abazanlığın ağır kısmından başka hafifletici kısmının da olduğunu keşfetmek, nefes almak dahi vermek ve yine almak
daha abazanlık nedir bilmiyoruz sevgilimiz olmuş vakti zamanında bir de isim koymuşuz ilk aşk diye. ya daha ne çocuğum ben ne anlarım aşktan meşkten daha ben abazanlığı yaşamamışım bana sevgili muamelesi yapıyor. yok iyi de kızdı.yıllar sonra konuşmaktayız hala...geçenlerde bir baktım hürriyet gazetesi birinci sayfada elinde boş bidonlar melihe sövüyor..vah canım dedim(biz çok geçtik o yollardan) neyse yine böyle bir vah canım demiştim de bitmişti o ilişki de.
hemen akabinde yavaştan hayatla birlikte abazanlığı da öğrenmeye başladık. ama talih mi var. abazanlığı da yaşayamadım ki insan gibi şöyle. bunu da en son artık okuldaki aplalarımızın tacizine uğradığımda anladım. neyse uzunca bi nefes aldım soluklandım derken...ya hayır bu da anlaşılmaz bişey şimdi, kendi geldi bana şöyledir böyledir derken, elele tutşmalar vs. falan, okulun dışında görüşmüyoruz biz bu ikincisiyle. söyledim insan evladı gibi durumu, yok eve atcaamdan değil valla, yani farklı mekan olsun be biraz da. aldığım harika şu cevapla domates biber patlıcan şarkısını söyleyesim geldiğini hatırlıyorum: ne alaka. ne demek lan ne alaka töbe töbe, neyse iyi günler dedim gittim o sahneden de. abazanlık da bu arada korku filmlerindeki rüzgar sesini çınlamaya başladı kulaklarıma o zamanlar fiuuu fiuuuu diye. aldırmadım tabi, libidom yetiyo kendine o sıralar, bir nevi kendi yağıyla kavrulma durumu, dış güçlere bağımlı değiliz çok şükür diyerekten yok efendim top depmekti kavga etmekti gibisinden erkeksi sosyal faaliyetlere hız kazandırmışım tam.....yok arkadaş geldi bela yine geldi. dedim sen ne istiyosun arkadaşım benden, seviyorum da yani seni. e istediği şeyi veremedim biraz korkudan, salakmıyım neyim. baca gibi tütüyo yanımda dediğimi bile anlamıyoki, bir de kardeşi vardı ilkokulda baktım o da tüttürüyo...haydaaa ben antrenmana gidiyorum hadi güle güle canım dedim ne kadar sportif bir genç olduğumu bir kez daha cümle aleme gösterip abazanlığın uzak diyarlardaki mabedinden gelip beynimin zaten çok az olduğunu düşündüğüm kıvrımlarında çınlayan çan seslerini duymamazlıktan gelerek sağ ve sol kanattan gelen ortalara kafa vurmaya devam ettim toprak sahalarda. bizimki de okul tuvaletlerinde devam ediyormuş sağlı sollu atakları karşılamaya. ama benim o sert defansım gibi değil tabi, alıyormuş bütün golleri içeri.
neyse geçti yıllar bende abazanlıktan eser yok, bir de karşı cinsi de kendi cinsimi de sapık olarak görmeye başlamışım yavaştan. bu ne biçim nesil havalarındayım, bir konfiçyüs edalarında dolaşıyorum ama nerde. lan salakmıyım neyim, madem konfiçyusculuk oynuyosun dağa bayıra çık dimi,ne işin var eskişehirde piyasanın ortasında. hayır bir de misafirperverim ki acayip derecede. ama ne biliyim ben, her gün alkol alıyorum, ben almayım ondan istemiyorum demiyorum ki, seni seni bir de seni istemiyorum dedim oldu adımız gay. lan ne alakası var, komşu kızı vardı bi kere onu nerden bileceksiniz siz. töbe ya.neyse öpüşüp vedalaştık eskişehirle,bir tatil yapalım kafayı dinleyelim dedik, çevre baskısı inanılmaz....çocukluktan beri geliyosun şu yazlıkta bi icraatın yok senin ben bilmem napiim....tarzı hakaret içerikli arkadaş tavsiyeleri dönüp dolaşıyo artık top koşturduğum o toprak sahalarda.
ayrıca nerden biliyosun ki icraatımı benim..kelebek manyağı şu kız vardı bi kere,oz bilir onu. ha gerçi oz şeyi de bilir..neydi o pejo 206 durmuştu otostop çekerken. gece 12 mi ne.küçücük arabada nasıl sığışmışlardı o kadar kız biz de anlamadık..şuraya buraya gidelim dediler sağolsunlar gitmemiştik biz indik inmek istediğimiz yerde, sonra sabaha kadar sahilde içip dünyanın çivisi çıkmış dedik. lan meğer o çıkan çivi bizim olmayan zihniyetimizin ta kendisiymiş sonra anladık. neyse güzel kardeşim devam ediyorum...aynı sene bi arkadaşımız var.sağolsun pek bi ilgili bana. ben bi sevemedim başlarda. döndüm evime kapattım bir ay o cep telefonu denen aşk oyuncağını.
bir ay sonra açtım hala aynı tas ayn hamam aynı pilav, dedim artık insan olayım, daha doğrusu bende demedim tibetten gelen abazan keşişler girdi rüyama bir gece, uyandım hararetler içinde hatta, neyseki açtım televizyonu sergen chelseaye ikinci golü atıyodu da olmayan beynim futbola kaydı yine. gel zaman git zaman biz bu arkadaşımızla sevgili de olduk. hayatımda gördüğüm en salak ikinci insan olduğunu belirtmemek için saf deyip geçiyordum. sonra hayatımda gördüğüm en salak birinci insanı farkettim üç seneye yakın bu kızla çıkıp terkedilip üzülünce: benmişim meğer. bu arada şu kardeşi ilkokulda sigara içen kızı gördüm bu sonuncusuyla ayrılmadan biraz önce enteresandır yıllar sonra ilk kez görmüş oldum, yanında da sevgilisi vardı hatta. bundan sonra bi oh diyemedim, abazan keşişler çanları kafama kafama vururlarken ben taa konyaya gitmişim o gazla. mevlana falan ne güzel kim olursan ol gel demiş, bende de bi sabır var oha demek istiyorum yani, nası dayandın o manyaklıklara, neyse en son dedim artık ben mevlana değilim adam ol öyle gel...ah mı aldım ben arkadaşım nedir. futbolu da bırakalı oldu bayaa zaten, öğrencilik falan ne güzel idare ediyorum, yaz da gelmiş stajdayım fıstık gibi, ne diye ararsın beni...hayır bi de niyet o kadar belli ki, yani ben de hayır diyemedim, artık hayır diyemiyor muyum nedir? seçicilik falan kalmamış artık, keşişler almış kafadaki son kıvrımların kontrolünü de heralde. telefonda ayrıldım, hakkaten denyoyum, napayım abi çok üşengeç bir insanım. töbe töbe töbe artık ya.
bu ana kadar gay olan sıfatım jigoloya doğru dönmeye başladı, ama yalan yine yalan, olm eli elime değmedi diyorum yok anlamıyolar, elin ele değmesi demişken dişi bir yaratık bana bir değdirdi elini aman diim. ama çok sosyal bir dünyaya adım attım. kendisinin elini değdirdiklerini toplayıp parti kursam tek başına iktidarız yani. durmak yok, yola devam diyor keşişler bu arada yok abilerim dedim durayım ben. neyse iktidarın bende olduğunu farkettiğim anlardan birinde yine şu kardeşi tüttüren keş arkadaşımızı gördüm yıllar sonra ikinci kez hemen akabinde terkedildim. iki de iki oldu bu kızı bir daha görürsem çekip bir kenara konuşacağım artık. aman ya oh dedim ya ben daha ne olsun. salla bu boğa burçları hep böyle zaten gelin gençler tatile gidelim dedimmmmmmmmmm, demez olaydım tatildede mi ulan,hem de boğa burcu, en son yine kızsal sorular, yok seviyomuyum gerçekten yok bilmemne, kız diyor ayrılmasak ama yine de bilmemki sevip sevmediğim değil belli, ben diyorum şampiyon biziz attığımız gollerden belli.öyle salak salak gitti bu da rahmetli, neyse iyi oldu olur mu öyle bazen seviyorum bazen sevmiyorum..olmaz tabi dediler kimler mi..keşişler...keşişler kovalasın hepinizi, başıma musallat ettiniz bunları siz sosyal çevre denilen garip yaratıklar.
ben ne güzel yerinde müdahaleler yapardım ceza sahasına giren rakip forvete zorlu lig maçlarında, neydik nolduk şimdi, artık sadece gösteri maçlarına çıkıyorum hayır amaçlı... işimdeyim gücümdeyim,keşişlerle de kanka olduk. anladılar benim ne b.k olduğumu artık onlar da…
(hakkında yazmadıklarım üstüne alınmasın, onlar da ayrı manyaktı)