belki ilginizi çeker
  1. · abla kardeş diyalogları
  2. · bana abla deme
  3. · spoiler
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · colin kazım richards
  4. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  5. · google wave
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  9. · 307 dönem yedek subay sınav sonuçları

abla kardeş kavgaları  

1. kardeş de kızsa saç saça baş başa girilen kavgalardır.*
    -yapma
    +yaparım
    -saçımı bırak
    +önce sen bırak
    -önce sen çektin
    +aynı anda
    -bir iki üç
    (viola, 07.06.2005 00:21)
  2. (close2death, 07.06.2005 00:22)
  3. meydana gelme sebebi genellikle kıyafetler ve internet yüzünden olan kavagalar.
    (silvermoonlight, 18.04.2007 22:05)
  4. abla gıcığın önde gideni olunca altında sağlam mesnetli bir sebep aranmaması gereken kavgalardır. zira abla salt keyi ve kardeşi kızdırmayı sevdiği için zırt pırt kavga çıkarmayı becerir.
    (bkz: ben)
    (azman, 13.07.2007 22:59)
  5. küçük kardeşin hep suçlu bulunduğu kavgadır. büyük olan abladır, haklıdır annenin gözünde. küçük kardeşe yazıktır.
    (espejismo, 13.07.2007 23:03)
  6. her türlü küçük kardeşin paparayı yemesine sebebiyet veren olaydır.

abla: sus bana cevap vermee
    kardeş: nedenmiş sen bana cevap veriyosun ama
    abla: ben büyüğüm senden
    kardeş: zamanlama hatası bi insanın yüzüne bu kadar mı vurulur yaa
    abla: halaa konuşuyo yaa
    kardeş: annene küfür etsem ucu yine bana dokuncak git başımdan
    abla: sen görürsün.. aannneeeeeeeee bu kızın çok terbiyesiz.. diye devam eden bir şikayetnamenin sonucunda annenin sinirlenerek gelip kardeşin tepesine sıçmasıyla sona erer.
    (portakalda vitamin, 13.07.2007 23:09)
  7. küçük kardeşin, ablanın kazaklarını, gömleklerini giydiği için gerçekleşen kavgalardır.
    (estella, 13.07.2007 23:13)
  8. abla: sakın o yeni ayakkabılarıma elini sürme!
    kardeş: ne sürücem be sen 37 giyion ben 39 gerizekalı
    abla: bilmem artık elini sürme. ha bide gömleğim oturmamış sana göğüslerin dolduramamış nıhah
    kardeş: çok komik

öldürmek bile istersiniz bazen. öldüremezsiniz canınızdır. gittiğinde yatağı boşaldığında " gerçekten gitti mi be" der yastığınıza silersiniz yaşlarınızı.
    (yasssss, 23.03.2008 20:42)
  9. dokuz-on yaşlarımdan birinde, ne sebeple bilmiyorum cezvede su kaynatmıştım. o sırada mutfağa giren ve ne çenesi, ne de eli ayağı duran 5-6 yaşlarındaki erkek kardeş kişisi otuz saniyede beni çileden çıkarmayı başarmıştır;

-kızdırma beni, cezvedeki kaynar suyu başından aşağı dökerim.
    -eheheeeee naaparsın naaparsın puffttthhhhh (güya gülme ama ablalar bilir ki gıcıklık efektidir bu)
    -kızdırma beniii..dökerim bak suyuu.
    -dökemez kii dökemez kii..
    -al sana..şırrr...
    -hiiiaaaaannneeee..

sanırsam biz döktündü dökmedindi kavgası yaparken su soğumuş. iyi ki yanmadı eşşek.
    (sugibiazizol, 23.03.2008 21:08)
  10. bizim evde genellikle rapunzel misali saçları olan kız kardeşin saçlardan sürüklenerek odadan atılmasıyla son buluyor bu kavgalar. yıllar geçtikçe, yaklaşık 3 dakika olan barışma süresi 3 güne kadar uzuyor bir de.
    (arch angel, 23.03.2008 22:06)
  11. ooof ooof çok fenadır hele de kardeşin dili pabuç gibiyse dayakla kötekle biten kavgalardır dayağa karşıyız ama haketmiyo deil bu kardeşler de canım her ota bi bok çıkarıyolar yani
    (futuringteacher, 18.06.2008 01:07)
  12. (tavanarası kedisi, 11.01.2009 20:57 ~ 18.01.2009 18:11)
  13. abla ile kardeş arasındaki yaş farkı az ise çok şiddetli olabilecek kavgalardır.
    (pinkuin, 11.01.2009 20:59)
  14. her finalde, o zamanlar belime kadar inen saçlarımın çekilmesiyle son bulan durum.

yine de seviyorum eşşeği.
    (sugibiazizol, 11.01.2009 21:05)
  15. küçük olan kız kardeşin ablanın dolabından izinsiz olarak giysilerini yürütmasi sonucu çıkabilecek muhtemek kavgadır.
    (n excantric matmazel, 11.01.2009 21:12)
  16. kız kardeş hasta beşiktaşlı, gözü kara çarşılıdır. beşiktaşın her maç öncesinde çarşılılar saatler öncesinden evimizin karşısındaki meydanda toplanırlar. yine böyle bir maç öncesiydi. dışarıdaki kalabalıktan şöyle bir ses yükseldi, kulaklarıma inanamadım. onlarca coşmuş çarşılı:

-seda beyaz deseneeee deseneee deseneee, seda beyaz deseneee deseneee deseneee
    -siyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

anam!!! bir baktım bizim kız balkonda elini yumruk yapmış havaya bağırıyor: beyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz!!!!

-siyaaaaaaaaaaaaaah
    + beyaaaaaaaaaaaaaz
    -en büyüüüüüüüüüüük
    + beşiktaaaaaaaaaaaaş, lay lay lay .....

onlarca beşiktaşlının, onlarca komşunun, onlarca esnafın gözü bizim balkonda. delirdim!

ben: gir içeri seda öldürecem seni, bu kadar erkek nerden biliyor bizim evimizi?
    seda: ya bi git rezil ediyorsun beni.
    ben: gir içeri dedim.
    seda: bana bak abla delirtme beni bu kız fenerli diye bağırırım şurada görürsün o zaman.
    ben: babama söyleyeceğim seni.

tırstım, resmen tırstım, tehtide bakın. 5 yaşındaki çocuk gibi babama söylerim savunmasına başladım. ne deyim daha ben a dostlar?
    (içses, 17.08.2009 19:26)
  17. --spoiler--

ergenliğe yeni girmiş , gücünü kontrol edemeyen erkek kardeşe el şakası yapılmamalıdır . aman diyeyim feleğiniz şaşabilir .

--spoiler--
    (kira, 17.08.2009 19:34 ~ 19:34)
  18. söz konusu kardeş, ergenliğe ilk adımlarını atan bir erkek ise sıkça yaşanan hadisedir.
    (bkz: bizim evin halleri)
    (apranax, 04.09.2009 05:51)
  19. evde bulunduğum gün sayısı kadar yapılan kavgamızdır bunlar.yatılı okuduğumda uğrayamam pek eve ama geldiğimde sanki oturmuş hazırlamış gibi kavga ederiz birbirimizi öldürmek istercesine.kavganın yeri ve zamanı yoktur bizde.sebepleri ise;

-evde yokken kullanmaya doyamadığı internet
    -giydiğim kıyafetlerini iri cüssemle genişletiyor olmam (ona göre)
    -çarşıda kullanmamız gereken yoldan düşmanlarını bahane ederek geçmek istememesi
    -sık sık bakkala gidip veresiye bir şeyler alması (götümüze girebilir)

7/24 yoluşuruz bu boktan sebeplere işte.
    (kermit likes cacık, 04.09.2009 08:21)
  20. her şeyi size yıkması, evde olmadığınızda bilgisayarın başında oturmayıp siz geldiğiniz abla beş dakika daha deyip 2 saat kalkmaması, parasal konularda delirtmesinden ötürü çıkan kavgalardır. eskiden şiddetle biterdi ama artık sadece laflarla susabiliyor. ha bir de üste çıkması yok mu, insanı delirtir. para verirsiniz, yer o gün içinde. ertesi gün gelir bir daha ister. dün verdiğim ne yaptın diye sorunca da sanki bana kaç para verdin bitti ne cimrisin vermezsen verme diye tepenize çıkar. verdiğiniz para da 50 tl dır. az bulur.

bu ve benzeri sebeplerden ötürüdür kavgalar.
    (harpoon, 04.09.2009 08:32 ~ 08:33)
  21. büyük olan tercihen burun üstüne [çene opsiyonel] bi tane kafa patlatırsa uzamaz. uzun süre dert tasa sahibi olmamak için birebir bi yöntem bu. yıllarca kardeşimin ağzına gözüne uçan tekme attım, ben jet li o jackie chan gibi adamlar olduk şimdi. kadınlar da benzer bi metot geliştirebilirler. chun li olmak elinizde bayanlar. güveniyorum alayınıza!

kırın ağızlarını!!1
    (horny meydan, 04.09.2009 08:42)
  22. küçük erkek kardeş için, ergenlik öncesi hiç bitmeyecekmiş gibi gelen; fakat ergenlikten sonra her nasılsa(!) bıçak gibi kesilen kavga tipi.
    (bkz: güç bende artık)

ayrıca kollarımda, bacaklarımda bolca tırnak izi bırakmıştır bu muharebeler.
    (mnrmnr, 04.09.2009 09:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil