belki ilginizi çeker
  1. · como agua para chocolate
  2. · lesley lokko
  3. · banana power
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · ugg düşmanı ezik kızlar
  3. · 2012
  4. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  5. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  6. · aylin aslım
  7. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  8. · matrix dürüm salonu
  9. · türkiye nin en iyi beş üniversitesi

acı çikolata  

1. (bkz. bitter çikolata)
    (mystra, 09.07.2004 17:54)
  2. anladığım kadarıyla taksim i kendine mekan eylemiş bir sözlük yazarıdır. taksim' deki iyi barları,özellikleri baya iyi bilir. hatta hepsine ayrı bir başlık açmış, üşenmemiş bizimle deneyimlerini paylaşmıştır.
    "acı bizi diskoya götür!" tezavruatı yapılması gereken kişidir.
    (theuthras, 17.09.2004 16:10)
  3. orijinal adı como agua para chocolate olan laura esquivel romanı. bir günde okunan ve insanı sürükleyip götüren bir yapısı var. gerçeküstü öğeleriyle kesinlikle bir kereden fazla okunmayı garantiliyor. *
    (acı çikolata, 17.09.2004 20:17)
  4. sütle birlikte yenilirse çok daha başarılı sonuçların alınabileceği çikolata, maalesef yenildikten sonra aşırı susatmaktadır.
    (toxicalien, 02.12.2004 03:03)
  5. bozuktur o bozuk.
    (inanc, 17.09.2005 14:53)
  6. güneş ışır çiy damlasında
    ve kurur birden damla
    sensin ışıyan benim bakışımda
    ben,ben yeniden yaşarım...
    (beni de alın, 24.12.2007 00:40)
  7. (bkz: çok güzel fondü olurlar)
    (pinkpillsandblueshots, 17.08.2008 22:03)
  8. yanlış hayatların ve hayatın yanlışlarının sorumlusu üç genç kızın aynı ortak doğruya koşma hikayelerinin samimi bir dille anlatıldığı lesley lokko'nun üçüncü romanı.
    laure on yedi yaşında, bu güne dek iki kez terk edilmiş bir kız. ameline yaşadığı evin ne hanımı, ne hizmetkarı, melanie bir rock yıldızının kızı. bu kızlar yaşamlarının kayıp parçalarının arayışında ve onu bulmak için dünyalarını değiştirecek kadar azimliler. haiti'den amerikaya, ingiltere'den ganaya uzanan ve tek solukta neye uğradığını şaşırtan bir hikaye.
    (semenderinmaatemi, 08.11.2009 03:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil