karanlıkta kayığının üstünde uyukluyordu chakrith. yıllardır charonun emrinde
styx nehrinde çalışan bir
maernalothttu. görevini layığı ile yerine getirir müşterilerinden iyi kazanç sağlardı. daha
hades'in topraklarına taşınacak çok kişi vardı karşı tarafta. yerin üstünde tanrılar yine her şeyi alt üst etmiş büyük bir savaşa izin vermişlerdi. müşterilerin çoğu bu savaşta hayatlarını kaybedenlerden oluşuyordu. kıyı yavaş yavaş görünmeye başladığında kıyıda ki kalabalık nerede ise azalmıştı. bir an ne oldu ise teknenin kontrolünü kaybetti chakrith. tekne sanki onu üstünden atmak istiyordu ki öyle de oldu styxin suyunda debelenmeye başlamıştı ki kayığın kıyıya varması ile duraklamasının yarattığı küçük sarsıntı uyandırdırdı chakrithi daldığı kısa uykusundan. müşterisi yavaşca kayığa yaklaştı ve sonrada bindi. kıyıdan ayrılmaya başlarlerken chakrith sohbet etmeye başladı hades yurdunun yeni misafiri ile :
-adın ne savaşçı?
+ ailus euroboslu ailus.
-abi sen nasıl öldün?
+ben mi?
-evet
+ölü olan ben değilim ki sensin.
-ne?
+kıyıdan beri hayatında da kurtulamadığın hayal gücün sayesinde kendini bir maernalotht sanıyorsun. oysa ki aynı hayal gücü seni uçabileceğini inandırmış ve kendini bir uçurumdan aşağı kanatların çıkmayacak olmasına rağmenatlamaya ikna etmişti. ve bu boktan ülkede bile hala hayal gücün sana oyunlar oynuyor. ölü olan sensin ve bu abi sen nasıl öldün sorusuna verilecek süper cevaplardan biri.
-tam istikamet ileri hücuma geçiyoruz leventlerim.
+pff. kime diyorum ki