absurdino 

adana çık aradan

1. kendisine sözlüğün ansiklopedik niteliği adına, çoğu nesildaşının, nesildaşımın veya daha evvel zamandan beri sözlükte bulunan diğer nesillerin yapamadığı, yapmadığı, bir şekilde atladığı ya da önemsemediği veyahut önceliğini vermediği "bilgilendirme" konusunda gösterdiği olağan üstü hassasiyet ve eğilim adına çok teşekkür ettiğim beşinci nesil yazar.
    böylesi hoş gelmek, dolu gelmek kolay değil.
    son birkaç gecedir neredeyse sabaha kadar takip etmekteyim sözlüğü ve ne yazıktırki kendisi elle tutulur bilgiler paylaşan ender yenilerden. diğer 5.nesillerin çoğu şu an için geyiğin simli parıltısına kapılmış haldeler.
    umarım onlara da bir kıvılcım olur bu ve bulunma nedenlerini itü sözlüğe yakışan şekilde ortaya koyarlar en kısa sürede(severim kurmayı devrik cümle)
    aksinde ısrar edeceklere başka uyarı gelir mi bilmem?
    (bkz: @2249922)

son olarak: kendisine, keşke bu güzel çalışmaları, bunca bilgiyi daha çok insana ulaştırabileceğin bir saatte yazsaydın demeden geçemiyorum.
    (pinkegoboxx, 04.03.2008 04:44 ~ 04:50)

2. sonunda geldi diyebileceğim yazar, halbuki tanımam etmem. ama böyle bir yazarın eksikliğini şimdiye kadar hissettiğim kesin.
    (peoples, 04.03.2008 12:12)
  3. tatlı sert atışırken bir anda karşı komşummuş gibi bir hisse kapıldığım çenesi çokça düşük tuhaf adam. tavuk göğsü tarifi falan veriyorum.. eski komşuları deli aynur teyzesine benziyormuşum. inceden hakareti yiyorum ama serde delilik olduğundan bozuntuya vermeden gülüyorum.

günleri "verimli- verimsiz" diye ikiye ayıran, kırşehir benim konya senin fotoğraf çekme sevdasına çekirge misali zıplayan, üşenmeden yolları tepen gezginci.

doğduğunda minnacık olan bedenine sığan şişman bir yüreğe sahip olması tesadüf değil. yazdıkları kadar sıkıcı olmadığına parmak basarım, yetmez kalıbımı basarım.
    (sezenehir, 10.06.2008 23:54 ~ 23:56)
  4. minik uyumsuz gibi bir anlamı var bu nikin.
    (recai pengül, 06.07.2008 23:55)