belki ilginizi çeker
  1. · cantat
  2. · noir desir
  3. · üst üste dinlenilmesi kaçınılmaz olan şarkılar
  4. · fransızca damar şarkılar
gündem
  1. · kar yağarken hissedilen duygular
  2. · yeşim salkım
  3. · ece gürsel
  4. · ugg
  5. · domuz gribi
  6. · beşiktaş
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · kör dövüşü
  9. · in your eyes

a ton etoile  

1. noir desirin en sevdiğim şarkısı olmakla beraber hayata sarılmak için güzel bir nedendir bu şarkı.
    ulaşılmaz bir yıldız olan umudunuza sarılmanızı sağlar.. umudun şarkısıdır aslında..

si tu cherches un abri inaccessible
    dis toi qu'il n'est pas loin..
    (tangerine, 02.08.2006 20:59 ~ 21:00)
  2. yann tiersen ile çalışılmıştır birlikten bu hissiyatı kuvvetli parça doğmuştur
    (abece, 02.08.2006 21:08)
  3. (bkz: etoile)
    (kipti, 09.05.2007 15:26)
  4. fr. kadeh tokuştururken söylenen bir söz öbeğidir aynı zamanda.

tr. (bkz: şerefe)
    ing. (bkz: cheers)
    (mishkadora, 17.05.2007 14:53)
  5. black session'da da parçanın canlı bir versiyonu var. hatta ben ilk olarak orada dinlemiştim.
    (wondrous, 07.02.2008 13:28)
  6. dinlerken her saniyesinde kalp çarpıntıları hissettiğim şarkıdır. yann tiersen büyüsünü katmıştır içine. sözlerini anlıyorsanız zaten daha da çok dokunur. anlamıyorsanız gözlerinizi kapatıp dinleyin. tabanda hüzün hissedeceksiniz. yanında garip bir tutku hissi. sevdikleriniz geçecek gözlerinizin önünden. en sevdiğinizde takılacaksınız. üzerine yağmurlar yağacak. görüntü bulanacak; siyah-beyaz bazen, bazen renkli. gerilip gerilip gevşemek gibi. nefessiz kalıp en serinini çekmek gibi içine. neden bilmem, çığlıklar atarak çılgınca koşmak istiyorum bu şarkıyı dinlerken. yanıbaşımda otursunlar, cantat kulağıma dudaklarını dayasın, söylesin istiyorum. çok istiyorum. böyle büyülü bir şey... mümkün değil anlatabilmem.

a mon étoile!
    (esmeralda, 17.07.2008 15:32 ~ 15:33)
  7. gecenin bir yarısı dinleyince insana eski sevgiliyi hatırlatıp ağzına sıçan şarkıymış.ben bugün bunu gördüm
    (lord hypnos, 04.09.2008 01:09)
  8. tiersensiz halinin tiersenli halinden daha güzel olduğunu düşündüğüm şarkı. orijinalinden sonra epey gereksizdir bu versiyon.
    (meyzen, 30.10.2009 12:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil