|
|
- ing. anormal
- gelişini dörtgözle beklediğim 4. nesil yazar. hoşgelmiş sefalar getirmiş.
- amerikalı death / grind grubu. 2001 'de kurulmuş, bir demo birde fistfuck grubuyla split albümleri vardır.
- sol çerçevede yaptığı tek düzen hesap planına ait başlıklarla yardırmış kişiliktir. ne diyelim eline kuvvet!
- an itibariyle ve saatlerdir büyük bir azimle "tek düzen hesap planı"nı açıklamalı olarak sözlüğe kazandırmakla cebelleşen, "maliye" eğitimi gördüğünden şüphelendiğim yazar...
benim gözüm yemez bu işi yapmaya...
kendisini tebrik ediyorum...
yanında olsam su, çay, yemek ve (içiyorsa) sigara servisini-ikramını yapardım...
- saat 14:22'den beri tek düzen hesap planını sözlüğe geçirmek için cebelleşmeye devam eden yazar...
tanıyanınız, bileniniz varsa biriniz gidip baksın; bir yudum su, bir lokma ekmek versin...
giderek endişelenmeye başladım...
- bir pazar gününü böylesi bir konuyla ilgili bir sürü bilgi girmesiyle geçiren yazardır.belki dersini böyle çalışıyordur. tebrik edilesi.edit: hakkında varsayımlarda bulunulmasından zevk hoşlanan bir yazar da olabilir, esrarengiz bir biçimde eylemine devam ediyor.*
(sirona, 22.04.2007 19:50 ~ 20:43)
- sentencedın one with misery parçasının son sözüdür.
"...
within his soul he feels his soul's being barred yet aberrant, aberrant..."
- ders çalışma ve sözlükte zaman geçirme ikilemini aşmış muhterem. tabi açtığı yoldan ilerlemek isteyecek olan takipçileri sıkıcı olabilirler. şimdi kimyacılardan periyodik cetveli bekliyoruz. hadi hayırlısı.
(bkz: aberrant abarttın)
- sözlükteki eksikliklerden biri üzerine eğilmiş, bu konuda oldukça içerikli girileriyle sözlüğü daha da güzel bir yer haline getiren yazar. eleştirenleri siklemeyip devam etmesini temenni ediyoruz. ben üşenmiştim zamanında, o iyi ki üşenmemiş.
- ders çalışma periyodunu yaklaşık iki ay önceki smmm sınavından sonra atlatıp, an itibari ile ofiste evraklar arasında boğuştuğunu düşündüğüm muhasebe gurusu.
- (bkz: 1 mayıs 2007/!aberrant)
(bkz: muammer güler'in sözlük yazarı olması)
- 1 mayıs gösterilerine yapılan polis saldırıları ve 1 mayıs günü istanbul'da hayatın felç edilmesi için "onlar benim ailemi koruyor" yorumunu yapabilen kişidir. gerekçesi de vali muammer güler'in "siz taksim meydanına* giremesiniz" demesiymiş. ardından da hemen ailesi için endişelenmiş.
şimdi merak ediyorum, aynı polis acaba kendisine tamamen keyfi bir vali kararını göstererek "sen bu karar nedeniyle bundan sonra şurada dolaşmayacaksın, burada dolaşacaksın" dese bunu da ailesini korumak mantığıyla kabul edecek midir?
malesef kabul edilmesinin sözlükteki karşılığı kişiliksizliktir. hele geniş kitlelerin kişiliksiz olmadığını belli etmek için sokaklara dökülebildiği bir türkiye'de en hafi tabirle yazıktır.
- gün boyu yazdığı yazılar tam anlaşılmadan suçlanan yazardır.
ben hiç bir yazımda hiç bir zaman beşiktaş'ta insanların coplanması olayını savunmadım. kimse çıkarıp bana böyle bir yazımı gösteremez. ayrıca türk polisi benim ailemi koruyor(!). beşiktaşta olan olaylar rezalettir. onu hiçbir zaman savunmadım ve savunamam da. ben de beşiktaş'ta yaşananlara tepkiliyim ama bu, yıllardır bu ülkenin iç güvenliğini sağlayan türk polisine "köpekler","teröristler" denmesi için bir neden değildir.
ayrıca vali kalkıp "bugün burda dolaşamassın" diyemez ama kalkıp "30 yıldır bu mitingin yapılmadığı biryerde sen bu mitingi yapamazsın" diyebilir. olağanüstü durumlar olağanüstü çözümler gerektirir. ben yazımda tamamen bu mitingin taksim'de yapılmaması gerektiğini savundum. sonuna kadar da savunacağım. eğer sen taksim meydanını mitinge açsaydın. bugün sözlükteki, türk polisine "köpekler", "teröristler" diyen adamlar aynı lafları taksim meydanında sarf edeceklerdi. ozaman ne halt yiyecektiniz merak ediyorum? açılan pkk bayraklarını gördüğünüzde ne yapacaktınız? mutlaka ki tepki gösterip ortadan kaldırırdınız. ciddi şekilde bu konuda hassas davranacağınızı düşünüyorum ama benim için önemli olan o bayrağın 5 dakika sonra ortadan kaldırılması değil, hiç görünmemesidir.
- (bkz: utorrent)
- verilen uktelerin içini en hoş şekilde doldurmaya çabalayan, ''ne yazsam tam tanımlayabilirim'' diye düşündüğüm uktelerin, ukte sütunundan yok olduğunu görmeme yol açan yazar. ellerin dert görmesin, tanımlayan zihnin de. *
- bu gün saat 15:00-16:00 sularında edirne-keşan'daki birliğine teslim olacak olan yazardır. 6 ay gibi uzun bir süre zarfını sözlükten uzak geçirmek zorunda kalacağı için üzgündür. kendisine hayırlı teskereler dilerim... tanımam etmem ama yine de dilerim. şanslı bir adamdır kendisi. türkiyenin en batı ucuna düşerek ne kadar şanslı olduğunu göstermiştir zaten bize. bühühüh. duygulandım lan. salim peçete versene.
- edirne'de şafak sayan, anladığım kadarıyla gelişi ile birçok macera anlatacak olan sözlüğün değerlerinden. esaslı bir muhasebe gurusu.
- aberrant: a
dünyayı kurtaran adam : dka
yer okul kantini
sınavdan 2 saat önce dka muhasebe meslek hukuku notlarını temin etmiştir.
dka: derse osman hoca * mı geliyor aber?
a: yok bee, asistanı var o geldi genelde.
dka: asistan yoklama falan aldı mı, ödev verdi mi?
a: yoklama aldı, ödev yok.
dka: siktir bundan vizem 50 anasını satayım, kalırsam okul bitmez.
a: yok be abi geçersin, sen notların çok olduğuna bakma, aa burak geliyor hadi abi yemek yiyelim.
dka: yemek yiyelim de sınav var.
a: abi ben sana anlatırım, inan sorun değil.
dka: hadi bakalım.
yemekler yenir. sigaralar içilir. çay kahve derken 1 yarım saat daha geçer. dka tedirgindir.*
a: abi bak bu sayfa, diğer 4 sayfayı geç, şu sayfa, burdan da gelmez. son 4 sayfa bir de. buraları iyi bil.
dka: eyvallah, gözzümsün.
a: abi bundan da 70 üzeri çakarsın gör bak.
dka: vize kaçtı moruk senin?
a: 100 abi
dka: ......
sonrasında finale girilir. aberrant'ın gösterdiği tüm yerlerden sorular çıkmıştır. yaklaşık 1 saat bile sürmeyen bir göz gezdirme sonucu dka kişisi 70'i basar, dersten geçer.
|