acı umut   

adana çık aradan

1. eski adı umut olan yalçın çakır'un flash tv'de sunduğu küfürlerin havada uçuştuğu program.
    (bkz: @331431)
    (lethe, 25.03.2007 00:34)

2. içinizi acıtan çaresizce beklenilmiş bir umuttur.
    (madalyonun güzel yüzü, 25.03.2007 00:36)
  3. izlerken gülmek ve ağlamak arasında gidilip gelinen ama her seferinde güldürmeyi başaran show programı oeh
    (klytie, 07.04.2007 13:24)
  4. dün geceydi sanırım. sarhoş kafayla tv den gelen sesleri belli belirsiz hatırlıyorum. kadınlarla ilşkiye giremeyen bir adam vardı. kadınlar benden kaçıyor galiba diyordu. eşşeklerle beraber oluyormuş o yüzden. irkildim birden. kabus görüyorum sandım. sonra başka bir kadın bağlandı telefona. ben o adamı iyi edicem diyordu sanırım. doktora falan da götürmüycem diyordu. onun kadınlarla olan birleşememe sorununa deva olucam dediğini duydum galiba. yeminler etmeme vesile oldu sabaha kadar bir daha bu kadar çok içmeyeceğime. bir daha o kadar çok içmiycem.
    (kuzudis, 07.04.2007 14:12 ~ 14:12)
  5. telefon yoluyla programa bağlanan hiç kimse nereye bağlandığını, kimle muhattap olduğunu, yayının canlı olup olmadığını bilmiyor, süper program..

programın sunucusu yalçın çakır bir stüdyodakine küfretme diyor, bir dönüyor telefondakine höst diyor.. adam her program yarım litre ter atıyor, benim diyen fitness'tan etkili bu nedenle de..

mükemmel bir kurmaca değilse toplumun mühim bir göstergesi..
    ölmeden önce izlenmesi gerekiyor, kanal elbette; flash tv -zaten sonra isteseniz de izleyemezsiniz, yayından kaldırıyorlar-

aha bir diyalog:
    fikret bey: yalan konuşuyor yalçın bey.. doğru değil söyledikleri
    telefondaki yaşlı amca: fikret mi o oradan "yalan konuşuyor" diyen?
    yalçın çakır: evet
    telefondaki yaşlı amca: o fikretin ağzına sıçarım orda haa
    yalçın çakır: öeehh!
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 16.04.2007 22:23)
  6. insanın içini yakan kahrolasıca, lanet olası umuttur.
    tükenmek bilmez, son bulmaz, laftan anlamaz, bile bile ladeslik durumdur.
    (madalyonun güzel yüzü, 16.04.2007 22:31)
  7. 2 hafta önce izlerken(30 yıldır bakir olan adamın çilesi) ulan arasam da küfür etsem hissi uyandıran program
    not:aradım direkt çaldı telefon rejiye programa bağlanmak istediğimi söyledim.programın sonu olduğu için bağlayamadığını söyledi.şimdi programın başında arasaydım bağlıcak mıydı hemen onu merak ediyorum.
    (bulsaraa, 16.04.2007 22:37)
  8. bu programın ajdar anık'tan çok ta farkı olmayan bir sunucusu var ki (özzelikle dikkat ettim) satır aralarında devamlı konuklari gazlıyor. "sana böyle dedi cevap versene" şeklinde...

imla hataları fake'dir.
    (anfinindistortiondugmesi, 04.05.2007 11:57 ~ 29.05.2007 15:24)
  9. magdur : şerefsiz, ananı satıpta meydana çıkıyorsun ortaya
    ali bey : ağzını bozma senin şerefini s*kerim
    yalçın çakır : bir dakika arkadaşlar, ali bey.
    ali bey : bırak kapat şunu kardeşim telefonu am*na korum ha.
    yalçın çakır : ali bey, (dııt dııt ddııt dııııııııt sesiyle telefonun kapatıldığı anlaşılır)

şeklindeki diyaloglara sahne olan eğlenceli program.
    (çılgın veyfik, 04.05.2007 13:04 ~ 07.05.2007 01:21)
  10. an itibariyle sakallı bir dedenin konuk olduğu ve konuştuğu anların bazılarında,alt tarafta allah yaz duvar kağıdı cebine gelsin reklamı çıkartan programdır.
    (the blades, 18.05.2007 22:27)
  11. youtube da karşıma çıkan program..insan izedikçe gülse mi yoksa ne insanlar var yahu türkiye de diyerek ağlasa mı bilemiyorum ama sanırım flash tv yi rtük çoktan bırakmış ne yaparsanız yapın demiş gerçekten küfürler havada uçuyor programda ki insanlar nereye geldiklerini bilmiyorlar telefona bağlananın hiç bir şeyden haberi yok kardeşim neresi orası karım orda ne arıyor diyerek karısını telefonda tehdit edip eve gel seni bak napıcam tarzı konuşandan tutunda eşekle ilişkiye giriyorum ama kadınla giremiyorum diyen bir adama kadar uzanan acayip bir program.
    (josephine, 02.06.2007 21:11 ~ 21:12)
  12. an itibariyle inanılmaz olayların yaşandığı programdır.. iki eli de sakat olan bir kadın tedavi ettirilmek amacıyla programa davet edilmiştir. kadın programa kucağında sürekli biberonla beslemeye çalıştığı bebeğiyle iştirak etmiştir. bebeğin üzerinde fenerbahçe t-shirtü vardır. fakat kadının tedavi edilmekten daha farklı bir problemi ortaya çıkmış ve programın sunucusu ile birlikte herkesi dumura uğratmıştır. kadının kocası kadından tam 12 adet çocuk doğurmasını istemektedir. kadının kocasını canlı telefon bağlantısına alırlar. adam şöyle bir açıklama yapar;

"yalçın abi, fenerbahçenin altyapısına adam lazım!"

adam son derece inanmış ve son derece ciddidir.
    (cheetosyiyenpenguen, 15.06.2007 22:29 ~ 22:32)
  13. eğer şaka değilse an itibariyle flash tv'de garip anların yaşandığı program... yayına telefonla "fenerbahçe alt yapısına vermek için kocasının 12 erkek doğurmasını isteyen koca" diye bağlanan kişi aziz yıldırım'ı rüyasında gördüğünü ve aziz yıldırım'ın kendisine "oğlan doğur getir" dediğini iddia ediyor... eşinin iki kolu da sakat olan bu kişinin doğan 3 kızına "volkan, rüştü ve serkan" isimlerini koymuş olduğu söyleniyor...

(bkz: şaka mı bu)
    (ageblood, 15.06.2007 22:33 ~ 22:39)
  14. bir hastalık haline gelen televizyonlara her önüne gelen çıkarsa olabilecek trajikomik olaylar silsilesinin son halkası.(acınacak halimize)gülüyoruz egleniyoruz fakat tehlikenin farkındamıyız?nitekim bu bir tv programı ve belli bir seviyede kalması gerekir.ileride bu gibi programların çoğalmasından sülalecek korkuyoruz...
    (fbeyza, 28.08.2007 12:50)
  15. son gördüğümde, adamın söylediklerini sözüm ona yalan makinesi dedikleri aletle kontrol ediyorlardı. yalan makinesi dedimse öyle yalandan grafikler falan gösteren trışkadan bir alet. birinin çıkıp bunun şaka olduğunu, izleyicileri eğlendirmek için yapılan bi program olduğunu söylemesini bekledim, olmadı.
    (deget, 15.09.2007 01:20)
  16. (bkz: yalan yok)
    (poltergeist, 20.09.2007 01:03)
  17. http://akilli.tv/...

(bkz: bütün eller havaya)
    (bkz: alkışlarla nilayı sahneye alıyoruz)
    (therealman, 22.01.2008 23:45)
  18. makina'da medya arkası'na çok uzun süre malzeme olmuş,yalan mı gerçek mi anlaşılmayan tuhaf program.canlı yayında küfürlere engel olunamadığı için de belli bir süre sonra banttan yayınlanmaya başlamıştır.
    (delicaponcadı, 28.04.2008 13:55)
  19. seviyenin yerlerde süründüğü hatta -seviye var mı-orasıda tartışılır niteliksizlikteki bir program.yandaki fotoğraflarla da kalitenin ne kadar düşük olduğunu,bir aptal kutusunda yayınlanan aptalca bir program olduğunu da göreceksinizdir zaten.
    sağdan soldan toplanılan kendini acındıran,yatak odalarında neler geçtiğini veya geçmediğini televizyonlarda haykıran,sürekli birbirlerine çemkiren insanların konuk olduğu absürd bir program.
    yalçın küçük ve ekibinin oturupta bu kadar safsatayı nasıl yazdığını,nerelerinden uydurduğunu reyting uğruna kendilerinin aslında rezil durumda olduklarının farkındalar mı ki acaba?
    (persa, 22.09.2008 22:01)