-- abi şu beyazlı kız nasıl?
++ hangisi?
-- sigara içen!
++ bakiim... hea güzelmiş lan. oğlum ben onun yanındaki yeşilliyi tanıyorum ha, alt dönemden.
-- abi onla çıksana sen, bana da beyazlıyı ayarlarsın.
++ ben hoşlanmıyorum ki oğlum yeşilliden.
-- o zaman sen beyazlıyla çık, bana yeşilliyi ayarla abi fark etmez yani.
++ oğlum bi sittir git ya!!
- abi hatuna bak ne güzel, ne tatli..
+ hakkaten güzelmiş lan, böyle sevgilim olsa keşke be.
- bidakka, noluyo, önce ben gördüm.
+ abi bi hatunda iki delik var, hatta zorlarsak üç, paylaşabiliriz, hepimize yeter.
- oha lan!
yaşanmıştır.
bir hatunu "delik" olarak gören arkadaşım beni dumurlara uğratmakla beraber gülmekten kırıp geçirmişti.
--ya hacı yeter be sabah akşam 31, evde sperm kokusundan durulmuyo.
+napiyim oğlum herkes sen gibi tuzu kuru değil,
olanı var olmayanı var.
--ne alakası var lan
++ee oğlum yan odada yiyişip duruyosun, üstteki herif desen
sabaha kadar pompalıyo karıyı..
--eee?
+eesi bizimde biyerimiz şişiyo doğal olarak.. zuhah^amuha%haheha./
--!?!?!?
sözün dönüp dolaşıp cinsel ilişkilere dolayısıyla da sekse geldiği muhabbetlerdir. türkiye'nin en ciddi adamlarından emre kongar ve mehmet barlas abazan olsalardı aralarındaki diyalog şu şekilde olurdu;
emre kongar:ben akp'yi türkiyenin geleceğini kurtaran bir parti olarak değil laikliğe darbe vuran bir parti olarak görüyorum. bu akp ile olmaz.
mehmet barlas:efendim ben sizin korkunuzu yersiz görüyorum.laiklik tehlike altında değildir.
emre kongar:peki kadrolaşmaya ne diyeceksiniz. gittiğim her belediyede karşıma ince bıyıklı ve nurcu olduğu belli olan insanlar çıkıyor. bunu da mı doğal karşılayacaksınız?
mehmet barlas:efendim hepsi işinin ehli insanlar. fiziki açıdan insanları suçlayamazsınız. ne varmış yani bıyıklarında?
emre kongar:yav sen bu akp nin avukatı mısın nesin? ne desem savunuyorsun akp yi.
mehmet barlas:ne alaka efendim. ben sadece yorum yapıyorum.
emre kongar:sen mi yorum yapıyorsun? iki eliyle bir siki doğrultamayan adam mı yorum yapacak?güleyim bahri.
mehmet barlas:efendim ayıp oluyor ama!
emre kongar:ne ayıbı be!yalan mı söylüyorum.cinsellikle ilgili problemlerini hallet öyle gel yorum yapmaya..
mehmet barlas:ehh yeter be!!deminden beri efendim efendim diyoruz siklediğin yok bizi!!sen istedin ulan bunu.cevap ver bakalım iki aydır tıkı olmayan sen değil misin?
emre kongar:aaa!!üstüme iyilik sağlık. külliyen yalan.ben düzenli olarak seks yapan biriyim!!
mehmet barlas:kiminle sağ elinle mi?puuhahaaaha!!ulan bu yaştan sonra kim verir sana.fosil oldun sen fosil
emre kongar:sen öyle zan et. geçenlerde bir karı götürdüm aklın almaz. bir muamelesi var ki üfff.
mehmet barlas:vallaha mı lan?karının numarası var mı sende?
emre kongar:aldım tabi nosunu.gel şu dükkana gidelim yazalım unutmadan.
-abi şu kıza bak ya, çıldırtıyor beni.
+doktora git öyleyse he he.
-ya oğlum bir kere de anla halimden ya. hastasıyım diyorum.
+ben de doktora git diyorum.
-ya ortak şu kızı nasıl tavlarım ?
+bilemiyorum.
-ya böyle bir karım olsa, yemem içmem sırtımda taş taşırım kraliçeler gibi yaşatırım.
+vay anasını sayın seyirciler küçük kaygan bir deliğin şu ademoğluna yaptırabileceklerini görünce insan ister istemez keşke kız doğsaydım diye düşünmeden edemiyor.