belki ilginizi çeker
  1. · tek adam mustafa kemal atatürk
  2. · atatürk dirildiğinde söyleyeceği ilk söz
  3. · adam gibi adam recep tayyip erdoğan
  4. · atam
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  3. · 100 opera
  4. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  5. · thierry henry
  6. · annelerin yakışıklı anlayışı
  7. · aşk ı memnu
  8. · 80 lerin türk filmleri
  9. · mabeyinci

adam gibi adam atam  

1. adam gibi adamın kim olduğu spekülasyonlarına(!) son nokta...
    (where is my mind, 15.04.2004 16:38)
  2. takdire şayan cevap. fenerli taraftarlar düşüne dursun.
    (invisibleruh, 15.04.2004 16:42)
  3. beşiktaş tarftarının keskin zekasını gösteren pankart. fakat "erkek adam renkli takım tutmaz" gibi bir gaflete düşüp trabzon taraftarından "erkek adam kanatlı takım tutmaz" yanıtını aldıklarını da unutmamak gerekir.
    (maherl, 15.04.2004 16:46)
  4. ben atatürkle recep tayyip erdoğan'ı bir tutup karşılaştıranlara sadece gülüyorum.nedir yani ? atatürk'e denk mi tutuyorsunuz tayyip'i? sanırım şöyle bir sorunsalda var ortada.tayyip milliyetçi muhafazakarların en güçlü liderlerinden biri onların deyimi ile"karşı devrimcilerin çıkardığı en güçlü lider" olarak görülüyor.ve bu karşı devrimci camianın bu liderine denk düşücek "atatürk" fikri zihinlerde oluşuyor.

pek çok kişi bu yanlışı son derece kayıtsız bir şekilde gerçekleştiriyor.tayyip erdoğan bir siyasetçidir.evet son yılların en yüksek oyunu almıştır , fakat onu çıkaran camiada lider çoktur ve bir süre sonra siyasi hayatını diğer liderler gibi tamamlamak zorundadır.o halde nedir bu çekememezlik ? atatürk ki bu ülkenin ilk tuğlasını kendi elleri ile yerleştirmiş bir insan.onla tayyip erdoğan'ın ne alakası var , artık biraz düşünelim diyorum... biraz...
    (madbrother, 11.02.2007 18:40 ~ 19:38)
  5. tuttuğum takımla gurur duymamı sağlamış pankart, hatta öyleki 2003 sezonunda şampiyon olduğunda bile bu kadar gurur duymamıştım.
    (gvz, 07.10.2007 15:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil