adı taylan olanların esmer ve yavşak olması   

adana çık aradan

1. bir ekşi sözlük tespiti ve buraya aktarmaktan herhangi bir çekince hissetmiyorum. gayet de memnunum. çünkü, ne kadar taylan tanıdıysam hepsi de esmerdi ve hepsi afedersiniz ama yavşaktı. yavşaklık burada sulu bir yapışkanlık anlamında kullanılıyor nezdimde. diğerleri ne anlamda kullanır bilmem.
    adı taylan olanlar genellikle kendini beğenmiş, kendini bir bok sanan ve aslında bir boka benzemeyen ve bir bok da olmayan tiplerdir. genelinin uzun boylu olması da bonustur ancak, onu çürütebilecek örnekler de gördüğüm için onu es geçtim.

sözlükte çok taylan yoktur umarım. affedin lan vallahi öylesiniz ama. ne yapayım?!
    (protez bacaklı kirpi, 05.08.2008 00:22 ~ 00:25)
  2. bugün yaptığım sorgulamada geçerliliği halen devam etmektedir bu durumun. arkadaşlarıma danıştım ve ne kadar taylan varsa hepsinin esmer ve birçoğunun yavşak olduğunu doğruladılar. (100 kişiye sorduk!)
    başka bir durumun gerçeklemesinde görüşmek üzere...
    (protez bacaklı kirpi, 05.08.2008 14:46)
  3. yavşaklığın yanısıra çok bilmiş ve ukala olma durumudur.
    (ebilona, 05.08.2008 14:59)
  4. çoğunun sosyete çocuğu olmasının sonucudur
    (boşinsan, 05.08.2008 15:05)
  5. (bkz: cristiano ronaldo)

bu adam türk olsaydı, adı kesin taylan olurdu.
    (albiceleste, 05.08.2008 15:23)
  6. ömrümün sonuna kadar yayılması ve herkesçe bilinmesi için savaşacağım gerçektir. çocuğunun adını taylan koyanlar da kusura bakmasın. burada yaşadıklarımdan sonra, ölsem bu geyiği geyik diye sürdürmem. hepsi yavşak lan.
    (protez bacaklı kirpi, 06.08.2008 00:34)
  7. (bkz: taylan biraderler)

hepsi de tarife uyuyor. yakalayın.
    (dünyayı kurcalayan adam, 06.08.2008 00:49)
  8. okuduğumda şok olduğum önermedir.allah ım nasıl olur bu dedim.ekşi sözlük e falan da baktım.orada da öyle bir başlık var.sonra hayatımda yer edinmiş tüm taylan ları tekrar tekrar gözümün önüne getirdi.sonra evet dedim.hepsi de esmer ve düz siyah saçlı insanlar.hepsi de saçlarını jölelerdi.hepsi de yavşağın önde gideniydi.insanların gördüğünde lan gene bu kime yavşıyo diye terslediği insanlardı bunlar.gerçekten de çok ilginç.bir de ben buna bir şey ekleyim:adı taylan olanlar esmer,düz siyah saçlı,uzun ve ince olur.
    (nickdeğiltakmaad, 06.08.2008 01:08)
  9. (bkz: bütün genellemeler saplantıdan ibarettir)
    (eksik roman, 06.08.2008 11:35)
  10. (bkz: taylan kümeli)
    (shira, 06.08.2008 11:48)
  11. tanıdığım taylanların hiçbirinin uymadığı durumdur.
    aynı zamanda; allahına kadar ve de seri olarak eksileneceğini tahmin ediyorum.(bkz: @2616651)

(bkz: taylanla yatmayan hostes)
    (bkz: pilotla yatmayan taylan)
    (bkz: adı christian olanların cerrah ve taş gibi olması)
    (bkz: adı hilmi olanların adanalı ve sanatsever olması)
    (bkz: adı sharon olanların güzel ve sarışın olması)
    (bkz: bak bu oldu)

(bkz: rica ediyorum)
    (bkz: dağılın hadi)
    (zinkafnun, 06.08.2008 12:14 ~ 01.09.2008 11:05)
  12. hakkında her gün en az bir giri gireceğim gerçektir. adı taylan olanların hepsi esmerdir ve evet, hepsi alenen yavşaktır. beni biraz daha sinirlendirirse bu taylan'lar daha başka şeyler de olabilirler. geyiği bok etmeleri de zaten yavşaklıklarının kanıtıdır. geçmiş olsun.
    (protez bacaklı kirpi, 06.08.2008 18:27)
  13. "bacakları protez olan tüm kirpilerin, sırtıdaki oklar dötüne girer" benzeri bir genellemedir.
    (syntaxerror, 07.08.2008 22:34)
  14. (bkz: taylan avı)

(bkz: sözlükteki taylanlar çıksın ortaya)
    (deckard cain, 07.08.2008 22:39)
  15. (bkz: taylan ayık)

valla yavşak mıdır değil midir bilemem ama resimlerinde ebenizi zikerim der gibi bakıyor...
    (henrikırinkıl, 07.08.2008 22:40)
  16. yalnış bir genellemedir. anadolunun bir kasabasında bir taylan tanıdım, 25 yaşında askerliğini şırnak - silopi'de mayınları dedektörle tarayan askerlerden biri olarak yapmış. tek başına önde elinde dedektör giderken uzaktan kumandayla bomba patlatmışlar bir bacağı sakat kalmış. kendi ağzından;

- ulan keşke şu bacak sakat kalacağına ölseydim hiç olmazsa gazi parası vermezlerdi devlete destek olurdum kendimce şimdi böyle hiçbir iş yapamadan boşuna hava tüketiyorum.

bu adam yavşakmıdır ? harbi delikanlımıdır ?

edit: bayağı bir beyaz ve kumraldı.
    edit2: bazı arkadaşlar salladığımı düşünmüş özelden soyadını ve yaşadığı yeri hatta adresini bile verebilirim.
    (knuckle, 29.08.2008 00:02 ~ 00:08)