adım adım raiden olmak   

adana çık aradan

1. diğer mortal kombat karakterlerine göre yapılması oldukça kolay ve tehlikeli eylemdir. mesela scorpion olup elinizden çıkan ipteki yaratığa ''koş onu getir diyemezssiniz'' adamı ağzınızdan çıkan ateşle yakamazssınız ya da sub zero gibi elinizden buz atamazsınız, sheng tsng gibi bukalemun gibi değişemssiniz ruhları ememezssiniz.ama adım adım raiden olabilirsiniz.

raiden diğer karakterlere göre daha gerçekçidir. trt 2 de bir zamanlar bir sihirbaz çıkardı ''bakın şimdi vücudumun üzerinde bi milyon volt' diyerek kıçından parmaklarından elektrik kıvılcımları çıkartırdı. şimdi soracağımız soru şu nasıl raiden olabilirim.

not: olmak istediğiniz raiden mortal kombat serisinin 3d şekline göre tasarlanmıştır.

1*öncelikle kıyafet sorun olacak ama dert etmeyin hemen giyin beyaz pijamanızı ardından evde ne kadar bandaj varsa ayak kısmından başlayıp dize kadar sarıp sarmalayın. daha sonra annenizin yemek yaparken taktığı önlüğü giyerek belinize giyin. son aşamada babanızın siyah atkısını puşi gibi kafanıza geçirip yerdeki hasırdan kafanıza girecek kadar şapka için kesin.

sonuçta benzeyeceğiniz yaratık bunun gibi olacak
    http://www.totalmortalkombat.com/...

2* efendim geldik en öenmli kısma elektrik kısmına eğer biraz fizik biliyor iseniz az önce ayaklarımıza sarkıttığımız bandajların altına görünmeyecek şekilde plastik bağlayarak elektriğin topraklama olmamasını sağlayabilirsiniz. elinizde demir çubukla yüksek gerilimli hattın birine gidip ya da kavga edeceğiniz kişinin görmemesini sağlamak için kavga yerine önceden gidip kablolar sayesinde kaçak elektrik ekibine yakalanmadan kabloyu herhangi bir yere bağlayabilirsiniz.

3*nasıl ateş fırlatacam: karşıdaki levha arkadaş ya da nefret ettiğiniz herhangi bir şeyin iyon yüklü olmasına dikkat edin. bu şekilde yıldırımvari bir şekilde karşıya fırlatabilirsiniz.şayet arkadaşınız kıçının arkasına parotiner koymuşsa siki tutabilirsiniz yıldırımı size geri yollayabailir.

4*gözlerimdn nasıl ateş çıkarabilirim: deneme aşamasındadır.

(bkz: ukte)
    (genius kusagami, 19.12.2007 22:41 ~ 22:41)

2. her şey prize sokulan bir parmakla başlar..
    (yata yata paslandık, 19.12.2007 22:44)
  3. orlon kazak giyip sonra halıya, kilime, ebonite ve bilimum şeylere sürtünerek statik elektrik yüklenmek gibi pratik adımları da vardır bu eylemin.
    (demiurge, 20.12.2007 00:24)