görseller
absolut apeachabsolut apeach

belki ilginizi çeker
  1. · smirnoff north
  2. · absolut
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sözlük yazarlarının hayalleri
  2. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  3. · disko kralı
  4. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  5. · günün tek şarkılık özeti
  6. · boylumlama
  7. · tunceli alevileri dinsizdir
  8. · rüyada karşı cinsten kankayla öpüşme
  9. · ben polat alemdar olacağım

absolut apeach  

1. tadlıdır, güzeldir, biraz böyle şekerli hafif bir şeydir diye aldığım ve beklediğimin tam tersine acı bir tad ile karşılaşmam sonrasında beğenmeden zar zor içtiğim içkidir..absolut serisinin yeni üyesidir..zaten şişesine kanıp da satın almıştım (bkz: http://www.absolutads.com/...)..meğersem asıl aradığım smirnoff north'muş ama ne yapalım..hata yapmadan başarıya ulaşacak kadar mükemmel değiliz..

yine de kaliteli votka üreticisi absolut ismini taşıdığı için saygı ile selamlıyorum kendilerini..bir daha alıp da içmem, ağzıma koymam o ayrı..
    (zeus, 26.06.2006 16:29 ~ 16:30)
  2. an itibariyle ekşi sözlüğe reklam vermiştir
    (neutral, 26.06.2006 16:31)
  3. düşününce kulağa kötü olacakmış gibi gelse de kesinlikle sprite ile denenmesi gereken içecek.

şeftali ismine aldanıp şeftali suyuyla içmeyi planlayan dostalara burdan seslenmeyi arılık görevi olarak görüyorum:denemeyin.

son olarak yılbaşında hastalanıp içemediğim için içimde kalmış olan ve an itibariyle akşam saat sekizde masamdaki yerini alarak beni başta endişelendirmeye şimdilerde ise neşelendirmeye başlayan içecektir.
    (kedikara, 02.01.2008 20:21 ~ 03.01.2008 23:57)
  4. sprite ve limon ile birlikte tüketildiğinde yaz gecelerine renk katan içecek.
    (dna, 02.08.2009 03:01)
  5. afedersiniz ama...cidden özür dilerim ama...
    ben bunu sikime bile sürmem.

bu kadar rezil bir içki olamaz.olamaz diyordum fakat ardından pears ve mango çıkardılar ki bunlar daha da rezil tatlar.absolut yeni ürünlerini kimin onayladığını bilmiyorum ama kendisine gelse iyi olur.böyle içki mi olur arkadaş...
    (firatwithin, 02.08.2009 03:07 ~ 03:08)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil