tool dan sober coverlayabilmiş nadir gruplardan staind in vokalistidir kendisi. kel ve karizmatik bi amcadır. mümkünse gözleerini açmasındır, zira kurbağaya benzer. sesi maynard james keenana bayağı benziyor olsa da sober esnasında "why can't we fuck forever?" diyerek caanım şarkının içine sıçmıştır. olsundur, yine de severiz, sayarız kendisini, brutal ve scream vokalleri de oldukça başarılıdır kendisinin...
ses rengi ( bak renk felan dedim, moda girdim ) eşsiz bir vokal. güçlü ve estetik bir aralıkta seyreyliyor ( ooo aralık maralık, iyice koptum ). brutalden clean e geçerken biraz zorlansa bile bu onun harika bir vokalist olduğu gerçeğini değiştirmez. canlı performansını azıcık daha geliştirse süper ötesi olacak.
sigara ve uyuşturucudan zevk aldığını, hobi olarak gördüğünü açıklamıştır. çocuk sahibi adama yakıştı mı be aaron ? zaten seni gören aile babası sanıyor. o tombiş yanaklara, o göbekli vücuda, o çocuklara bu yaptığın hiç yakışıyor mu ? lütfen... gel söz dinle kurtul şu pislikten. çoluk çocuk perişan... noluysa bana da.