görseller
aaron lewisaaron lewis

belki ilginizi çeker
  1. · zoe jane
  2. · aaron
  3. · staind
  4. · krwlng
  5. · can t believe
  6. · crawling
  7. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · bir kadının bilmesi gerekenler
  2. · kurban bayramı vahşeti
  3. · sözlük yazarlarının hayalleri
  4. · galatasaray
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · okan bayülgen
  8. · izmirli olup kendini türk zannedenler
  9. · tek başına tavla oynamak

aaron lewis  

1. staind'in solisti. sesi eddie vedder'ın sesine pek bi benzeyen şahıs.
    (drenchrome, 02.01.2005 17:05)
  2. krwlng'de linkin park'a eşilk eden zatın adı
    (okang, 02.01.2005 17:06)
  3. gözleri açık şarkı söylemeyen süper sesli insan.

(bkz: mtv unplugged)
    (sükun, 06.02.2006 01:33)
  4. tool dan sober coverlayabilmiş nadir gruplardan staind in vokalistidir kendisi. kel ve karizmatik bi amcadır. mümkünse gözleerini açmasındır, zira kurbağaya benzer. sesi maynard james keenana bayağı benziyor olsa da sober esnasında "why can't we fuck forever?" diyerek caanım şarkının içine sıçmıştır. olsundur, yine de severiz, sayarız kendisini, brutal ve scream vokalleri de oldukça başarılıdır kendisinin...

(bkz: cant believe)
    (evilmaddox, 19.01.2007 05:32)
  5. ses rengi ( bak renk felan dedim, moda girdim ) eşsiz bir vokal. güçlü ve estetik bir aralıkta seyreyliyor ( ooo aralık maralık, iyice koptum ). brutalden clean e geçerken biraz zorlansa bile bu onun harika bir vokalist olduğu gerçeğini değiştirmez. canlı performansını azıcık daha geliştirse süper ötesi olacak.

sigara ve uyuşturucudan zevk aldığını, hobi olarak gördüğünü açıklamıştır. çocuk sahibi adama yakıştı mı be aaron ? zaten seni gören aile babası sanıyor. o tombiş yanaklara, o göbekli vücuda, o çocuklara bu yaptığın hiç yakışıyor mu ? lütfen... gel söz dinle kurtul şu pislikten. çoluk çocuk perişan... noluysa bana da.
    (hubede, 25.03.2008 20:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil