abejorro 

adana çık aradan

1. içinden geldiği gibi pek doğal davranan, alkol sınırını aşmış arkadaşlarına yaptığı abilik ile gurur duyduğum gitarist şahsiyet. yakışıklıdır,sever,sevilir.* *
    (followmearound, 03.04.2004 22:36 ~ 22:50)

2. sözlüğün sapıklık ve abazanlık katsayısını yükselten, çok takdir ettiğim davranışları olan, sevdiğim bir insan..lise yıllarında da beraberdik keratayla..beraber kaçardık cs maçlarına..ne günlerdi be..ama sonuçta itü yıllarında daha yakından tanıma fırsatı buldum kendisini.ayrıc eroin çorbasını falan da o bulmamıştır..tamamen kendime ait bu buluşu kıskanan bir kişiliktir..
    komik bir insandır..insanları güldürmesini bilir..eğlenceli bir kişiliği vardır arkadaşımızda..evet kombucho'ya katılıyorum, yavşaktır biraz..

özel not: gemi inşaattaki partiye getirdiğin o güzel, hala damağımda tadı olan midyeler için teşekkür ederim..

(bkz. mektup gibi oldu)
    (zeus, 02.07.2004 10:23 ~ 10:27)
  3. lakabı piç olan birinden nasıl bir tip hayal ederseniz öyledir işte. geçen sene yaptırdığı rastaların hala kokuşmaması ayrı bir sorudur. küçüklüğünü bilirim ben bu keratanın. masa tenisi oynardı bir ara. neyse daha fazla ayrıntıya girmeyim.
    (universalmind, 18.09.2007 14:34)