sayın diyen bazı orospu çocuklarını üzmüş gençliktir.
(fenerşist, 03.10.2009 23:34 ~ 04.10.2009 01:11)
sayın diyebilen yavşak gençlikten daha bir delikanlı olan gençliktir.
edit, apo derken abdullah öcalan diyerek boşa nefes harcamamayı kendine prensip edenlerden bahsediyorum, bir de köpeğinin adını apo, mapo koyanlardan.
(asllll, 03.10.2009 23:35 ~ 23:39)
apo fanlarını üzen gençliktir.
işin aslı apo pkk'lıların kullandığı deyimdir. öcalan nüfustaki soy adıdır.
dostum! neyin peşindesin?
apocuları kızdıran gençliktir.
karşısında otururken apo değil de abdullah öcalan diyen birilerini ben de gördüm. tesadüf bu ya o an tırsak birileri de vardı, "annem mannem" diye bir şeyler geveliyordu hatta.
(bkz:
abdullah öcalan memlekete hoşgeldin)
abdullah öcalan'a apo deyip, sülüs tarihinin hemen ardından, ısparta dağ komando okulunda "dağ" için kısa sayılacak bir eğitim gördükden sonra, "apo" denen şahsın teröristlerinin karşısına çıkabilen gençlerdir. tırsaklardır, çünkü 20'li yaşlarda hayatlarında o kadar çok yaşanmamışlıklar olmasına rağmen, hiç bilmedikleri bir coğrafyada ölmek yada öldürmek zorunda kalmışlardır.
götten atma yazılarla konuşmak kolay, sen hiç bir köyün ortasında açık hedef oldun mu acaba? ve düşmanın nerde olduğunu bilmeden, ulan ben tırstım orda ne yalan söyleyeyim, mutluyum tırsık genç olmaktan, ama siz korkmazsınız, demokratsınız, cesursunuz.
iyiki ordayken karşılaşmadınız bu tırsık gençlilkle. yoksa ne olurdu halimiz dimi?
oturduğu yerden verdiği emirlerle kendi adamları dahil binlerce insanın kanının dökülmesine sebep olan bir katil için fazla bile nefes tüketen gençliktir. kendi mekanında cesuryürek olmak kolay. takke düşünce kel göründü tabi.
(bkz:
abdullah öcalan, memlekete hoşgeldin)
(bkz:
fırsat verilirse hizmet etmek isterim)
(bkz:
benim annem de türk)
ulan rumuz arkasına saklanıp apoculuk yapmaya çalışanlar da delikanlılık dersi vermez mi? apo'nun karşısına geçilmesinden bahsedenler, kimin karşısına geçip burda sarfettikleri sözleri söyleyebilir acep merak ediyorum.
o gençlik kızdırılmak için güzel bir hedeftir. sen kızarsın, onlar yazar. lanet olsun hepinize.