gecenin bir yarısı msn'den kafa s.ker, ders çalışacam dersin anlamaz, kız geldi dersin ben varım boşver kızı der. kız var olm seni napim ben.
ilginç bir karakterdir ama süper geyik sohbeti çevirir.
nesil falan anlamam. değindiği konularla, fikirleri ve üslubuyla dikkatimi çekmiştir.
final haftasından önce nickiyle alkole teşvik etmesi konusunu geçiyorum. takipte olduğumu söylememe hacet yok sanırım. *
üslubu ve tarzıyla dikkat çeken yazar. geldiğim ilk günden itibaren girileriyle dikkatimi çekmiştir. iyi yazardır. kanka olmamız an meselesidir. olduk bile belki de. sürekli yazması, buralardan uzaklaşmaması en büyük dileğimdir. takipteyiz, okuyoruz.
3 günde bir baktığım bu platformda açtıgım bir başlıkta bana '' ne bok yesem de başlık açsam ilgi çeksem lan ben '' cümlesiyle ayar veren ,samimi olarak böyle düşünüyorsa gerçekten bir daha buralara gelmiyecegimi ve internet bağlantım la beraber pipimi kestireceğimi iletmemi düşündüğümü belirtmem gerektigini söylemek istediğim yazar.
gece gece beni "lan ya benimsin ya karatoprağın olum! yar etmem seni kimseciklere!! huskylerle öpüşme huyun da olsa evlencez biz senle!" diye tehdit eden yazar kişisi. ulan bilseydim bitirme tezinde yardımcı olmazdım, vallahi olmazdım billahi de olmazdım lan!? korkmaya başladım, herif feci tedirgin ediyor beni! adamın tek hayali beraber yapacağımız çevirilerle yayınlar çıkarmak ve bundan da ikimizin birden köşeyi dönmesi! "lan ben fotoğraflarla aşk yaşıyorum çeviri istemiyorum! böğğk!" diyorum, ama dinletemiyorum!
şaka bir yana muhabbeti on numara dost insan! böyle kanka herkese lazım!
(şii olum valla senin yüzünden benimki sırtını dönerse bana bütün o yaptığım çevirileri yediririm ha * )
öncelikle türkü bar tipli erkek tanımlamasıyla belli bir kesimi aşağıladığını düşündüğüm yazar. onu geçtim, kurgusundaki mehmet adlı malum tabire konu olan genci, ingiliz dili ve edebiyatı öğrencisi yapıp, ''are you sex?'' dışında ingilizce cümle kuramayan biri olarak sunuyor önümüze. bence türkiye'deki eğitim sistemini vurucu bir dille eleştirmiş; bu açıdan teşekkür ediyoruz ona.
ayar dengesizi, alıcılarında sorunları olduğunu düşündüren, bir insana kralcı demeden önce dönüp bakmak lazım girilerine, düşün düşün bulamıyorum arkadaş kimin götünü yalamışım. ben kimseye eyvallahım yok diyerek yoluma bakarken, birilerinin hakkımda (özellikle son günlerde) böyle şeyler konuşması tuhafıma gidiyor. * önce bir sorayım dedim mesajla "aa cidden öyle miymişim?" dedim. mesaja geri dönen olmadı. vur kaç yapıp yazar uçurtmak bu kadar kolay değil, yok yok küfür etmiycem. üniversitede bir hocam vardı en sık kullandığı sözlerden biri ' herkes ne mal olduğunu bilir' idi. aynen öyle işte.