yazar olmayı bekleyen agresif çaylak. hoşgeldi. umarım bir an önce onaylanır da sözlüğe kendine has üslubuyla renk katar.
edit: ahanda yazar olmuştur kendisi.
yumuk insanı. anlaşılan toplu bir taşınma var buraya ki tanıdık yazarlar görüyoruz. uçurulanlar, kaçırılanlar hep gelmişler. sözlükler arası yazar ara transferi gibi oldu anlaşılan. kendisine bu sözlükte başarılar diliyoruz. bir de feci beşiktaşlıdır, uzak durulası insan.
herhangi bir konu hakkında konuşmaya başladığınızda finali siyasete taşıma potansiyeline hayran kaldığım ,politikacılara olan sevgisini (!) çekinmeden dile getiren birisi. votka ve beşiktaş potansiyelide mevcut kendisinde. * radyo programlarındaki parça önerileri ile oldukca yardımı olmakta. bilgisayar masasının altında her daim votka şişesi varmış söyleyenlerin yalancısıyım.
kendisini yazar olarak tanıdığımı iddia edemem ama live mix programına yaptığı katkıları ve program sırasındaki dj yazar sarmalak ile mükemmel uyumu nedeniyle takdir ettiğim co pilot. aynı zamanda da iyi bir radyo dinleyicisi. en kısa zamanda kendisine ait bir programda dj olarak dinlemek istediğimi belirtmeden geçemeyeceğim.
iyiki tanıdığım insanlardan birisi. bilmediğimden değil söylemediklerim. biliyor, ben de biliyorum. iyi ve yardımsever olduğu üzerine düşündüklerim. anlamak yetiyor sanırım bu tür dialoglarda. "ne dedim lan ben " demek kolaya kaçsa da aynen bunlar düşündüklerim . o ve onun gibi birkaç insandan alınan destek , yardım veya adına ne deniliyorsa teşekkür etmek lazım. bak yine dj shah a bağladım olayı * simit mi ? birkaç günlüğüne tedavülden kalkmış haberin yok .
bir kaybolup bir gelen. gerçi kürkçü dükkanı gibi dönüp dolaşıp pazar günleri yakalıyorum sözlük mecralarında. kaybolup durmasana olm. azcık istikrar göster. bi de iletişimci olacak.