görseller
abazanabazan
abazanabazan
belki ilginizi çeker
  1. · abaza
  2. · itülü erkekler
  3. · sözlük bana karı bul lan allahsız
  4. · ruhen abazanlık
  5. · sex
  6. · horny
  7. · libido
  8. · vermeyeceksen uğraştırma
  9. · abaza ile abazan arasındaki fark
  10. · abaza nedir sözlükten öğrendim
gündem
  1. · dünyanın en seksi şarkısı
  2. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  3. · aşk ı memnu
  4. · ezel
  5. · boylumlama
  6. · öğretmenler günü
  7. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  8. · risc
  9. · portofino

abazan  

sayfa  / 3
  1. karnı aç olan (kimse).
    (civil, 05.03.2004 19:14)
  2. kuzey gürcistanda yaşayan halk için (bkz. abaza)
    (hosboscos, 12.03.2004 12:43 ~ 12:43)
  3. frescoya gelen bilumum inşaat öğrencisi
    (athelas, 12.03.2004 12:54)
  4. abaza - abazan diyalektiğinde varılması gereken nokta

(bkz. http://www.kafkas.org.tr/polemik.html)
    (bkz. http://www.milliyet.com.tr/2003/09/25/sanat/san05a.html)
    (bkz. ruhen abazanlık)
    (togisama, 12.03.2004 13:00 ~ 13:02)
  5. her ne kadar hiçbiri üstüne alınmasada itülü erkeklerin tamamına yakınının üzerinde taşıdığı sıfat
    (material girl, 18.03.2004 10:34)
  6. ben sen o, biz siz onlar
    (kornish, 26.05.2004 23:25)
  7. sözlükte en çok kullanılan kelime
    (gatorade, 11.04.2005 18:17)
  8. ya hepimiz böyle 60-70 yaşında ,menopoz/andropoz gibi ruh hallerine bürünmüş, bir ayağı öteki dünyada olan tipleriz. ya da hepimiz her gün düzenli olarak sevişiyoruz, hepimizin harikulade bir sex hayatı var. ondan biz her daim tatmin oluyoruz. fakat işte bir de böyle sex yapamayan, sevişemeyen tipler var onlar abazan insanlar, ıyk, iğrenç yaratıklar.

bir abazan vardır hakkaten cinsel açlık çekiyordur, alternatif yollarla tatmine başvuruyordur, bu ona yetiyordur. bir abazan vardır, alternatif yollarla kendini tatmin edemiyor, oraya buraya saldırıyordur. açlıktan beyni dönmüştür. 250 gr. için ne yapacağını şaşırmıştır. sapık imajı çiziyordur.

e o zaman ilki abazan olmuyor mu şimdi? gizli abazan mı oluyor yani? biri dışarıda kendini zor tutuyor, eve gelince direk duvarlara tırmanıyor. biri dışarıda ağzından salyalar akarak geziyor. zor olsa gerek abazanı ayırt etmesi.
    (man on the moon, 20.06.2005 02:14)
  9. din ve toplum baskısını bahane ederek öküzlüğüne kılıf uydurmayı kendine görev bilen biyolojik sınıfı homo sapiens olan canlıların çoğunluğunu oluşturduğu bir bütüne üye olanların adı.
    (spitfire, 30.07.2005 14:01 ~ 14:03)
  10. sözlük yazarlarının çoğunun abaza ile karıştırdığı ama abaza ile aslında hiçbir alakası olmayan kelimedir. tek alaka ortak harflerdir. iddia edilen abaza erkeklerinin geç evlenmesi ile alakalı yakıştırma sadece "sıçtık bi halt, bari sıvaştırayım" diyen bir zihniyet tarafından uydurulmuştur. yüzsüzlüğün diz boyunu aşmasıdır.
    (azwepsa, 30.07.2005 14:56)
  11. azan kökünden gelip şiddetlendirmek için ap-ön eki eklenerek ap-azan olan daha sonra da abazan olarak dilimize oturmuş sözcük.
    erkeği dişisi olmayıp sadece sikişmek fiiline susamış, otuzbirle idare edenlerin durumu.
    (captain black, 15.11.2005 08:39)
  12. ileri boyutlu olanları tehlikeli insanlardır. bu insanlarla beraber olmaktan kaçınmak gerekir. zira otobuste giderken yanınıza bir bayan oturduğunda bile bu insanlar değişik sesler değişik hareketler sergileyebilirler. eğer kız kendilerinin yanına oturursa ise durum başkadır. o zaman dünyanın en cool erkeği oluverir bu insanlar.
    ayrıca toplum içinde pısırıktırlar. utangaclıklarını bari karizma yapıyım diyerek kapatmaya çalışırlar ama sonuç daha da kötü olur.
    (nuvalo, 23.03.2006 01:31 ~ 01.04.2006 01:29)
  13. gaipten seksler duyan insandır kendisinin tedavi edilmesi gerekir mümkünse yatakta ve yumuşak bir bedenle sevgiyle yoğrularak. doktor bulmaları güç oluyor ama.
    (chixculub, 09.04.2006 05:03 ~ 05:24)
  14. a : abazan
    b : diğer bir abazan

a : abi bu msn listendeki encarta kim ?
    b : bilmem lan hatun ismine benziyo konuş bakim hi de
    a : avatarında bişi yok , ne diyim şimdi ingilizce ?
    b : ya de işte hav oldaryu , vatiz yorneym filan gir kanına.
    a : konuşuyo abi ilgileniyo ama bi bok anlamıyoruz ya.
    b : cam aç bakim lan kabul edicek mi...

...

yazıktır ya
    (zaknafein, 23.04.2006 00:33)
  15. son toplantılarını yılbaşında taksim meydanında ve istiklal'de yaptıklarını, özelliklede durağa çıkmaya çalışan bir kadına yaptiklari yardımla belli eden insan topluluğu.
    (kejura, 04.01.2007 00:07)
  16. abazan; sabah kurduğu çadırı indirebilmek için 31 çeken,cine 5 i dekodersiz dekoderle izliyenlerden daha net görebilen,hayatının %0.92 sinde temiz olarak dolasan geri kalan zamanda sürekli cenabet olan, nette chat yaparken tek eliyle yazıp tek eliyle 31 çekebilen bireydir.
    (aranjor, 05.02.2007 02:57)
  17. bir abazan şarkısı:

dün gece hiç tanımadığım bir kadına,sırf kadına benziyor diye usulca sokulup sessizkaldım.
    (shade, 28.03.2007 16:02)
  18. ergenlik çağında beyin ile cinsel organın yer değiştirmesi , ilerleyen yıllarda bu durumun değişmemesi herhangi bir ortamda dişicanlara arizona kertenkelesi gibi kafasını daire biçiminde sallayıp dilini çıkaran modellerdir.( alıntı: ata demirer)
    (sarmalak, 28.03.2007 16:20 ~ 16:21)
  19. videodaki gibi olandır.

http://www.youtube.com/...
    (nox, 20.05.2007 21:47)
  20. (power of the right, 20.05.2007 21:50)
  21. (al da at dercesine, 05.06.2007 09:12 ~ 09:36)
  22. yüce rabbin erkekleri kadınsızlıkla tecrübe temesi durumunda, erkeğin maruz kalacağı mevki, durum.
    açlık ve susuzlukla beraber en kötü tecrübe şekillerinden biridir.
    rabbim kimseyi abazanlıkla tecrübe etmesin. amin.
    (askkolik, 08.07.2007 19:29)
  23. "şehir: türkiye istanbul
    veriliş tarihi: 19-tem-07

tüm bayanlara merhaba, beşiktaştaki evime çalışan veya öğrenci, adresi belli olan 27-28 yaşını aşmamış, bakımlı, hiçbir ücret ödemeden benimle beraber kalacak bayan arkadaş arıyorum. ben beşiktaşta çalışan, işi düzgün 26 yaşında birisiyim. dileyenler email yoluyla irtibata geçebilirler."

örneğiyle bile gayet iyi açıklanabilirken, pekiştirmeniz için bir başka örnek daha sunuyorum:

"açık konuşmak gerekirse;
    bende yalniz yasiyorum, birlikte sevgili gibi yasayabiliriz
    maddi olarak (kira/depozito) beklentim yok giderleri paylasiriz yeter, onemli olan anlasabilmektir gerisi zaten gelir.
    ben duygusal biriyim aşka ve sevgiye deger veririm amacım sadece güzel şeyleri paylaşmak mutlu olmak. hem çok iyi bi erkek arkadaşın hemde iyi bi ev arkadaşın olur.
    evim anadolu yakasinda, ist. merkezi yerlere (kadikoy-uskudar-besiktas-mecidiyekoy-topkapi vb) gunun 24 saati ulasimi olan caddeye 100 mt.
    ev 3. kat balkon lu 3+1 120m2 d.gazli kombili pvc pencereli celik kapili garajli bahceli full esyali.

teklifimi dusunursen
    cevap yaz goruselaim

not. gercekten samimi ve ciddiyim, önyargısız degerlendirmeni dilerim, istersen birebir görüşebiliriz de, bu her iki taraf için daha iyi olur"

kişisel not: bu insanlarla aynı havayı soluyor olmak beni ne kadar yıpratıyor anlatamam. yaşama sevincimi söküp alıyorlar itinayla.
    (arkhe, 23.07.2007 20:10 ~ 20:12)
  24. nadasa bırakılmış bünye.
    (ronn, 23.07.2007 20:39)
  25. her duyduğu "kızlar x'te veriyormuş" lafından sonra taptaze umutlarla x yerine veya etkinliğine doğru yola çıkan ama sadece ziki tutabilen kişilerdir..
    (sağ gösterip sağ vuran şaşkın boksör, 27.08.2007 20:26)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil