklinde duruyor.