belki ilginizi çeker
  1. · the a team
  2. · kulüp ve takım arasındaki farklar
  3. · tek kanallı dönemi özlemek
  4. · çişim geldi
  5. · eski diziler
  6. · en efsane diziler
  7. · george peppard
  8. · faceman
  9. · ismini vermek istemeyen bir izleyici
  10. · lost
gündem
  1. · google wave
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · hz muhammed
  9. · ignore liste tanıdık eklemek

a takımı  

1. yanan varilin sokağı simgelediği,kadınların erkeklerin dişlerini döktüğü, biz evleniyoruzdan kızların seçildiği ve kazanılan paralarla dansöz filminin çekilmesine vesile olan atv klasiği program
    (knightcoder, 15.03.2004 00:40)
  2. amaçları yalnızca kavga etmek olan zibidilerin toplandığı televizyon programı...
    (clarinet, 29.03.2004 11:12)
  3. (bkz. savaş ay)
    (clarinet, 29.03.2004 11:35)
  4. keçiören'in mhp'liler ve islamcılarca ortak desteklenen belediye başkanı turgut altınok'un kurduğu rivayet edilen ama kesin olarak kimlerce desteklendiği bilinmeyen "sivil" zabıta ekibi. bunlar zabıta olarak görünmekle beraber aslında ne iş yaptıkları belli değildir; ilçe içinde kendi görüşlerini aykırı gördükleri üzerinde terör estirirler. içki satan dükkanlara baskı kurar; pazarcılarla satırlı bıçaklı kavga eder, sol parti ve kurumları taşlar, kundaklar, vs. bu a takımı 95 yılında resmi plakalı araçlarla ovacık mahallesine gelerek erdal yıldırım adlı solcu bir genci gecekondu yıkımları sırasında öldürmüştür. bu olaydan 2 kişi hüküm giyse de organize bir faaliyet olarak görülmemiştir.
    http://www.tbmm.gov.tr/...
    http://www.evrensel.net/...
    (gelecegim, 10.10.2005 21:31 ~ 21.10.2008 11:42)
  5. hz. muhammed'in (s.a.v) evinin yıkılıp yerine otel yapılacağı mı yoksa zekeriya beyaz'ın seks hayatımı tartışılıyor anlamadığım program. seks falan mübalağa ama o kadar çok konu tartışılıyor ki farklı insanlar tarafından kavga etmekten başka bir şey yapmıyorlar. daha neyi tartıştığını bilemeyn bir güruhtan da bu beklenir.
    (bkz: ağzı olan konuşuyor)
    (chixculub, 12.05.2006 22:57 ~ 23:05)
  6. savaş ayın bazı konuklarına bir takım sorular sorup konuğu resmen bilinçli bir şekilde rezil etmeye çalıştığı program.hayır yani o sorduğu sorular savaş ayın önüne gelmeden önce kendisi biliyor muydu cevapları? aralarında mutlaka bizim de cevabını bilmediklerimiz mevcut olan bu sorulara konuk bilmiyorum diye cevap verince bir de aşağılıyor 'bilmiyor musun?! inanmıyorum gerçekten mi bilmiyorsun?!' ne şimdi bu? eleman bilmiyorum demiş zaten, ne demek şimdi 'gerçekten mi bilmiyorsun?!' hayır kardeşim yalancıktan bilmiyorum.deli numarası yapıyorum sana. insanların neyi bilip bilmediğini sorgulama yetkisini nasıl buluyor kendinde anlayamıyorum.allahın terazisi mi ki o?kim ki o yaa?
    (alone scream, 08.09.2007 16:38)
  7. (bkz: the a team)
    (sycrone one, 08.09.2007 16:52)
  8. bitmek tükenmek bilmeyen geyiktir. insanı acındıracak konular, çıkarılan yapay kavgalar, duygu sömürüsü ne ararsanız vardır.
    (floydian, 04.10.2007 12:31)
  9. ankara keçiörende, sokakta içki içenleri sevgilisiyle beraber gezenleri döven belediyeni kadrolu işçileri. hatta geçenlerde haberlere çıkmıştı geç saatlerde içki satan bakkalın yediği dayak. işte o dayağı atan, a takımı üyeleriydi.
    (mihman, 27.11.2008 18:18)
  10. keçiören belediye başkanı destekli ahlak polisleri.. parklarda oturan kız erkek karışık gruplara "ayrılın" talimatı verirler (bildiğin oturuyorlar, başka bi şey yok), alkol satan esnafı dayaktan geçirirler.

annesi keçiören de lise müdürü olan bir arkadaşım belediyenin bu liseye de (ben de bu lisede okudum lan) güvenlik amaçlı a takımını önerdiğini, lakin annesinin kabul etmediğini söylemişti. nitekim, 2-3 sene öncesinde keciören deki birçok lisenini önünde beklediklerini duyardık. öğrencileri de huzursuz ederler. varlar, hiç de yasadışı görünmüyorlar.
    (münazır, 16.10.2009 21:20 ~ 21:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil