görseller
acun ılıcalıacun ılıcalı
acun ılıcalıacun ılıcalı
belki ilginizi çeker
  1. · oylum talu
  2. · zed is dead baby
  3. · yoksa rüya mı
  4. · susan boyle
  5. · june
  6. · güzel elli erkek
  7. · tanem sivar
  8. · var mısın yok musun
  9. · vücut dili
  10. · kiss me and say hi to turkey
gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · ezel
  5. · günün tek kelimelik özeti
  6. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · devlet bahçeli ile ahmet türk ün el sıkışması
  9. · afi

acun ılıcalı  

sayfa  / 7
  1. tum erkeklerin kıskandığı ballı şahsiyet
    (excalibur, 08.03.2004 11:34)
  2. kadıköy anadolu lisesi'nden mezun olmasına rağmen hazırlık bile okumadığını düşündüğüm 9-10* yaşlarında bir kızı olan ilginç insan
    (nienna, 24.04.2004 21:58)
  3. firardan dönünce gırtlağını sıkacağım insan
    (okang, 24.04.2004 22:02)
  4. dünyada en güzel ve zevkli şekilde para kazanan insanların arasında olduğuna inandığım, programlarını izlerken "of ulan şurda olmak vardı" dediğim, bu kadar gezmesine rağmen ingilizceyi konuşamamayı nasıl başardığını anlamadığım fakat hayatı çoğu kişiden daha iyi yaşadığından emin olduğum erkek kişi.
    (marla singer, 24.04.2004 22:38)
  5. gezilerinde yanına ne kadar güzel hatun varsa alan şahıs.
    (bkz. onun yerinde ben olcaktım ki)
    (telvin, 24.04.2004 23:57)
  6. tek dil bilmeden * tüm dünyayı dolaşıp insanlarla bir şekilde iletişim kurmayı başarabilen, bulunduğu ortamdaki güzel kızları röpörtaj ayağına kamera karşısına çeken, kamera kapandıktan sonra ise bu kızların bir bölümünü götürdüğünü(!) düşündüğüm bir özgüven harikası!
    (daywalker, 25.04.2004 21:32)
  7. "sular seller gibi konuşuyorsun"u "you are speaking like a river" şeklinde çeviren şahıs
    (bkz. acun firarda)
    (bkz. feridun)
    (lethe, 25.04.2004 21:37)
  8. tek dil biliyor, vücut dili.
    (azureel, 21.07.2005 17:27)
  9. (bkz: acur arazi)
    (skubidu, 14.10.2005 02:50)
  10. kadıköy anadolu lisesi'nden mezun olup size sekiz yılda sekiz yaşında çocuk ingilizcesi mi öğrettiler dedirten, uçak meydanı gibi bir alna sahip insanımsı.
    okulumun utanç listesindeki ilk ve tek kişilik.
    (terakime, 18.10.2005 12:31 ~ 19.10.2006 20:04)
  11. dikkat şahan çıkabilir'e konuk olarak dava söylentilerine cevap veren sunucu. ya da tepkiler üzerine oldu bu iş, bilemeyeceğim artık...
    (mclaren, 31.10.2005 16:20)
  12. (posforanj, 01.11.2005 14:03 ~ 14:03)
  13. an itibariyle abbas güçlü ile genç bakışta şu diyaloga ortak olmuş kişi:

öğrenci: gittiğiniz ülkelerde çok güzel kızlarla karşılaşıyorsunuz, hiç şeytan dürtmüyo mu?
    acun ılıcalı: arkadaşlar ben 2 senedir evliyim, mutlu bir evliliğim var,şeytan dürtmüyo çünkü insanın kalbinde bir kişi varken diğerine yer kalmaz.

(bkz: takdir ettik)
    (mualla, 16.02.2006 00:52 ~ 00:53)
  14. bu hafta konuk olduğu biri bana anlatsın'da, her programda yaptığı gibi kadıköy anadolu lisesi'ne yaptığı bir ziyarette sahneye mezun olduğu dönemin birincisini çıkarıp insanlara "bakın bu adam 1. mezun oldu ama onu mu tanıyorsunuz beni mi?" diyerek arkadaşını yerin dibine batırışını gururla anlatarak sempati değil antipati toplayan, k.a.l. üstüne üniversitede de ingilizce okumasına rağmen neden yalnızca 3 kelime ingilizce biliyormuş gibi hala türkçe düşünüp garip ingilizce cümleler türetmeye gerek duyduğuna akıl sır erdirilemeyen, televizyon makinası imalatı çok şanslı adam. acun firarda'yı birlikte sunduğu ve çok iyi ingilizce bilen ve konuşan tanem sivar'ın yanında sırıtan adam aynı zamanda.
    (the nova, 24.09.2006 01:54)
  15. soyadını erzurum un ılıca ilçesinden alan çiçeği burnunda yapımcı
    (bermuda, 13.10.2006 22:10)
  16. (keyif pezevengi, 19.10.2006 01:52)
  17. biri bana anlatsın isimli programda öğrencilik zamanından şöyle bahseder;
    istanbul üniversitesini kazandım. gittim bir de baktım ki herkes bağırıyor eylem yapıyor falan. sonra bir de boğaziçine gittim orada ortam çok güzel (karı kız şahane demek istemekte). herkes çimlerde yatıyor falan. ben de okula gitmemeye başladım. hergün boğaziçine gidiyorum....

akabinde beyaz, oradaki öğrenciler diğer üniversitelerin de iyileştirilmesi için bağırıyorlar senin gibi aylak aylak gezmiyorlar gibi birşey söyleyerek ayarı vermiştir kendisine.
    (la mer, 19.10.2006 09:56)
  18. yine biri bana anlatsın isimli programda lise yıllarında başarısız bir öğrenci olduğunu, geçenlerde bir liseye konuşmacı olarak gittiğinde liseden sınıf arkadaşını (lise birincisiymiş) çıkarıp "bunu kimler tanıyor?" diye sormuş ve doğal olarak kimseden cevap alamamış. arkasından "peki beni kimler tanıyor?" dediğinde lise öğrencileri ortalığı inletmiştir. böyle de sinir bir adamdır velhasıl.
    (la mer, 19.10.2006 10:01)
  19. fear factor,survivor,acun firarda derken show tv yi ele geçirmiş dişilerle iletişim insanı.kendisinden trt de haber sunup aynı anda ingilizce-türkçe simultane çeviri yapmasını bekliyoruz.tanrının ışığı seninle olsun acun
    (hendryx, 28.10.2006 16:25)
  20. (r feynman, 15.12.2006 20:58)
  21. fransa 98 dünya kupası sırasında fransa'dan bağlanmak yerine istanbul'a kız arkadaşının doğum gününe gelen, daha sonra telefon bağlantısı olacak diyerek arkadaşlarına telefonu açtığımda ses çıkarın, tezahürat yapın diyen, daha sonra o tezahürattan kaçmak için tuvalete giren ve ordan sunuş yapan, afrika kupası için görüntü çekin diye afrikaya yollandığında çekecek bir şey bulamayıp taksiciyi yolun kenarındaki çadırların falan içine sokan ve onla ilgili haber yapan, bunlar gibi sayısız komik olayları olan değişik insan.

kadıköy anadolu üzerine ingilizce bölüm bitirmesine rağmen "you speak english like a river" gibi tümceler kurmasını ise sadece işin şovmenlik kısmına bağlıyorum.
    (theone, 15.12.2006 21:08 ~ 21:24)
  22. çok kolay bir ismi varmış gibi bir de bu ad-soyadının sonuna productionkelimesini ekleyip, acun ılıcalı production adlı bir yapım şirketi kuran şahsiyet.
    (uçanpenguen, 15.12.2006 23:52)
  23. fear factor yarışmasında blender da çekilmiş inek, keçi, koyun sakadatı içen yarışmacılara sırıtarak bakan insan.
    (skyseroz, 21.01.2007 23:19)
  24. kendi sitesinin survivior bölümünde ofis arkadaşımın resmini izinsiz kullanan şahıs. birde utanmadan yanaklarını boyamış*
    (universalmind, 23.02.2007 17:39)
  25. cümle kurma yetisi bulunmayan, fear factor isimli programından sonra akıllı bir pazarlama politikasıyla türkiye yunanistan çekişmesini aynı tatta bir başka yarışma programına taşıyan, arkasından aslanlar kanaryalar rekabetini malzeme eden bana göre bir atımlık barutunu bu icraatlarıyla 3 parçaya bölüp kullanan popüler kültürün zorla burnumuza soktuğu, kendisi için ''gazeteci'' sıfatını kullanmayacağım insan.
    (hastalikli ruh, 07.03.2007 12:23)
 sayfa  / 7

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil