|
|
- yan odamda kalan pek bir değerli şahıs
yaaaaaaaaavvv bırak yavvv bu da mı sözlük yazarı oldu.. heytt ilk nick altın benden..o kadar takkkkıldık e tabi ben yazacam..
şimdi nasıl anlatsam saçlarından mı başlasam boyundan posundan mı yoksa birden parlamalarından mı.
heyt ben inşaatı bırakıcam doktor olcam gidicem buralardan diyip bizi üzen yanlarından mı..
sen nesin kızım nereye gidiyorsun benim yan odama girdin mi bir daha çıkmak yok.. valla güreşiriz hiç acımam.. şimdi bir de yazarken aklıma geldi de meryemin söylediklerini yazdığı kağıdı buldum.. anlatmamak için çıldırdığımız kağıtlardan.. amanın sonra aklıma bir de şey geldi tokata geliyormuşuz da işler ciddiymiş falan. heveslendirme beni kuzumm.. ah bir de yanında sevgilim kalıyo pek yaklaşma oyarım o da ayrı bir konu tabiiii ki de..
şimdi senden bahsederken bjk den bahsetmemek olmaz dimi.. ee bir maça da gidicez beraber bekliyoruz.. yurtta bile beşiktaşla ilgili t shirtler bulup üstünden çıkarmaman da tabi süper bir özellik, en azından ayırt edici.. ha bir de sürekli kulağıma bir şarkı geliyor, ne ne yoksa levent yüksel mi.. yeter ki onursuz olmasın aşk mı.. yoksa senden mi?
- (bkz: gitti)*
- üçüncü nesil yazarımız.bizden önce hoşgelmiştir.
|