"şehir: türkiye istanbul
veriliş tarihi: 19-tem-07
tüm bayanlara merhaba, beşiktaştaki evime çalışan veya öğrenci, adresi belli olan 27-28 yaşını aşmamış, bakımlı, hiçbir ücret ödemeden benimle beraber kalacak bayan arkadaş arıyorum. ben beşiktaşta çalışan, işi düzgün 26 yaşında birisiyim. dileyenler email yoluyla irtibata geçebilirler."
örneğiyle bile gayet iyi açıklanabilirken, pekiştirmeniz için bir başka örnek daha sunuyorum:
"açık konuşmak gerekirse;
bende yalniz yasiyorum, birlikte sevgili gibi yasayabiliriz
maddi olarak (kira/depozito) beklentim yok giderleri paylasiriz yeter, onemli olan anlasabilmektir gerisi zaten gelir.
ben duygusal biriyim aşka ve sevgiye deger veririm amacım sadece güzel şeyleri paylaşmak mutlu olmak. hem çok iyi bi erkek arkadaşın hemde iyi bi ev arkadaşın olur.
evim anadolu yakasinda, ist. merkezi yerlere (kadikoy-uskudar-besiktas-mecidiyekoy-topkapi vb) gunun 24 saati ulasimi olan caddeye 100 mt.
ev 3. kat balkon lu 3+1 120m2 d.gazli kombili pvc pencereli celik kapili garajli bahceli full esyali.
teklifimi dusunursen
cevap yaz goruselaim
not. gercekten samimi ve ciddiyim, önyargısız degerlendirmeni dilerim, istersen birebir görüşebiliriz de, bu her iki taraf için daha iyi olur"
kişisel not: bu insanlarla aynı havayı soluyor olmak beni ne kadar yıpratıyor anlatamam. yaşama sevincimi söküp alıyorlar itinayla.