görseller
abbas güçlüabbas güçlü
abbas güçlüabbas güçlü
belki ilginizi çeker
  1. · sürekli yanlışlıkla aranan adnan olmanın dramı
  2. · genç bakış
  3. · tarihteki büyük ayarlar
  4. · rock n coke u abbas güçlü ye sundurmak
  5. · genç öğretmen adayları rahatsız
  6. · şizofren olduğu düşünülen ünlüler
  7. · vakıf üniversitesi
  8. · makina
  9. · bekir coşkun
  10. · istenmeyen bir bölümde okumak
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  2. · domuz gribi
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · prison brake
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  8. · minotaurus
  9. · okunuşu cezbeden almanca kelimeler ve kalıplar

abbas güçlü  

sayfa  / 4
  1. yönetiminde deneyimli ve güçlü bir öğretmen kadrosu vardı bir zamanlar.
    (guenever, 25.03.2005 16:27 ~ 16:47)
  2. öğrencilerin eleştirel yorumlarına katlanamayan adam.
    (braindamaged, 08.04.2005 19:59)
  3. merak ediyorum abbas yolcu olunca ne olacak bu lise öğrencilerinin hali.gençlerin önüne bir ışık gibi doğan yılmaz öss savaşçısı.
    (all of nothing, 31.07.2005 21:19)
  4. şimdilerde lise öğrencilerinin tek ilacı olan şahıs.
    (all of nothing, 01.08.2005 16:52 ~ 16:53)
  5. 28 aralık 2005 tarihinde bir televizyon kanalında yaptığı açık oturum programına süleyman demirel'i davet etmişti. gerek sorduğu sorular, gerek demirel'in sözünü sıklıkla kesişi, gerek konuşurken takındığı laubali tavır, gerekse üslubuyla programı katletmesini bildi.

ben süleyman demirel'in yerinde olsam on kere kalkıp gitmiştim ama yılların politikacısı olgun davrandı, abbas güçlü'nün bazı polemiksel lâflarını duymamazlıktan geldi, gençlerin acemice köşeye sıkıştırma sorularını bilgisi ve hafızasıyla kendi lehine yanıtladı.

süleyman demirel hakkındaki kişisel fikirlerimden bağımsız düşünüyorum; bir sunucu programına davet ettiği konuğa bir soru soruyorsa cevabını dinlemesi gerekir.

abbas güçlü, o akşamki programda tam bir denyoluk örneği sergiledi diyeceğim olmayacak. abbas güçlü denyo değildir. yapamayacağı işleri yapmaya çalışmamaktadır.
    (mavio, 30.12.2005 00:10 ~ 06.11.2008 08:04)
  6. 8 mart 2006 genç bakış programında gençlerden ne kadar uzak ve antipatik bir insan olduğunu kanıtlamıştır resmen bir genci aşağılamıştır bu insan, "siz de çok baydınız" gibi bir cümle sarf ederek. bunun haricinde program daha erken bir saatte yayınlansa tarzında bir şey söyleyen boğaziçili öğrenciye anlaşılamaz bir şekilde hiddetlenmiştir. bu adama nasıl program yaptırıyolar anlayabilmiş değilim, sadece köşesinde yazsa daha faydalı olacak.
    (toshiba, 09.03.2006 14:13)
  7. son derece gıcık olduğum şahıstır. gıcıklığım son derece şahsidir (nasıl oluyorsa). belki de öss zamanı bu adamın suratını ikide bir görmekten kaynaklanıyordur, belki de oradaki saçma yorumlarından kaynaklanıyordur. ayrıca bu adamın neresi genç? o da ayrı bir sorunsaldır. yorumları mide bulandırıcıdır. hiç sevmem...
    (ben de öyle biliyordum, 15.03.2006 00:43)
  8. cümle içinde medya sözcüğünün kullanımına çok özen gösteren bir insandır kendisi.ortalıkta hala para ile haber yayınlayan , kişisel çıkarları için sahip olduğu televizyon kanalını kullanan insanlar* olduğu halde , medya adına yapılan tüm eleştirilere öfkeyle yanıt veren bir insandır.
    (zaknafein, 16.03.2006 02:49 ~ 10.10.2006 02:50)
  9. kendisini 2. defa canlı olarak izledim.konuğu erkan mumcu idi.her ne kadar herkez o programda abbas güçlünün taraf tuttuğunu düşünsede,o gün abbas güçlü tamamen öğrencilerin sormayı aklına getiremediği,karşı çıkamadığı konulara karşı çıkmışdır.boş propagandaların önünü kesmişdir.
    (craitchik, 13.10.2006 18:54 ~ 18:54)
  10. türk medyasında eğitimle ilgili yazan nadir kişilerdendir.ama yazılarının verimliliği konusunda şüpheler taşımaktayım.yazıları

-185 puan ı aşın üniversiteye girin
    -bu sene sınav zor
    -yök gitsin
    -yok dursun az daha. sonra gider

tarzındadır.
    (gorchy, 14.10.2006 08:24)
  11. radikal köşe yazarı olan altan öymen'in katıldığı bir programda 10 senelik geçmişi olan gazeteleri aşağılamış kişi. haliyle olgun insan altan öymen sesini çıkarmamıştı.
    (tangerine, 31.01.2007 19:02 ~ 19:03)
  12. ismini her duyduğumda bana nedense bu isim bir kamyon şoförüne aitmiş gibi çağrışım yapan kişi.. misal: "hedehödö plakalı araç bolu dağının takozcular mevkiinde karşı yönden gelen abbas güçlü yönetimindeki kamyonla çarpıştı"
    (frock, 31.01.2007 19:43 ~ 19:44)
  13. abbas güçlü gitgide okan bayülgen' e benziyor. konuklara laf sokuyor, öğrencilere laf sokuyor, kameramana, rektöre... aslında bu oldukça güzel bir durum. program daha eğlenceli hale geliyor. hele bir de dsp genel başkanı zeki sezer'e verdiği ayar vardı ki son yılların en pis ayarı olduğuna kalıbımı basarım... olay şöyle gelişiyor:

sezer- size ütopik gelebilir ama, eğitim sistemimizi öyle bir dönüştüreceğiz ki, üniversite okumak isteyen herkes üniversite okuyabilecek..

güçlü- peki. başka soruya geçe...

sezer- ama bir saniye lütfen, lafımı bitireyim

güçlü- nasıl olacağını sorarız altında kalırsınız efendim..
    (stokman, 24.02.2007 18:19)
  14. öğrencilerden beğenmediği sorular geldiğinde reklam aralarında fırça kayıyor, azarlıyor. bizzat şahit oldum çok iticiydi.
    (adsız, 24.02.2007 19:09)
  15. konuşamayan, yorum yapamayan, herkesi susturan, üniversite konusunda çok bilgi sahibi olduğunu düşünmediğim, ver gazı ile buralara gelen itici şahsiyet.
    (alesta, 22.03.2007 17:12 ~ 17:13)
  16. zamanında bilkent'i ziyaret etmiş üniversite gurusu(!). yurtlar bölgesinde gezerken camı açık bir odadan gelen arabesk sesini yakıştıramamış üniversiteye hazret. öyle yazdıydı.

hayatımda gördüğüm en müdür yardımcısı tipli insandır ayrıca. direkt müdür yardımcısına benziyor.
    (twinkle, 19.04.2007 00:33 ~ 01:46)
  17. duraklamaları ve kendini bilgiç sanan sunuşu ve "hani bana alkış, yok mu alkış, alkışlasanıza lan ünili gençler, oturmaya mı geldiniz haydi şappi" gibi sikvari konuşmalarıyla gecelerin eğlencesi genç bakış yaşlı karar verişi sunan zavazingo.

kafasına göre sunduğu programı bitiren, üni.koridorlarında tepkiyi gördüğü an yayını kesmekle tehdit edip rtükçülük oynayan, siyasilerin boy gösterdiği bir arenaya dönüştürdüğü genç bakış programıyla ve son zamanlardaki tırt mucit programlarıyla ekranların gecekuşu... adamı gebertin ama hakkını da verin ntv ile kıyaslandığında mucitleri daha takdire şayandır aynı zamanda canlı olarak verdiğinden daha çok ilgi çeker.
    (rehberöğrenci, 14.06.2007 08:13)
  18. programında şehitlerimiz için herkesi bir dakikalık saygı duruşuna davet eden öğrenciyi ve bu davete ayağa kalkarak katılan bir salon dolusu insanı görmezden gelip bir dakika boyunca car car nefes almadan konuşan, bir dakikacık çenesini tutamayan ve bir dakika doluncada herkesden şehitler için "kocaman bir alkış" isteyen, bu davranışıyla da "burada benim dediklerim olur, nezaman saygı duruşu yapılacağına ben karar veririm" demeye çalışan kişidir.
    (bkz: abbas güçlüyle genç alkış)
    (poisontendre, 14.06.2007 15:14)
  19. itü mezunu değil,gazi teknik eğitim fakültesi mezunu olan şahsiyettir.

http://www.cnnturk.com/...

http://www.milliyet.com/...
    (hemokudumhemyazdim, 25.06.2007 22:25)
  20. iki kelimeyi bir araya getirip vasatın üstü bir cümle dahi kuramayan insan.
    genç bakış da öğrenciler soru sormasa ve konuk-öğrenci arası gitmemiş olsa program, bu adam bişi yapamıycak.

çıkarsın biri bu adamı o televizyonun içinden.
    (olivepoison, 28.06.2007 16:25)
  21. genç bakamayan,konuşmaktan,iki kelime etmekten aciz gazeteci.
    tamam türkiye de eğitim üzerine en çok yazan çizen kişidir ancak tutum ve davranışları iyiniyetini bile sorgulatır hale gelmiştir.
    konuğu kim olursa olsun,proğramın sükunetini,kayıtsız şartsız konuk tarafında durmakla sağlama yoluna gider.
    (adrian, 28.06.2007 16:33 ~ 01.09.2007 14:00)
  22. genç bakış programında mide bulandıracak kadar politik konuşan insan. bir insan bu kadar olamaz... beyninde "yine politik konuş da alkışı topla" diyen bir mekanizma var büyük ihtimalle. üstüne bunu algılayamayan, her yüksek sesli fakat altı boş düşünceyi alkışlayan salondaki öğrencileri görünce daha da beter oluyor durum. biri çıkıp da yahu kardeşim eğitim diyorsun, yazdığın gazete yıllarca yolsuzluklara göz yumdu hangi eğitim dese de oracıkta sevgi kelebeği olsam...
    (ramyth, 28.06.2007 17:05)
  23. son zamanlarda ayyuka çıkan intihal olaylarından köşesinde bahsetmeyen eğitimden sorumlu milliyet yazarı.
    (jeg, 26.09.2007 20:25)
  24. genç bakış programının malesef sunucusu olan şahsiyet. gençlerin fikirlerini almak yerine sürekli olarak susturmaya çalışan, sunduğu programın gençlerin görüş ve düşüncelerine yer verildiği misyonunu kavrayamamış insan.
    (ohannesburger menu, 29.11.2007 03:42)
  25. ölse de kurtulsak diyeceğim kendini eğitimci zanneden şahıstır
    (motherfucker, 15.12.2007 04:12)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil