|
|
- bir soner günday klasiği, orçun kunek tiplemelerinden.sahnelerimizin görüp-görebileceği en muhteşem ses, en muhteşem yorum! şaka bir yana gerçekten güzel sesi olan, müzik delisi, yanında espri yapmaktan zevk alınan, esprilere anında karşılık verebilen istisnai kişiliklerden..nesildaşım ve arkadaşım.
- garip bi kişilik. beraber espri yapmaya başlayınca gülmekten artık gülememeye ama değişik sesler çıkartmanızı sağlayan kişi. bu arada üstün bi müzik yeteneği. o yetenek bende olsaydı adil aslan olurdum valla.
- seksenlere dair hafızamda kaybolup giden ne kadar güzel (güzel olduğunu yeni yeni farkediyorum) anı, tv programı, ses, vs. varsa cımbızla teker teker ortaya döken nesildaşım. hemen hemen her girisi, her başlığı yüzde tebessüme sebebiyet veriyor
- televizyonundan habire şov yapan yazar. iyi geliyor.. ziyadesiyle! öteye adım yooook ötesiii..
- san'atkâr yazar.
huzûr-u devletlerinde hürmetle eğiliyoruz efendim.
- sanatının adını duyduğumuz fakat "sesini" duyamadığımız yazar. yoğun isteklere rağmen güzel sesiyle bize bir eser seslendirmemiştir. matematik üzerine uzun sohbetler gerçekleştirdim kendisiyle. devamını bekliyorum.
- 'ah keşke ortam müsait olsaydı da o güzel sesini dinlemek mümkün olsaydı' dediğim sanatkar yazar. öyle güzel suzan avcı taklidi yapıyor ki adını hak ediyor. showgirl*
- yetenekli.
(khaki, 08.01.2008 12:16)
- sözlükteki ender arabesk-severlerden olduğunu düşündüğüm yazar. bugünkü bazı girileriyle uzun zamandır dinlemediğim şarkılara yeniden el atmamı sağlamıştır.
(bkz: huzurum kalmadı)
(bkz: hayat kavgası)
|