|
|
- tüm internet aleminin yazılmamış kanunudur. hatta adı göksel olup da gxl nickini almayanı ip'sinden bulup dövüyorlarmış..
(y, 23.08.2008 01:01 ~ 01:02)
- tüm burak larında "burock" nick'ini alması zorunluluğuyla kan bağı olan zorunluluktur.
(xea, 23.08.2008 01:02 ~ 01:03)
- (bkz: üzerime gelmeyin yakarım kendimi)
- adı ufuk olanların ufk nicki almasına benzer..
- adı kaan olanlarında ka2n nicki alması adettendir buna göre.
- adı sedef olanların asdf nicki almasına benzer...
olm bak peşinen gelen edit : geyik yapıyorum, sedef değil adım, kızda değilim, oyarım...
- "tuğçe" ismindekilerin "2che" nick ini kullanması da buna benzer. insan insana benzer, aya benzer. benzerlikler güzeldir, açı kenar açı falan.
(kl7mu, 23.08.2008 01:13)
- ne kadar absürd bir isme sahip olduğum gerçeğini yüzüme vurmuş zorunluluk. hiçbir kılıfa uyduramıyorum lan!
- ismini vermek istemeyen bi yazarın kullanıcı adını gitana yolunda tercih etmesine benzemez. zira gxl diyerek adını ifşa ediyo zaten bunlar. yaratıcı ama.
bildiğin ekleme: az açılın bakem ben bayanım.
- (bkz: çüksel)
- asıl adları necip derin köygezer olanların nietzsche der kopfschmerzer nickini tercih etmelerine benzer bir zorunluluktur.
- adı şeytan olanların thedewil nicki alması gibidir.
- adı vildan olanın da willdone nickini kendine layık görmesine benzer. yalnız buna zorunluluk diyemeyiz, çünkü yukarıdaki isimlerin hepsinden tanıdığım var ve hiçbiri sözü geçen bir nicki kullanmıyor.
- adı mustafa olanların "lan bizim günahımız ne it?" diyerek, iç çekişlerle sıradan bir nick almasına sebep olan zorunluluktur.
(bkz: bu dert beni adam eder)
- olmayan bir zorunluluktur.
şu andan itibaren rahatlıkla istedikleri nick'i kullanabilirler.
- (bkz: dağılın ulen)
- (bkz: şaka lan şaka..hadi geri toplaşın)
- (bkz: ozzy)
- adı serhat olanların " sir-hot " nikini kullanma zorunluluğuna benzer. fakat madalyonun öbür yüzünü de unutmamak gerek..
(bkz: genç abdulrezzaklar rahatsız)
- bir nevi alışkanlık. ama içlerinden ilk bu başarıyı gösteren kişi sahip oluyor o zamazingoya. ipi göğüsleyen göksel. ay pardon gxl.
- asıl adı belli olmayanların guest3957 nikini alma zorunluluğuna benzer.
- adı asım olanın awesome olarak nick alması kadar gereksizdir.
(bkz: i am awesome)
- (bkz: sell in)
|