|
|
- (bkz: itü sözlüğün ekşi sözlük tarafından satın alınması)
- (bkz: wondrous'un görevini mourinho'ya devretmesi)
- brezilya ve portekiz'den bolca yazar alınmasına neden olacak durum.
- (bkz: itusozlukgrad)
(bkz: wondrousov)
- (bkz: senin paran burada geçmez)
- yıldız yazar transferine geçer. ilk olarak ligimizin yıldızlarından ssg, guru, portakal. sonra popüler transfer hıncal uluç, emre aköz, nur çintay. sonra bir bakmışın itusozluk yok.
- (bkz: para mutluluk getirmez)
(abdkl, 23.10.2007 13:00)
- ronaldinhoyu sözlükte yazar yapabilecek kapabilitedeki sıcak gelişme olarak tanımalanbilir... evet nie böle fazladan konuştum bilmiyorum..
- (bkz: itü sözlüksky)
- haftanın en iyi girisinin yazarı putin ile kremlinde akşam yemeği yiyecek.
haftanin en kötü girisinin yazarı sibirya da eskimo dan yiyecek.(anladin sen onu)
en atraktif yazarlar 3 rus dilberiyle ödüllendirilecek.
yazar başına 4 firma düşecek,her yazar o firmadan bi sikim alamıyacak.
yazarlar girilerine "geçen akşam abraamcım bana dedi ki: " diye başlıyacak.
abraam abi ne iş olsa yaparım.saygılarımla.
- (bkz: wondrous un paranın amına koyması)
- itü sözlüğün besinci yas zirvesinin queen elizabeth gemisinde 40 gün 40 gece süreceğine delalet olan durumdur. herhalde konserler kısmına viyana flarmoni orkestrası o da uymazsa sezen aksu, gogol bordello, shirley bassey - bu da benim isteğim , beğenmezseniz beğenmeyin giri benim değil mi- hatta paul anka'da çıkabilir. üstüne üstlük paris hilton'un katılması ile ingiltere'nin sun gazetesi itü sözlük bizden bahseder. fena mı olur?
------
şok şok !
itü sözlük yazarlarından ceket yok pantolon verelim lisa marie pressley'e şaplak attı.
---------
sözümüzün özü; varsaymak güzel birşey fakat fazla uçmamak gerek, çünkü işin ayarı kaçabiliyor.
- itü sözlük yazarlarının 1 yıllık çakmak gazı ihtiyacının karşılanacağı müjdesini getirir.
- zirvelerin abramovic'in yatında yapılmasına sebebiyet verebilecek olay.
|