belki ilginizi çeker
  1. · activia yiyorum çatır çatır sıçıyorum
  2. · anüsten doğum yapmak
  3. · güzel kız yemez içmez osurmaz sıçmaz
  4. · bi siktir git dedirten reklamlar
  5. · antu
  6. · memnun kalmazsanız paranızı iade ediyoruz
  7. · 2 gündür sıçmamış olmak
  8. · kadınların tuvalete giden erkeği kıskanması durumu
  9. · deniz seki
  10. · 4 ağustos 1516 saat 23 42
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  2. · öğretmenler günü
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  5. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  6. · aylin aslım
  7. · colin kazım richards
  8. · kampüste minibüsçülük yapmak
  9. · türban yasağı

activia  

1. dünyanın tadı en kötü olan yoğurdu. danone ürünü. etiformla yenildiğinde bişeye benzer, öyle deneyiniz.
    (bınar, 17.06.2005 09:39)
  2. -kabız edersiniz lan siz milleti!
    (milwaukee, 22.05.2006 22:57)
  3. (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 01.06.2007 18:58)
  4. reklamlarında benim anlamadığım bir sürü nokta var..bi yığın kabız kadın toplanmışlar bağırsaklarımız çalışmıyo diye ağlaşıyolar.tamam da hiç mi kabız erkek yok türkiye'de?erkeklerin metabolizması cırt diye çalışıyo mu iş bağırsaklara gelince?hadi bunu geçelim.diğer bi nokta memnun kalmazsanız paranızı iade edicez.bu bu tip bi ürün için fazla iddialı bi vaat diil mi?hem insanlar nasıl ispat edicek memnun kalamadığını?yetkili ofise gidip "ahanda bak yine sıçamıyorum,ıkınıyorum olmuyo" mu diycekler?hergün ekranlarda bi yığın kabız kadın görüp onların bağırsak problemlerini dinlemek istemiyorum.bide o gazı sembolize eden balonlar.yer yemez herkesin içinden balon çıkıyo.o meydanda çalışan esnafın hali ne olacak?
    (dream with the fishes, 07.06.2007 11:30)
  5. çilek-keten tohumlusu bir şahane olan yoğurttur,dokunmayacağını bilsem günde 5 kere falan yiyeceğim o kadar yani.
    (una furtiva lacrima, 08.06.2008 19:28)
  6. sloganı 'günde bir paket activia yiyorum rahat ediyorum' şeklindedir.bu sloganı söylerken elleri mideden aşağıya doğru sallanacak şekilde bir hareket yapılır.ayrıca burdaki etmek fiili altına etmek teki anlamıyla kullanılır(sıçmak).yani rahat ediyorum derken;hem rahatladığını hem de rahat sıçtığını belirtmiş oluyor.
    (nickdeğiltakmaad, 18.07.2008 13:32)
  7. niye bunun reklamında bir tane bile erkek yok diye her gördüğümde serzenişte bulunduğum üründür kendisi.erkekler kabız olamaz mı?kadınlara niye sürekli ''kabız'' muamelesi yapılır?karı milleti değil mi sıçmayı bile beceremiyolar,boku bile nazlı olm bunların diye alay konusu olduğumuza bizzat şahit olmuşumdur.ayrıca iğrenç bi reklamdır,utanmasalar kadının tuvalette nası sıçtığını anlatacaklar

-nurten ablaeeaa sıçamıoooruuummm
    -sakin ol sümbül tam sana göre bi ürünüm var çantamda
    -ay o neyki gııı
    -activiaaaa bu.al-ye-sıç
    -niye çantanda taşıyosun abla?
    -misafirlikte tıkındığım şeyleri eve kadar saklamıyorum,gittiğim yerde activiamı yiyip cayır cayır sıçıyorum
    -ne akıllı kadınsın nurten ablaeeeaaa
    (sleeping beauty, 08.01.2009 17:40 ~ 22:38)
  8. reklamlarında göbeğini ovuşturan kadınların "kabız oldum sıçamıyorum, içimde kaldı hep" diyemediklerinden "bıktım şu şişkinlik hissinden" dediği, günde bir tane yiyip "mutlu oldukları"* ürün. "kadınlar sıçmaz, osurmaz" kabulüyle yetişmiş nice yiğitler, "yiyorum patır patır sıçıyorum" temalı dakikalarca süren bu reklam yüzünden ruhsal dengesini kaybetmiş, bunalımlarda telef olmuştur.
    (attila the hun, 25.03.2009 14:23)
  9. bugünün sabahında brüksel merkez tren garında "arkadaşlar bakın ayranımsısını yaptık biz bunun" denerek herkeslere beleş dağıtılan (yeni) içecek. şahsım dahil herkes gidip gelip almıştır, (alınan şişelerin) bir kısmını oracıkta tüketip bir kısmını çantaya atmıştır. "ne güzel kahvaltıdır işte çilekli milekli" denen ilk dakikalar geçtikten sonra köfte ancak çakılmıştır.* zira hepimiz b-raile karşı düzenlenen bir komploya ortak edilmişizdir. bre adam, sabahın 8'inde "tren garına bi gideyim de sonra eve döneyim" diyecek adam olmadığına göre böyle bir ürünü niye sabah dağıtırsın? akşamı beklesen ne olurdu şöyle rahat rahat.. maalesef trenlerdeki durumu henüz öğrenemedim.
    (meyzen, 13.10.2009 13:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil